Διακοπες!!

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
35
Το καλοκαιρι ηρθε (λεμε τωρα) και εγω αποφασισα να παρω τη Ρεα μαζι μου διακοπες! Θα ηθελα μερικες συμβουλες καθως πρωτη φορα θα επιχειρησω κατι τετοιο. Η Ρεα ειναι 9μιση μηνων περιπου και αφου εχουμε ξεπερασει πλεον τα προβληματα του αυτοκινητου και δε κανει πια εμετο βρηκα εναν ξεκουραστο(νομιζω) προορισμο, τη Σκυρο! 2 ωριτσες με το αυτοκινητο μεχρι Κυμη και μετα 1μιση ωρα με το καραβακι. Εκει βρηκα ξενοδοχειο που δεχεται κατοικιδια και ειμαστε πολυ κοντα στο λιμανι. Θα ηθελα να μου πειτε τι μπορει να μου χρειαστει απο θεμα φαρμακων(θα ρωτησω βεβαια και τη κτηνιατρο) τι να προσεξω και επισης πως να την κανω να μπει στη θαλασσα!! Εχουμε δοκιμασει καποιες φορες αλλα δεν επιασε τιποτα ουτε λιχουδια (παρα πολυ παραξενο για τη Ρεα) ουτε μπαλακια εκανα και το λαθος να της ριξω νερο και ουτε που πλησιαζει τωρα:cry: Γενικα δε συμπαθει το νερο ουτε βρεξιματακι δεχεται για δροσια και στη μπανιερα αμα τη δειτε θα τη λυπαται η ψυχη σας! Μας αρεσει πολυ το κολυμπι και θα ηθελα να μοιραστουμε την εμπειρια! Να μη το πιεσω πολυ λετε? Επισης αν εχει παει κανεις Σκυρο να μου προτεινει ησυχες παραλιες θα το εκτιμουσα δεοντως! Συγγνωμη για τη πολυλογια και ευχαριστω προκαταβολικα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έχεις κάποιο box μεταφοράς για το αυτοκίνητο και για να κοιμάται στο ξενοδοχείο ?
Να βρεις κάνα τηλέφωνο από τώρα κτηνιάτρου εκεί για να μην ψάχνεσαι, αν συμβεί κάτι.
Από φαρμακείο τα βασικά ...μπορεί να σου προμηθεύσει από φάρμακα η κτηνίατρος σου αλλά θα πρέπει να σου πει και τις δόσεις που χρειάζεσαι για τα κιλά της. Αν χρειαστείς κάποιο φάρμακο.
Εγώ δεν θα την πίεζα να μπει στη θάλασσα...θέλει να μπει καλώς δεν θέλει ας φυλάει τις πετσέτες στην σκιά :D...θα της έπαιρνα και μια φραπεδιά.

• Like
Reactions: Ρεάκι

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Στην Σκύρο είχα παει διακοπές πριν 3-4 χρόνια, χωρίς σκύλο βέβαια. Αγαπημένο νησί!! :love:
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, μια παραλία ήταν οργανωμένη μόνο με μπαράκια και ξαπλώστρες, τα Μαγαζιά, οι άλλες ήταν "ελεύθερες"..
Από φάρμακα δεν ξέρω, η κτηνίατρος θα σου πει καλύτερα. Εγώ το πρώτο που θα σκεφτόμουν θα ήταν κάποια προστασία από τα κουνούπια..
Και γω θα σου πρότεινα να μην την πιέσεις με το μπάνιο, αν ζεσταθεί μπορεί να σε ακολουθήσει μόνη της. Απλά αν πηγαίνετε ντάλα ήλιο, να της εξασφαλίσεις σκιά, νεράκι, πετσέτα και αντιηλιακό!! :D

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
35
Ναι εχω μποξ για το αυτοκινητο αλλα να τη βαζω και στο ξενοδοχειο? Εδω κοιμαται η στο κρεβατι μας η στο δικο της γενικα οπου τη πεσει και σκεφτηκα στο ξενοδοχειο οτι θα κοιμαται στο κρεβατι μας.. Για τα κουνουπια εκτος απτα δικα της(αμπουλα κτλπ) θα παρω και ενα αντικουνουπικο που μπαινει στη πριζα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν κοιμηθεί στο κρεβάτι σας στο ξενοδοχείο (που εγώ σε ξενοδοχείο δεν το κάνω) ....να πάρεις τότε δικά σου σεντόνια. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις κάποιο δικαίωμα ούτε για σένα αλλά ούτε και για μελλοντικούς "σκυλάδες" που θα πάνε εκεί. Προσωπικά σε ξενοδοχείο ανοίγω το πάνω μέρος του box και κοιμάται εκεί. Επίσης καλό είναι να πάρεις και σπρευ σιτρονέλας να της ρίχνεις μια - δυο ψεκασιές από το απόγευμα και μετά.

• Like
Reactions: Serge

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Οπως σου είπε η stamatia, να έχετε τηλέφωνο κτηνιάτρου εκεί. Πολύ σημαντικό! Τα φάρμακα όπως σας πει ο κτηνίατρος. Για τη θάλασσα εγώ δε θα την πίεζα, αν θέλει θα μπει, αλλιώς δεν πειράζει

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
35
Χμμ εχεις δικιο το σκεφτηκα μονοπλευρα +2 ζευγαρια σεντονια λοιπον..Να πω επισης οτι δε φυγουμε για κανα μηνα αλλα για 4 μερουλες.. Αλλα εχω αγχωθει κυριως για να μη στρεσαριστει που θα αλλαξουμε περιβαλλον.. Πιστευω ομως οτι θα ευτυχησει γρηγορα με ομαδικες δραστηριοτητες:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Σιγά που θα στρεσαριστεί με την μεγάλη διάρκειας βόλτα :D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τίποτα δε θα πάθει. Εξάλλου πάτε για λίγες μέρες. Απλώς να είστε σωστοί σε ότι αφορά στην καθαριότητα και "φασαρία" εντός ξενοδοχείου. Και καλές διακοπές