Διαδικασία εισαγωγής κουταβιού

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Παιδιά μήπως κάποιος εδώ γνωρίζει τι χρειάζεται για να εισάγω ένα κουτάβι από Ιρλανδία και πως γινεται η όλη διαδικασία?:confused:

kaleidoscope

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
51
0
Λεφτα θελει ! Οτι ισχυει για Αγγλια το ιδιο και για Ιρλανδια. Αν το κουταβι ταξιδευει Cargo υπολογιζεις γυρω στα 800 ευρω! Πρεπει να εχει κανει εμβολιο λυσσας και να εχουν περασει 21 ημερες δηλαδη το παιρνεις 3 μηνων και 21 ημερων το λιγοτερο. Αυτο τουλαχιστον ξερω εγω αν κανω λαθος προκαταβολικα συγνωμη.

panosm

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2009
49
0
εφερα κουταβι απο Γερμανια πριν απο 5 μηνες,
το κουταβι ηταν ακριβως 2 μηνων και μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειχε κανει το εμβολιο λυσσας,ειχε κανει 1 εμβολιο μονο αλλα δεν θυμαμαι ποιο ακριβως.
χαρτια συμπληρωσε ο εκτροφεας κατα την παραδοση του κουταβιου στο αεροδρομιο και απο εμενα χρειαστηκε να συμπληρωσω χαρτια (οτι αποδεχομαι το κουταβι) απο την αεροπορικη εταιρια.ολα γινανε μεσω εμαιλ.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
εφερα κουταβι απο Γερμανια πριν απο 5 μηνες,
το κουταβι ηταν ακριβως 2 μηνων και μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειχε κανει το εμβολιο λυσσας,ειχε κανει 1 εμβολιο μονο αλλα δεν θυμαμαι ποιο ακριβως.
χαρτια συμπληρωσε ο εκτροφεας κατα την παραδοση του κουταβιου στο αεροδρομιο και απο εμενα χρειαστηκε να συμπληρωσω χαρτια (οτι αποδεχομαι το κουταβι) απο την αεροπορικη εταιρια.ολα γινανε μεσω εμαιλ.
Μην σε παραξενευει καθολου, εγινε εφαρμογη του νομου
(Εχει συζητηθει και σε αλλα topic ....)
Το κουταβι πρεπει να κανει εμβολιο λυσσας σε μεγαλυτερη ηλικια ( 16 εβδομαδων τουλαχιστων )
Σε ηλικια 2 μηνων ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΛΥΣΣΑΣ
Αρκει η μητερα του να εχει κανει σωστα την δοση της και
το κουταβι να μην εχει ερθει σε επαφη με αγρια ζωα
(τα παραπανω πρεπει να τα πιστοποιει ο κτηνιατρος) ,
για να ταξιδεψει , εντος Ευρωπης ,
μονο του, (σε ηλικια απο 2-5 μηνων)
Μετα τους 5 μηνες ειναι υποχρεωτικο να εχει κανει ΚΑΙ το εμβολιο για λυσσα

Last edited: