Καλησπερα σας. Εχω ενα σκυλακι εδω και 9 μηνες και η αληθεια ειναι πως δεν το εχω αποχωρηστει ποτε περα απο τις ωρες που λειπω στη δουλεια. Μαζι μας στη θαλασσα στη ταβερνα στον καφε. Τελος οκτωβριου θα λειψω για 4 μερες με τον αντρα μου και δυστυχως δεν θα μπορεσουμε να τον παρουμε μαζι μας.. ειναι πολλες ωρες ταξιδι και δεν τρελαινεται για το αυτοκινητο και θα ειναι διακοπες- δουλεια που σημαινει οτι δεν θα μπορει να ναι συνεχεια μαζι μας. Θα τον αφησω στους γονεις μου που τον λατρευουν, εχουν ηδη ενα σκυλακι και επειδη μενουμε διπλα περναει αρκετες ωρες τη μερα και εκει.. Το θεμα μου ειναι οτι εχουν ηδη αρχισει να με πιανουν τυψεις, φοβαμαι πως θα αντιδρασει και δεν ξερω τι να κανω. Να σκεφτειτε οτι οταν γυρναμε απο την δουλεια η και ακομη απο το περιπτερο κανει σαν τρελο απο την χαρα του που νομιζω θα παθει καρδια! Δεν ειναι κλεισμενο μεσα στο σπιτι αλλα σε μια τεραστια αυλη μαζι με το σκυλακι των γονιων μου, δεν νιωθει μονος και παιζει ολη μερα. Παρολα αυτα οταν ερχομαστε εστω και αν λειψουμε ενα δεκαλεπτο τρελαινεται.. Εχετε αφησει το.σκυλακι σας μονο του μερες? ποια ηταν η αντιδραση του?