Διακοπες χωρις το σκυλο μου

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
35
Καλησπερα σας. Εχω ενα σκυλακι εδω και 9 μηνες και η αληθεια ειναι πως δεν το εχω αποχωρηστει ποτε περα απο τις ωρες που λειπω στη δουλεια. Μαζι μας στη θαλασσα στη ταβερνα στον καφε. Τελος οκτωβριου θα λειψω για 4 μερες με τον αντρα μου και δυστυχως δεν θα μπορεσουμε να τον παρουμε μαζι μας.. ειναι πολλες ωρες ταξιδι και δεν τρελαινεται για το αυτοκινητο και θα ειναι διακοπες- δουλεια που σημαινει οτι δεν θα μπορει να ναι συνεχεια μαζι μας. Θα τον αφησω στους γονεις μου που τον λατρευουν, εχουν ηδη ενα σκυλακι και επειδη μενουμε διπλα περναει αρκετες ωρες τη μερα και εκει.. Το θεμα μου ειναι οτι εχουν ηδη αρχισει να με πιανουν τυψεις, φοβαμαι πως θα αντιδρασει και δεν ξερω τι να κανω. Να σκεφτειτε οτι οταν γυρναμε απο την δουλεια η και ακομη απο το περιπτερο κανει σαν τρελο απο την χαρα του που νομιζω θα παθει καρδια! Δεν ειναι κλεισμενο μεσα στο σπιτι αλλα σε μια τεραστια αυλη μαζι με το σκυλακι των γονιων μου, δεν νιωθει μονος και παιζει ολη μερα. Παρολα αυτα οταν ερχομαστε εστω και αν λειψουμε ενα δεκαλεπτο τρελαινεται.. Εχετε αφησει το.σκυλακι σας μονο του μερες? ποια ηταν η αντιδραση του?

Stellak100

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2017
56
4
26
Καλησπερα σας. Εχω ενα σκυλακι εδω και 9 μηνες και η αληθεια ειναι πως δεν το εχω αποχωρηστει ποτε περα απο τις ωρες που λειπω στη δουλεια. Μαζι μας στη θαλασσα στη ταβερνα στον καφε. Τελος οκτωβριου θα λειψω για 4 μερες με τον αντρα μου και δυστυχως δεν θα μπορεσουμε να τον παρουμε μαζι μας.. ειναι πολλες ωρες ταξιδι και δεν τρελαινεται για το αυτοκινητο και θα ειναι διακοπες- δουλεια που σημαινει οτι δεν θα μπορει να ναι συνεχεια μαζι μας. Θα τον αφησω στους γονεις μου που τον λατρευουν, εχουν ηδη ενα σκυλακι και επειδη μενουμε διπλα περναει αρκετες ωρες τη μερα και εκει.. Το θεμα μου ειναι οτι εχουν ηδη αρχισει να με πιανουν τυψεις, φοβαμαι πως θα αντιδρασει και δεν ξερω τι να κανω. Να σκεφτειτε οτι οταν γυρναμε απο την δουλεια η και ακομη απο το περιπτερο κανει σαν τρελο απο την χαρα του που νομιζω θα παθει καρδια! Δεν ειναι κλεισμενο μεσα στο σπιτι αλλα σε μια τεραστια αυλη μαζι με το σκυλακι των γονιων μου, δεν νιωθει μονος και παιζει ολη μερα. Παρολα αυτα οταν ερχομαστε εστω και αν λειψουμε ενα δεκαλεπτο τρελαινεται.. Εχετε αφησει το.σκυλακι σας μονο του μερες? ποια ηταν η αντιδραση του?

Μην φοβάσαι δεν θα πάθει τίποτα εφόσον θα έχει και παρέα θα είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις, είχα αφήσει τον δικό μου για 4 μέρες το καλοκαίρι όταν πήγα διακοπές στους γονείς μου και ούτε κατάλαβε ότι έλειπα μια χαρά περνούσε! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

• Like
Reactions: Rouf3008

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Έχει τύχει ν τν αφήσω σ κοπέλα που είχε σκυλιά. Πέρασε καταπληκτικά, θυμάμαι όταν επέστρεψα είχε αποκτήσει κολλητό κ ενώ περίμενα ν κάνει σαν παλαβός ένα συγκρατημένο καλώς ήρθες κ μετά έψαχνε τ φίλο του :confused::confused::confused:

• Like
Reactions: Rouf3008

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
@Rouf3008 το σκυλάκι σου, πρέπει να μάθει να μένει και μόνο του, για πάρα πολλούς λόγους. Αν είσαι σίγουρη ότι θα είναι ασφαλές με τους γονείς σου, πηγαίνετε στην δουλειά σας αμέριμνοι, γι'αυτές τις 4 μέρες και όταν με το καλό γυρίσετε, φροντίστε να αρχίσετε να το εκπαιδεύετε, να μένει μόνο του και να μην "τρελλαίνεται" ούτε όταν φεύγετε, ούτε όταν γυρνάτε.

Υ.Γ. 1 : Η αυλή σας, είναι απολύτως και 1000% ασφαλής, από όλες τις απόψεις;
Υ.Γ. 2: Τα σκυλάκια σας, είναι αμφότερα τσιπαρισμένα και φοράνε ταυτότητες;

• Like
Reactions: Grifos

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
35
@Rouf3008 το σκυλάκι σου, πρέπει να μάθει να μένει και μόνο του, για πάρα πολλούς λόγους. Αν είσαι σίγουρη ότι θα είναι ασφαλές με τους γονείς σου, πηγαίνετε στην δουλειά σας αμέριμνοι, γι'αυτές τις 4 μέρες και όταν με το καλό γυρίσετε, φροντίστε να αρχίσετε να το εκπαιδεύετε, να μένει μόνο του και να μην "τρελλαίνεται" ούτε όταν φεύγετε, ούτε όταν γυρνάτε.

Εχει μαθει να μενει μονος του απλα κανει σαν τρελος οταν γυρναμε! ειναι και τσιπαρισμενος με ταυτοτητα και στειρωμενος και η αυλη ειναι 100% ασφαλης οσο αφορα το να μη βγει εξω. τωρα για τους τρελους της περιοχης που κατα καιρους πετανε φολες και μεσα σε αυλες εχω βαλει καμερες και εχω προμηθευτει απο τον κτηνιατρο 3 διαφορετικες ενεσεις σε περιπτωση που συμβει κατι.. παρολα αυτα δεν φοβαμαι και πολυ γιατι οι γονεις μου ειναι συνεχεια στην αυλη και παρακολουθουν..

• Like
Reactions: mareco

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Οι ενέσεις έχουν ημερομηνία λήξης και κάποιες απ' αυτές χρειάζονται ψυγείο.

Επίσης, το νερό που τους έχετε έξω πρέπει να το αλλάζετε καθημερινά.

Τα σκυλάκια δε μπαίνουν καθόλου μες στο σπίτι;

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Νομιζω περισσοτερο ανησυχουμε εμεις και έχουμε τύψεις παρα τα σκασμένα μας. Ειδικά στη περιπτωση σου που τον αφηνεις με γνωστη παρέα και σε οικείο περιβάλλον θα ειναι σαν μια οποιαδήποτε φορά που έλειψες.. Εγω τον αφησα σε πανσιόν, εντελως αγνωστο περιβάλλον, 7 μηνών και ημουν να σκάσω, αυτος ηταν σαν να μην εγινε τιποτα οταν επέστρεψα.

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
35
Οι ενέσεις έχουν ημερομηνία λήξης και κάποιες απ' αυτές χρειάζονται ψυγείο.

Επίσης, το νερό που τους έχετε έξω πρέπει να το αλλάζετε καθημερινά.

Τα σκυλάκια δε μπαίνουν καθόλου μες στο σπίτι;
οι ενεσεις αλλαζουν καθε 2 μηνο. τα σκυλακια ζουν μεσα στο σπιτι και βγαινουν εξω οποτε αυτα θελουν. το νερο αλλαζει συνεχεια.

• Like
Reactions: Grifos

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
35
Νομιζω περισσοτερο ανησυχουμε εμεις και έχουμε τύψεις παρα τα σκασμένα μας. Ειδικά στη περιπτωση σου που τον αφηνεις με γνωστη παρέα και σε οικείο περιβάλλον θα ειναι σαν μια οποιαδήποτε φορά που έλειψες.. Εγω τον αφησα σε πανσιόν, εντελως αγνωστο περιβάλλον, 7 μηνών και ημουν να σκάσω, αυτος ηταν σαν να μην εγινε τιποτα οταν επέστρεψα.
μακαρι γιατι με τρωνε οι τυψεις...

Rouf3008

Member
25 Μαϊου 2017
14
19
35

απλα για να σου δωσω να καταλαβεις δε με ενοχλει τη μερα που θα ειναι εξω και θα παιζει γιατι ετσι και αλλιως αυτος προτιμαει να κανει και οταν ειμαστε σπιτι.. με.ενοχλει το βραδυ που εχει συνηθισει να κοιμαται στο κρεβατι μαζι μας και για 4 μερες θα κοιμαται μονος του. οταν λειπουμε δεν κλαιει ουτε παραπονιεται συνηθως βγαινει εξω και παιζει. οταν κουραστει μπαινει μεσα ( εχουμε ειδικη πορτα). εμενα ο κτηνιατρος μου ειπε οι ενεσεις να ειναι σε δροσερο μερος οχι σε ψυγειο. υπαρχει προβλημα λες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Για τα ιατρικά, ότι σου λέει ο γιατρός σου :)

Για τα συμπεριφορικά, έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου. Μπορείς από τώρα, να δοκιμάσεις κάποια βράδυα, να κοιμάται στους γονείς σου, αφού έχεις αυτή την πολυτέλεια, να τους έχεις δίπλα και να μην έχουν πρόβλημα. Κι αυτός να συνηθίσει και να μην του κακοφανεί, αν του συμβεί ξαφνικά κι εσύ να δεις πως θα πάει, και αναλόγως να το χειριστείς. Πάρτου ένα πολύ φθηνό μαξιλαράκι ή ότι νομίζεις τέλος πάντων, βάλτον να κοιμηθεί σε αυτό κανά-δυό βράδια και όχι στο κρεβάτι σου [κάτι που έτσι κι αλλιώς, καλό είναι να το κόψετε σταδιακά], να πάρει την μυρωδιά του και να το χρησιμοποιείτε όταν θα θέλεις να τον αφήσεις στους γονείς σου. Θα σου έλεγα, να μην το αφήσεις μόνιμα εκεί, για να μην πάει ο άλλος σκυλάκος και έχει την δική του μυρωδιά. Οσο καλά και να τα πηγαίνουν μεταξύ τους, καλό θα είναι, να νοιώθει, ότι έχει την ολόδική του γωνιά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν