Το καλοκαιρι ηρθε (λεμε τωρα) και εγω αποφασισα να παρω τη Ρεα μαζι μου διακοπες! Θα ηθελα μερικες συμβουλες καθως πρωτη φορα θα επιχειρησω κατι τετοιο. Η Ρεα ειναι 9μιση μηνων περιπου και αφου εχουμε ξεπερασει πλεον τα προβληματα του αυτοκινητου και δε κανει πια εμετο βρηκα εναν ξεκουραστο(νομιζω) προορισμο, τη Σκυρο! 2 ωριτσες με το αυτοκινητο μεχρι Κυμη και μετα 1μιση ωρα με το καραβακι. Εκει βρηκα ξενοδοχειο που δεχεται κατοικιδια και ειμαστε πολυ κοντα στο λιμανι. Θα ηθελα να μου πειτε τι μπορει να μου χρειαστει απο θεμα φαρμακων(θα ρωτησω βεβαια και τη κτηνιατρο) τι να προσεξω και επισης πως να την κανω να μπει στη θαλασσα!! Εχουμε δοκιμασει καποιες φορες αλλα δεν επιασε τιποτα ουτε λιχουδια (παρα πολυ παραξενο για τη Ρεα) ουτε μπαλακια εκανα και το λαθος να της ριξω νερο και ουτε που πλησιαζει τωρα Γενικα δε συμπαθει το νερο ουτε βρεξιματακι δεχεται για δροσια και στη μπανιερα αμα τη δειτε θα τη λυπαται η ψυχη σας! Μας αρεσει πολυ το κολυμπι και θα ηθελα να μοιραστουμε την εμπειρια! Να μη το πιεσω πολυ λετε? Επισης αν εχει παει κανεις Σκυρο να μου προτεινει ησυχες παραλιες θα το εκτιμουσα δεοντως! Συγγνωμη για τη πολυλογια και ευχαριστω προκαταβολικα!