Διατροφη boxer

Χαρης013

New Member
29 Ιουνίου 2013
3
0
Γεια σας παιδια..εχω παρει εδω και μια βδομαδα ενα μποξερ 48 ημερων!! Ειναι 2.5 κιλα..

Θα ηθελα να ρωτισω αν αυτα τα 2.5 κιλα ειναι καλα για την ηλκια του?? εννοω αν ειναι πολλα η λιγα??

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Γεια σας παιδια..εχω παρει εδω και μια βδομαδα ενα μποξερ 48 ημερων!! Ειναι 2.5 κιλα..

Θα ηθελα να ρωτισω αν αυτα τα 2.5 κιλα ειναι καλα για την ηλκια του?? εννοω αν ειναι πολλα η λιγα??
,,,,
καλως ηρθες,,, 48 ημερων ε,,?? μπραβο σε εκεινον που σου το εδωσε και σε εσενα που το πηρες,,, αν μπορεις να το ξαναπας πισω να μεγαλωσει με τη μανα του και τα αδελφια του και το ξανα παιρνεις αργοτερα,,,, και περιμενουμε ολοι με αγωνια να μαθουμε πως μπορεσες να παρεις ενα τοσο μικρο κουταβι απο τη μανα του και τα αδελφια του,,,,,, εχει γουστο να το πληρωσες κι ολας,,,,,

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Να τον χαίρεσαι..!!
Από που τον πήρες τόσο μικρούλη..;;;
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω αναφορικά με τα κιλά.. αλλά δεν μπορούν ούτε και αυτοί που στον έδωσαν..;;;

Χαρης013

New Member
29 Ιουνίου 2013
3
0
,,,,
καλως ηρθες,,, 48 ημερων ε,,?? μπραβο σε εκεινον που σου το εδωσε και σε εσενα που το πηρες,,, αν μπορεις να το ξαναπας πισω να μεγαλωσει με τη μανα του και τα αδελφια του και το ξανα παιρνεις αργοτερα,,,, και περιμενουμε ολοι με αγωνια να μαθουμε πως μπορεσες να παρεις ενα τοσο μικρο κουταβι απο τη μανα του και τα αδελφια του,,,,,, εχει γουστο να το πληρωσες κι ολας,,,,,
Απο τετοια ηλκια τα δινουν..σε αυτη την ηλικια του κανεις και το πρωτο εμβολιο..αλλα δεν σε ρωτισα να μου πεις ποσο μικρο, ουτε πως μπορεσα να το παρω αλλα αν ειναι ενταξει τα κιλα του αν μπορεις να με βοηθσεις σε αυτο ευχαριστω πολυ αν δεν μπορεις καλυτερα να μην απαντας καθολου στο θεμα!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Απο τετοια ηλκια τα δινουν..σε αυτη την ηλικια του κανεις και το πρωτο εμβολιο..αλλα δεν σε ρωτισα να μου πεις ποσο μικρο, ουτε πως μπορεσα να το παρω αλλα αν ειναι ενταξει τα κιλα του αν μπορεις να με βοηθσεις σε αυτο ευχαριστω πολυ αν δεν μπορεις καλυτερα να μην απαντας καθολου στο θεμα!!
.......
αυτο δεν λεγεται θεμα,,,,,, λεγεται αναθεμα..... εδω ειμαστε για να μαθαινουμε ποια ειναι η σωστη αποκτηση και διατροφη και εκπαιδευση ενος σκυλου,,,, δεν ειμαστε εδω για να χαιδευουμε συμπεριφορες σαν τη δικη σου και εκεινου που σου εδωσε το κουταβι,,,, εχεις καταλαβει τι εκανες,,??? φυσικα και οχι... αρα καποιοι πρεπει να σε κανουν να καταλαβεις το λαθος σου,,, και ελπιζω να το εκανες απο αγνοια και οχι εσκεμενα,,,, ασε λοιπον τα κιλα του κουταβιου και κατσε να μαθεις μερικα πραγματα για να τα μεταδωσεις και σε αλλους που θα κανουν η θα σκεφτουν να κανουν αυτο που εκανες εσυ,,. αυτοι τα δινουν 48 ημερων ε,,??? μπορει να γουσταρουν να τα δωσουν και 309 ημερων,,, εσυ γιατι πηγες και το πηρες θα μας πεις,,???

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Από αυτή την ηλικία τα έδωσε αυτός από τον οποίο το πήρες, δεν σημαίνει ότι όλοι τα δίνουν σε αυτή την ηλικία. Το κουτάβι σου είναι βρέφος ακόμα, δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί αυτή τη στιγμή το βάρος του από άποψη ανάπτυξης και τελικού μεγέθους. Θα σε απασχολήσει μόνο αν είναι ένδειξη προβλήματος υγείας. Η υγεία του και η κοινωνικοποιήση του προέχουν σε αυτή την ηλικία.

Όταν ανοίγεις ένα θέμα, δεν μπορείς να ορίσεις σε κάποιον πώς και τι θα σου απαντήσει, εφόσον κινείται εντός των ορίων των κανονισμών. Οι οποίοι κανονισμοί κάτι λένε από όσο θυμάμαι και για ευγένεια...

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7.%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1.%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82.%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CF%8D-19248/

Χαρης013

New Member
29 Ιουνίου 2013
3
0
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑ 1.5 ΜΗΝΩΝ ΕΣΥ Τ ΖΡΕΙ ΤΡΑΒΑΣ???

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μιν εξαπτεσε εχοι και ζεστη θα παθεις τηποτα.

Αυτως που στο δοσε δε ξερι να σ απαντησι;

Sent from my iPad using Tapatalk HD

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑ 1.5 ΜΗΝΩΝ ΕΣΥ Τ ΖΡΕΙ ΤΡΑΒΑΣ???
O καθενας μπορει (με την εννοια του "δυνατου") να παει κ να κλεψει..... δεν εχει να λεει!
Ο νομος οριζει οτι κουταβι θα αποχωριζεται την μανα του στους 2 μηνες, αρα κακως το εχεις απο τοσο μικρο.
Κ επειδη προφανως το σκυλι δεν ειναι καθαροαιμο, ο πινακας αναλογιων ηλικιας-βαρους δεν εχει καμια σημασια......
Ρωτα λοιπον αυτον που στο εδωσε η τον κτηνιατρο να μαθεις να ειναι οπως πρεπει να ειναι!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.755
7.280
Το ζόρι που τραβάει αυτός και πολλοί εδώ μέσα είναι πώς παίρνοντας ένα σκυλί σε αυτή την ηλικία κινδυνεύεις στη χειρότερη να το χάσεις γιατί δεν έχει δεχθεί την κατάλληλη φροντίδα κ αντισώματα από τη μάνα του, στην καλύτερη προβλήματα συμπεριφοράς επειδή δεν θα έχει διαπαιδαγωγηθεί από τη μάνα του κ τα αδέρφια του, οπότε κ πολλοί μεγαλώνοντας το κουτάβι με δύσκολη συμπεριφορά τα δίνουνε, τα παρατάνε, τα πετάνε γιατί "δεν άντεχα", "δε μπορούσα", "δε γινόταν".

Κίνδυνος ε? Δε λέμε 100%. Αλλά επειδή αυτό το έργο έχει χιλιοπαιχτεί, το ζόρι που τραβάμε είναι τι τραβάνε αυτά τα έρμα όταν αποχωρίζονται από την τοκετοομ'αδα τόσο νωρίς και τι θα τραβήξουν όλα τα επόμενα όσο συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι δόκιμο να παίρνουν σκυλιά όποτε τους γουστάρει. Κατ'αλαβες τώρα τι ζόρι τραβάμε?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το μονο επειγον ειναι να πας σε κτηνιατρο να δει την υγεια του να του κανει αποπαρασιτωση και να σου πει για τη διατροφη του,,, και επειδη αυτος που σου το εδωσε τοσο μικρο το ξεφορτωθηκε οπως λεμε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα τα υπολοιπα κουταβια αν δεν βρει να τα δωσει να τα πεταξει στα σκουπιδια,,,, πολλοι απο εμας εδω εχουμε σκυλια που βρηκαμε πεταμενα,,, και οταν βρησκουμε ενα κουταβι πεταμενο αναρωτιομαστε τι εγιναν τα υπολοιπα,,,, σαν νεο μελος ξεκινας να μας χαιρετησεις και να μας πεις πως αποκτησες το κουταβι σου,,,, και οχι ποσα κιλα ειναι και ποσα πρεπει να ηταν ,,, και το ζορι που τραβαω ειναι γιατι πολλοι απο εσας που παιρνεται τα κουταβια χωρις να γνωριζεται τι παιρνεται μολις εκδηλωσουν αρρ ωστεια η ανεπιθυμητη συμπεριφορα η γιατι δεν μοιαζουν και τοσο για μπουλντογκ η μποξερ μεγαλωνοντας τα πετατε στο πρωτο καδο που βρησκεται μπροστα σας,,,,, δεν ειναι ουτε μηχανακι ουτε αμαξι ,, ειναι κατι ζωντανο με συναισθηματα,,,, και απο τα λογια σου πανευκολα βγαινει το συμπερασμα οτι το αγορασες,,,,,, και το θεωρεις και σωστο,, γιατι αφου με δικα σου λεφτα το πηρες δεν μας πεφτει και λογος,,,, μπραβο σου που χρηματοδοτεις αυτους τους ,,,,,,,,,,,, να κανουν και αλλες τετοιες γεννες για να βρουν και αλλα θυματα σαν εσενα γιατι θυμα εισαι και εσυ οπως και το κουταβι,,,, και να διαιωνιζεται η κατασταση,,,,

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Οι ιδιωτες δυστηχως τα δινουν οποτε γουσταρουν για να μην πληρωνουν την ξηρα τροφη των κουταβιων και να τους ερχεται πιο φθηνα.Και δεν ενδιαφερονται για την υγεια των κουταβιων!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Οι ιδιωτες δυστηχως τα δινουν οποτε γουσταρουν για να μην πληρωνουν την ξηρα τροφη των κουταβιων και να τους ερχεται πιο φθηνα.Και δεν ενδιαφερονται για την υγεια των κουταβιων!
,,,
ναι αφου δεν υπαρχει ακομα νομος και εισαγγελεας να τους ριξει κανα γερο προστιμο αυτο και πολλα αλλα κανουν,,,,, εμεις ομως γιατι χειροκροταμε τη σταση τους αυτη με το να παμε και να αγοραζουμε τα κουταβια τους,,?? για να παρουν θαρρος και να κανουν νεες τετοιες γεννες,,, καιοσα δεν πουλιουνται στη καλυτερη περιπτωση πανε στο καδο.... παντου αδεσποτα βλεπω,,, μικρα και μεγαλα,,,, αλλα οταν λεω σε καποιον η καποια να παρει ενα σου λεει ,, α εγω θελω να παρω ρατσας,,,, απο πετσοπ φυσικα η απο κτηνιατρο με φωτοκαταλογο η απο αγγελια ιδιωτη,,,,, τοσο καθαροαιμο δηλαδη,,,

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Λοιπόν επειδή ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία διαβασε τον νόμο 4039
http://download.skai.gr/paratrixa/themata/pdf/4039.pdf
Αρθρο 6 παράγαφος 3.Δεν επιτρέπεται η πώληση ζώων συντροφιάς με
ηλικία μικρότερη των οκτώ εβδομάδων.

Αυτός που στο πούλησε είναι υπαίτιος και εσύ συνεργός.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
,,,
και μετα απο ολες αυτες τις καταστασεις φθανουμε και σε αυτο το σημειο..... ποια παιδεια,,, ποια μορφωση,,, ποιο κρατος,,,, και αυριο θα φθασουμε στο σημειο.... δικος μου ειναι ο σκυλος και οτι θελω τον κανω δεν σου πεφτει λογος ,,, και παει λεγοντας,,,,,

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Σε λιγο καιρο που ο σκυλος σου πιθανον να εχει προβληματα συμπεριφορας και δεν ξερεις πως να τα αντιμετωπισεις μην σου φανει περιεργο.Δηλαδη σου ηταν τοσο δυσκολο να τον παρεις 2 μηνων?Βασικα δεν θα επρεπε να το παρεις καθολου το κουταβι γιατι εκανες τον αλλον μαγκα,ειδικα αν τον πληρωσες κιολας.Σε ρωτουν τα μελη του φορουμ ευγενικα για να σε βοηθησουν και εσυ τσαμπουκαλευεσαι κιολας.Κανονικα θα επρεπε να φας BAN.Δεν "χαιδευουμε" κανενος τα αυτια...Λεμε την αληθεια και τι ισχυει.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ευγενικα εγω οχι και τοσο το ομολογω,,,,,,,,,,,,,γιατι το στυλακι ηταν σαν,, γεια σας παιδια αγορασα ενα φιατ πουντο και ρεταρει μηπως ξερει καποιος τι φταιει,,,??? αλλα η συνεχεια εδειξε οτι το υφακι ειναι,,,, δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω με τα λεφτα μου,,,,, οτι θελω θα αγορασω και δεν πεφτει λογος σε κανεναν,,,,,, τοσα αδεσποτα κουταβια λιμοκτονουν και ψαχνουν μια λακκουβα να πιουν νερο,,,, σημερα ζουν αυριο τα πατησε αμαξι η πηγαν απο φολα η καποια αρωστεια και πανε και αγοραζουν """καθαροαιμα"""" απο""εκτροφεις""" που ολοι τους τα δινουν ακομα και με κλειστα τα μολις βρεθει το """κελεπουρι"""

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.405
10.588
Athens
48 ημερών ήταν όταν το πήρες ή 48 ημερών είναι τώρα μετά από 10 μέρες;