Διακοπες!

Katia89

Member
2 Φεβρουαρίου 2018
7
2
Καλησπέρα παιδια! Ερωτηση κρισης! Τι κανουμε οταν προκειται να φυγουμε και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να το παρουμε μαζι μας κι επισης κανενας δικος μας ανθρωπος δεν μπορει να το κρατησει για λιγες μερες; Δεν εχω σκοπο να τον αφησω καπου με συνθηκες φυλακης (οπως εχω δει). Αλλα και τα ομορφα μερη δεν ειναι προσιτα οικονομικα. Πολλα απ αυτα κοστιζουν περισσοτερο κι απο τη δικη μου διαμονη σε ξενοδοχειο... εχετε υπ οψιν τιποτα;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Το περνουμε μαζι μας ή δεν παμε διακοπες ή πληρωνουμε την ημερια διαμονη σε πανσιον εμπιστοσυνης.

Προσωπικα παντα την εχω μαζι μου

Katia89

Member
2 Φεβρουαρίου 2018
7
2
Το περνουμε μαζι μας ή δεν παμε διακοπες ή πληρωνουμε την ημερια διαμονη σε πανσιον εμπιστοσυνης.

Προσωπικα παντα την εχω μαζι μου

Ναι. Ιδανικα κι εγω. Αλλα τα απροοπτα ειναι μερος της ζωης. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι αν υπαρχει καποια πανσιον εμπιστοσυνης που μπορει καποιος να μου προτεινει. Μεχρι τωρα παντα υπηρχε λυση. Αλλα ποτε δεν ξερεις. Θελω να εχω στο νου μου οτι ακομα και στην περιπτωση που δεν γινεται τιποτα απο τα παραπανω μπορει να υπαρξει κατι. Και δεν μιλαμε μονο για διακοπεσ η καλοπεραση. Μπορει να τυχει επαγγλεματικης φυσεως απουσια η οτιδηποτε.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Ο τιτλος αναφερει διακοπες που εχουμε την επιλογη. Προσωπικα δεν γνωριζω καποια πανσιον καλη για να σε βοηθησω , αλλα λογικα καποιος θα βρεθει

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Εγω μια φορα που εφυγα και δεν μπορουσα να τον παρω τον αφησα σε πανσιον... Εχουμε διαφορα θεματα στην αναζητηση σχετικα. Προσωπικα διαλεξα μια πανσιον που ειχα διαβασει καλα λογια εδω, την ειδα και απο κοντα, οι συνθηκες δεν ηταν σιγουρα σαν το σπιτι μου , δεν περιμενα αλλωστε κατι τετοιο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν και φυλακη, ο σκυλος προαυλιζοταν, ειχε σχετικα ανετο χωρο .... Ετσι και αλλιως ηταν για λιγες μερες . Το βασικο ημουν ηρεμη οτι δε θα χαθει και ειναι ασφαλης.

Ψαξε στην αναζητηση (πανω δεξια βαζεις λεξη κλειδι και τικαρεις αναζητηση μονο τιτλων) και θα βρεις διαφορα
π.χ μερικα ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ

Katia89

Member
2 Φεβρουαρίου 2018
7
2
Ο τιτλος αναφερει διακοπες που εχουμε την επιλογη. Προσωπικα δεν γνωριζω καποια πανσιον καλη για να σε βοηθησω , αλλα λογικα καποιος θα βρεθει
Οκ. Εβαλα προχειρα αυτον τον τιτλο γνωριζοντας οτι ολοι οσοι εχουμε σκυλακια εχουμε βρεθει σε καταστασεις που μπορει να εχουμε συναντησει καποιο εμποδιο. Ισως λαθος. Αφορα σε οποια κατασταση μπορει να σε φερει να χρειαστει να λειψεις και κανενας να μην μπορει να βοηθησει. Εκει ειναι ο προβληματισμος. Σ ευχαστιστω παρ ολα αυτα. Καποιος οντως μπορει να εχει βρεθει σε αναλογη θεση και μπορει να προτεινει καποια λυση

Katia89

Member
2 Φεβρουαρίου 2018
7
2
Εγω μια φορα που εφυγα και δεν μπορουσα να τον παρω τον αφησα σε πανσιον... Εχουμε διαφορα θεματα στην αναζητηση σχετικα. Προσωπικα διαλεξα μια πανσιον που ειχα διαβασει καλα λογια εδω, την ειδα και απο κοντα, οι συνθηκες δεν ηταν σιγουρα σαν το σπιτι μου , δεν περιμενα αλλωστε κατι τετοιο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν και φυλακη, ο σκυλος προαυλιζοταν, ειχε σχετικα ανετο χωρο .... Ετσι και αλλιως ηταν για λιγες μερες . Το βασικο ημουν ηρεμη οτι δε θα χαθει και ειναι ασφαλης.

Ψαξε στην αναζητηση (πανω δεξια βαζεις λεξη κλειδι και τικαρεις αναζητηση μονο τιτλων) και θα βρεις διαφορα
π.χ μερικα ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ

Α! τελεια!!! Σ ευχαριστω παρα πολυ! (y):):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν