Διαδικτυακό δίωρο σεμινάριο με θέμα “Η κληρονομικότητα των καρδιοπαθειών στις φυλές των σκύλων – Τι πρέπει να γνωρίζουμε”


ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.685
4.319
43
www.proudtobegreek.eu
Blue and Green Webinar Instagram Post (1).png


Ο ΣΕΕΣΕ το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 19.00μμ διοργανώνει διαδικτυακό δίωρο σεμινάριο με θέμα “Η κληρονομικότητα των καρδιοπαθειών στις φυλές των σκύλων – Τι πρέπει να γνωρίζουμε” και εισηγητή τον κτηνίατρο Αν.Καθηγητή Κτηνιατρικής ΑΠΘ,PhD,DVM κ.Χρήστο Κουτίνα. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση.
Για τη συμμετοχή απαιτείται η εγγραφή στoν σύνδεσμο: https://forms.gle/28L99rRjqz2wZoQG9
Κόστος συμμετοχής για τα μέλη 10€
Κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη 15€
*Οι συμμετοχές κλείνουν 6 Νοεμβρίου!
Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα “Η κληρονομικότητα των καρδιοπαθειών στις φυλές των σκύλων – Τι πρέπει να γνωρίζουμε” – ΣΕΕΣΕ (ektrofeasskilon.gr)

Βιογραφικό Ομιλητή

Ο Χρήστος Κουτίνας εισήχθη πρώτος στην Ελλάδα στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή. Έχει εκπαιδευθεί στην κτηνιατρική καρδιολογία κατά τη διάρκεια των δύο εκπαιδευτικών του αδειών / μετεκπαιδεύσεων. Τα τελευταία 18 χρόνια ασκεί και διδάσκει την Καρδιολογία των Ζώων Συντροφιάς σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ.


DVM
PhD
Σχολή Κτηνιατρικής
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 
  • Like
Reactions: mareco