Γεια σας καινούρια στο forum
Έχω ένα ελληνικό κανίς, όπως μου αρέσει να λέω χαριτολογώντας, μεσαίου μεγέθους που τον Αύγουστο θα γίνει 14 ετών και χαίρει άκρας υγείας.
Στις διακοπές πάντα την παίρνω μαζί μου, τα τελευταία χρόνια βέβαια κάνουμε διακοπές σε δικό μας σπίτι αλλά παλιότερα κάναμε camping, πάντα σε οργανωμένο και πάντα την έπαιρνα μαζί μου και κοιμόταν φυσικά μέσα στη σκηνή. Ούτε που μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να την αφήσω έξω.Αλλά έχω μείνει και σε ξενοδοχείο με την Jazzy, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Γενικότερα τα περισσότερα προβλήματα συνήθως τα είχα στις παραλίες όπου όλοι οι φοβεροί ελληνάρες που κά....νε μέσα στη θάλασσα δίπλα ακριβώς στο παιδάκι που κολυμπάει παθαίνουν τρία επανωτά εμφράγματα μόλις δουν σκυλί μέσα στο νερό!!!
Έτσι καταλήξαμε να γίνουμε πολύ "πρωινοί τύποι" για να μπορούμε να απολαύσουμε ένα μπανάκι με την ησυχία μας.
Στη Σαμοθράκη που αναφέρθηκε πιο πάνω είχαμε τα λιγότερα προβλήματα και είχαμε μείνει σε ξενοδοχείο, γενικότερα ο κόσμος που κυκλοφορούσε εκεί ήταν πιο "εναλλακτικός" θα έλεγα, οπότε ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.
Το ίδιο και στην Αμοργό, το camping στα Κατάπολα ήταν πολύ καλό (έχουν περάσει όμως πολλά χρόνια μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου)