Διαρροια απο dentastix?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω "κληρονομησα" καμια 40αρια κομματια απο αυτους τους σκατζωχοιρους alsa-nature Denta-Maxi-Igel - alsa-hundewelt, που ειναι περιπου ιδια βλακεια με τα δενταστικς, απο μια φιλη μου, που το Dachshund της δεν τα σηκωνε και εκανε διαρροιες. Και επειδη το μικρο θα ζηλευε, εαν εδινε μονο στο Fox Terrier της, μου τα εδωσε εμενα. Οι δικες μου μια χαρα τα μασουλανε- αν και δεν τους προσφερει και τιποτα, παρα μονο μια ευχαριστη ενασχοληση- δεν τους βλαπτουν καιολας. Αλλα σιγουρα δεν θα τους αγοραζα κατι τετοια.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα ευτυχως ειναι εκλεκτικη,, τα μυριζει και φευγει,, οποτε μετα απο μια εβδομαδα τα πεταξα,,,,, και δεν ματαξαναπαιρνω,,,!!<,,

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
...
==)) Δε σκοτωνουν,,,, ++) αν το σκυλί ειναι μαθημενο ^^) ..=>> μπορει να χωνεψει και βραχο]]] >>{)))
,,,

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μπράβο σας!
Με το μαλακό η "επανένταξη".
Τώρα ρυζάκι και κοτοπουλάκι για 1-2 μέρες και σταδιακά και την ξηρά.
Και καλό είναι, όχι πολλές-πολλές περιττές πλαστικές βλακείες.
Δεν υπάρχει λόγος.

gondel_retriever

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2012
44
0
ATHENS
Μπράβο σας!
Με το μαλακό η "επανένταξη".
Τώρα ρυζάκι και κοτοπουλάκι για 1-2 μέρες και σταδιακά και την ξηρά.
Και καλό είναι, όχι πολλές-πολλές περιττές πλαστικές βλακείες.
Δεν υπάρχει λόγος.
ναι οντως δε προσφερουν και τιποτα..ενταξει ευχαριστω πολυ :)

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
καλησπερα παιδια ! εγω του εδωσα το dentastix και η χαζη το εφαγε! δεν το επαιξε! να ανησυχησω?

eviagor

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
47
0
Kαλησπέρα, έχω και εγώ ένα ημίαιμο λαμπραντορ 3 μηνών στο οποίο έδωσα 1 dentalisticks pedigree junior την μία ημέρα και την επόμενη δύο(πρωί-βράδυ) μασώμενα τύπου dentalistick με γεύση μπέικον.Το δεύτερο δεν έγραφε κατώτερο όριο ηλικίας οπότε υπέθεσα ότι ένα δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα. Βέβαια όταν το είπα στον κτηνίατρο μου είπε πως όλα αυτά είναι το λιγότερο περιττά(δεν το γνώριζα οπότε δεν σκοπεύω να του δώσω ξανά).Το μεσημέρι της επόμενης μέρας μου έκανε διάρροια(περιείχε λευκά μαλακά κομματάκια που μου έμοιαζε με το υλικό του dentalistick) η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα (χωρίς μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης από΄τι εκκένωνε υπό φυσιολογικές συνθήκες). Δεν παρουσιάζει κάποιο άλλο σύμπτωμα όπως (εμετόι,πυρετό,λύθαργο,κακοκεφια,απώλεια όρεξης). Ο κτηνίατρος μου έδωσε ειδική διαιτητική κονσέρβα για δύο ημέρες και μία πάστα για πρωι-βράδυ. Θεωρείται πως υπάρχει περίπτωση να έχει προκληθεί από κάτι άλλο?Αν συνεχιστεί και αύριο θα πάμε για εξετάσεις αίματος και χορήγηση ορού προς αποφυγή αφυδάτωσης.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Για να ισχυριστει καποιος με βεβαιοτητα οτι τα dentastix δεν κανουν καμια δουλεια και ειναι αχρηστα , υπαρχει ενας τροπος μονο. Να δινει στο σκυλο του το συγκεκριμενο προϊον για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα ( χρονια δηλαδη ) και να παρατηρησει οτι δεν οφελει σε τιποτα τα δοντια του γιατι απλα χαλασανε.
Αν μας ειπε η γνωστη της θειας της γειτονισας οτι ακουσε οτι δεν κανουν δουλεια , δεν ισχυει.
Αν επειδη ειμαστε ακτιβιστες λεμε οτι αυτες οι χημικες αηδιες δεν κανουν καμια δουλεια ετσι στα τυφλα , δεν ισχυει.
Αν μας το πει ο κτηνιατρος που εμπιστευομαστε , ισχυει.
Μαθετε να σκεφτεστε λογικα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog