Καντε αποπαρασιτωση, αυξησε λιγο την τροφη και μετα βλεποντας και κανοντας...
Καντε αποπαρασιτωση, αυξησε λιγο την τροφη και μετα βλεποντας και κανοντας...
Κατ' εμέ μια τροφή με μπόλοικο καλαμπόκι είναι σκουπίδι, και ας βάζουν ταμπελάκι "σουπερ πρεμιουμ" στο σακί.Σε σχεση με σκουπιδια που κυκλοφορούν ναι. Το τι θεωρείς για κάτι έχει παντοτε να κάνει με κάποιο μέτρο σύγκρισης
αν δεν κανω λαθος εισαι της ωμοφαγικής σχολής οπότε θεωρητικά ολες σκουπιδια θα πρεπει να σου φαινονταιΚατ' εμέ μια τροφή με μπόλοικο καλαμπόκι είναι σκουπίδι, και ας βάζουν ταμπελάκι "σουπερ πρεμιουμ" στο σακί.
Ναι, είμαι, αλλά αν ψάξεις λίγο το φόρουμ πριν πεις την μπούρδα σου θα δεις ότι 6 χρόνια έδινα στον σκύλο μου ξηρά τροφή και πως κάτι ξέρω περί του θέματος. Συνεπώς, έχω κάποια κριτήρια να ξεχωρίζω καλές και κακές ξηρές τροφές.αν δεν κανω λαθος εισαι της ωμοφαγικής σχολής οπότε θεωρητικά ολες σκουπιδια θα πρεπει να σου φαινονται
Ναι, είμαι, αλλά αν ψάξεις λίγο το φόρουμ πριν πεις την μπούρδα σου θα δεις ότι 6 χρόνια έδινα στον σκύλο μου ξηρά τροφή και πως κάτι ξέρω περί του θέματος. Συνεπώς, έχω κάποια κριτήρια να ξεχωρίζω καλές και κακές ξηρές τροφές.
Εγώ πάντως έγραψα γιατί δεν τη θεωρώ καλή τροφή, εσύ όμως έγραψες γιατί την θεωρείς καλή; Πέραν της επίθεσής σου βέβαια προς τις γνώσεις μου περί του θέματος, δεν βλέπω κάποιο επιχείρημα.Απο οτι φαινεται ομως δεν ξερεις και δε με απασχολεί τι εκανες πριν ή τωρα ή μετα, ξερω ανθρωπους που εδιναν ξηρα 25 χρονια και δεν ειχαν ιδεα, δεν ειναι κριτηριο τα χρόνια. Με απασχολεί η παραπληροφόρηση και παρακαλώ να προσεχεις πολύ τις λέξεις που χρησιμοποιείς , κατεβαζεις τον επιπεδο του διαλόγου και του εαυτου σου.
Δεν αλλάζει με τίποτα το γεγονός ότι τη θεωρώ "σκουπίδια" και απάντησα μόνο και μόνο γιατί εσύ έγραψες πως η τροφή είναι καλή, κι ας μην έχεις διάθεση να το αναλύσεις και να εξηγήσεις τη γνώμη σου. Προσωπικά δεν θα την έδινα ποτέ. Αν και έδινα Royal επί χρόνια, με τις γνώσεις που έχω σήμερα πάλι θα πω στον οποιονδήποτε να μην πετάει τα λεφτά του για να ταΐζει τον σκύλο του καλαμπόκι, να κοιτάξει τα συστατικά (δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις μια καλή από μια κακή τροφή, αν έχεις υπ' όψιν πως ο σκύλος είναι σαρκοφάγο ζώο). Και δεν διορθώνω τον άλλον σώνει και καλά, μπορώ να γράψω αν διαφωνώ με κάτι που έχει γραφτεί, ή δεν έχω αυτό το δικαίωμα;Δεν βλεπεις επιχειρημα γιατι εαν διαβασεις πιο προσεκτικα θα διαπιστωσεις οτι δεν ειναι αυτο το θέμα της συζητησης στο παρόν σημείο, δε ζητησε η κοπελα να της αναλυσουμε ή να κρίνουμε την τροφη αυτη. Καμία επίθεση δεν έκανα, εσυ πετάχτηκες απο την αρχη, χωρις λόγο και αιτία να με διορθώσεις επιλεγοντας αρνητικά ακραία κριτική για τη συγκεκριμενη (σκουπιδια) . Γιατι σωνει και καλα πρεπει να διορθώνεις τον άλλο εκεί που δε χρειάζεται; Ευχαρίστως να συζητήσουμε για την οποιαδήποτε τροφη , κανένα πρόβλημα.
No problem, ούτε εγώ δέχομαι τον δικό σου χαρακτηρισμό "μέτρια προς καλή"Τον ακραίο σου χαρακτηρισμό για αυτη τη συγκεκριμενη τροφη δεν τον δέχομαι μπορείς όμως να τον διατηρείς , κανένα προβλημα.
Κι εγώ έδινα αρκετό καιρό, μην πω πως, ο σκύλος μου μεγάλωσε με Chappi, Pedigree και Friskies. Το ότι έδειχνε μια χαρά και πως βάσει της δικής μου εμπειρίας επίσης θα μπορούσα να τις χαρακτηρίσω σίγουρα όπως κι εσύ "μέτριες ως καλές" δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ που να μην τις θεωρεί σκουπίδια.Την τροφη αυτη την εδινα αρκετο καιρο και βαση της δικης μου εμπειρίας και γνωσης τη χαρακτηρίζω μέτρια προς καλη .
Δεν έχω πρόβλημα να μεταφερθούν τα μηνύματα σε νέο θέμα, εγώ δεν έχω πάντως τη δυνατότητα να το κάνω οπότε απαντάω εδώ.Για το τι ειναι ο σκύλος και τι πρέπει να τρώει προτιμώ να μην ανοίξουμε νέο κεφάλαιο εδώ πόσο μαλλον οταν οι αποψεις μας σίγουρα δεν προκειται να συγκλίνουν.
λήξαν
Ρητορική ερώτηση, θαρρώ, ε;Οταν χαρακτηρίζεις μια συγκεκριμενη μαρκα ως σκουπιδι, οπως σου ξαναεγραψα θα πρεπει να τη συγκρίνεις με καποιο σημειο αναφοράς. Εαν η ζοζέρα , και καθε τροφη που εχει καλαμποκι, κατα τη γνωμη σου ειναι σκουπιδι, τοτε πως θα χαρακτηριζες μια τροφή του λιντλ?
Στο δικο μου μυαλο η λεξη σκουπιδι ειναι η χειροτερη δυνατη για μια τροφη επομενως απο οτι καταλαβαινω βαζεις τη ζοζέρα στο ιδιο "τσουβαλι" με ολες αυτες που προανεφερες καθως και τις υπολοιπες των σουπερ.