Διαδώστε το

Status
Κλειδωμένο θέμα

Naya0r

New Member
5 Σεπτεμβρίου 2008
4
0
http://www.facebook.com/video/video.php?v=102343306453601&ref=mf

Maria Christina Ntavarh on facebook >> Το κοριτσάκι χρειάζετε ψυχίατρο... Αν νιώθετε θλίψη/θυμό θα σας παρακαλούσα να διαδώσετε το Video με το όνομα της κοπελίτσας(?), κάντε την report στο facebook. Αυτό το video δεν είναι για να καμαρώνει κανείς... ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!!!

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
ελεος,παντως το κοριτσάκι δεν πρέπει να είναι στα καλά του.πάνος και εγω το εκανα report to video

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
παιδια οντως το κοριτσι φαινεται οτι δεν παταει και πολυ καλα..και γω το εκανα report..κριμα και το παιδι και το σκυλι..

αν θελετε απλα καντε report το βιντεο μην το βλεπετε πιστεψτε με δεν χρειαζεται..

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
παιδια οντως το κοριτσι φαινεται οτι δεν παταει και πολυ καλα..και γω το εκανα report..κριμα και το παιδι και το σκυλι..

αν θελετε απλα καντε report το βιντεο μην το βλεπετε πιστεψτε με δεν χρειαζεται..

οντως ,πολύ σωστά.κρίμα και για τους δυο!!!

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
ειλικρινα στις μερες που ερχονται αν την ειχα μπροστα μου θα τη σκοτωνα.
δε ξερω αλλα μονο μισος μου εβγαλε!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το οτι ετυχε να ζει ενας τετοιος υπεροχος σκυλος με αυτο το μ@%κισμενο δεν τον καθιστα καημενο ουτε ειναι κριμα!

Κριμα και καημενη ειναι αυτη η μ@%κο που κυκλοφορει ελευθερη και μεταχειριζεται ετσι τον σκυλο (που ξερετε,μπορει να μεταχειριζεται και ανθρωπο ετσι)!

Μπορουμε να κανουμε κατι εκτος απο την αναφορα!Καταγγελια?

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
βρε στελιο να μην παιζουμε με τις λεξεις..
εγω οταν βλεπω ενα σκυλι να το χτυπανε να το φωναζουνε και να το φτυνουν το λυπαμαι τι να κανω δηλαδη να χαιρομαι??
και κριμα ειναι και λυπηρο και εξοργιστικο..

matina_b δεν εχεις λογαριασμο στο facebook??
δεν νομιζω να υπαρχει αλλου ειναι απο το λογαριασμο αυτου του χρηστη..αν και οπως ειπα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το δεις ειναι το λιγοτερο λυπηρο.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Mην το δείτε παιδιά θα αηδιάσετε δεν ξέρω αν θέλει γιατρό η όχι πάντως για να το ανεβάζει στο facebook πολύ ξύλο θέλει η ιδία sorry κιόλας....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με το facebook, όταν λέτε να το κάνουμε report εννοείτε το κουτάκι που λέει "Αναφορά του video"; Στην συνέχεια ανοίγει και κάποιες επιλογές. Εσείς τι δώσατε; Και άντε και το κάνουμε report. Και; Τι έγινε; Γίνεται κάτι; Γιατί αν χ@^%&κε η φοράδα στο αλώνι, εγώ προτιμώ να μάθω την δ/νση της...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ναι πατας "αναφορα του βιντεο" διαλεγεις βιαιο περιεχομενο και απλα κανεις τσεκ στο κουτι που λεει οτι γνωριζεις τους ορους χρησης.

το μονο που θα γινει ειναι να κατεβει απο το facebook το συγκεκριμενο βιντεο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και αν σταλει σε κανα φιλοζωικο σωματειο η σε καμια εκπομπη μπορει να εχει αλλα αποτελεσματα!Σωστα?

Βιαιο περιεχομενο δεν ειναι?Κακοποιηση?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κακοποίηση είναι σαφέστατα αλλά μπορεί κάποιος να μπεί στο μυαλό αυτής που το τραβήξε και το ανέβασε??? αμάν πια ανοχή ανοχή ως πότε????

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
ναι την επιλογη βιαο περιοχομενο πατας και μάλιστα σου εμφανιζει μια λιστα απο κατω οταν το επιλέξεις που αναφέρει βια ενάντια στα ζωα.δεν καταφερνεισ και πολλα με το repost,αλλα τουλάχιστον θα σβησουν το αηδιαστικό αυτο βιντεο .νομίζω μπορεί να διαγράψουνκαι το profile της απο το facebook,αν και δεν λεει τίποτα αυτο!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
εγω δεν καταλαβα το φιλοζωικο σωματειο θα κανει τι ακριβως??
Δεν ξερω τι μπορει να κανει!Να μεσολαβησει για κατι!Δεν ξερω...

Οπως εκεινο το βιντεο με το παιδι απο την Κρητη που εκοψε τα αυτια του σκυλου του και το δημοσιευσε και επενεβη εισαγγελεας!Νομιζω μια φιλοζωικη καλεσε εισαγγελεα!Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος!

Last edited:

xristosdid

Active Member
29 Νοεμβρίου 2009
38
0
39
patra
και σε ένα άλλο νησί που ενας φοιτητης απο την κυπρο έριξε σε ενα αδέσποτο καυτο λάδι ,διώχθηκε ποινικά και ανθυμάμαι καλά τονέδιωξαν και απο το πανεμηστήμιο

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
παιδια μακαρι να μπορει να γινει κατι αντιστοιχο..
τουλαχιστον να φυγει το σκυλι απο εκει με συνοπτικες διαδικασιες.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
στέκει νομίζω από νομικής άποψης να ειδοποιηθεί η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθούν

Status
Κλειδωμένο θέμα