Διαγραφή μέλους

Status
Κλειδωμένο θέμα

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
ερωτηση:

υποτιθεται οτι ο αντμιν εχει διαγραψει ενα μελος.
πώς φαινεται οτι το μελος ειναι διαγραμμενο?
εγω παταω το username και βγαινει και προφιλ.

πώς θα ξερουν τα υπολοιπα μελη οτι ειναι διαγραμμενος?
πώς θα ξερουν να μην του απαντουν στο μελλον ή να μη στελνουν και pm?

στην αυτοδιαγραφη του SwkDog ηταν ξεκαθαρος και ο λογος και η μονιμη διαγραφη του λογαριασμου ως μελος.

στη διαγραφη του dior (πραγμα που διαβασα αλλου :shock: :shock: ) γιατι δεν υπαρχει ουτε αναφορα ουτε ενδειξη?

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Δεν έχει διαγραφεί κανένα μέλος.

Στον χρήστη dior έγιναν συστάσεις δημόσια και σε προσωπικά μηνύματα από τους moderators και εμένα.
Δεν υπήρξε συμόρφωση με τους κανονισμούς του φόρουμ και τις συστάσεις και έγινε baned (όχι κάτι μη αναστρέψιμο δηλαδή) ο λογαριασμός του.

Ο λογαριασμός του είναι δηλαδή ενεργός αλλά του απαγορεύετε η είσοδος.
Λογαριασμοί με παρόμοια στοιχεία του παραπάνω υπάρχουν ενεργοί και με ικανότητα εισόδου και συμμετοχής.

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
admin said:
Δεν υπήρξε συμόρφωση με τους κανονισμούς του φόρουμ και τις συστάσεις και έγινε baned (όχι κάτι μη αναστρέψιμο δηλαδή) ο λογαριασμός του.

Ο λογαριασμός του είναι δηλαδή ενεργός αλλά του απαγορεύετε η είσοδος.
Λογαριασμοί με παρόμοια στοιχεία του παραπάνω υπάρχουν ενεργοί και με ικανότητα εισόδου και συμμετοχής.
μαλιστα

και τι νοημα εχει το προσκαιρο ban που δε φαινεται καν οτι εχει γινει?
γινεται banned μεχρι καποια στιγμη που θα ανατραπει? αν ναι, για ποιο λογο?

:?: :?:

denis wrote:
Σχετικά με τις διαγραφές μελών, όπως του χρήστη Dior, σας πληροφορώ τα εξής:
- ο χρήστης αυτός εκτός από την παρουσία του στο forum, που ήταν άκομψη και εριστική (δικαίωμά του) έκανε ΕΠΙΤΗΔΕΣ ορθογραφικά λάθη και έθιγε θέμα ρατσισμού για να κάνει χαβαλέ. Επίσης ενοχλούσε με ΑΚΡΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ pm πολλά μέλη, ενώ παρακαλούσε άλλα να γίνει καυγάς για να περάσει η ώρα. Επίσης μου ζήτησε rottweiler και δεν του αρνήθηκα ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ (αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μη βγει στη φόρα αργότερα)
- ο χρήστης αυτός έχει γραφτεί και με άλλα nicknames KAI STA 2 FORUM και δίνει ψευδείς πληροφορίες, πράγμα που απαγορεύεται από τους διεθνείς κανόνες που διέπουν τα forum, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ADMIN ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ...
- O ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, αποφασίστηκε μετά από συζήτηση και δεν είναι προιόν φασισμού η κίνηση διαγραφής του αλλά απλής λογικής, όποιος χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς όπως φίμωση και αντιδημοκρατικό, πρέπει να μπορεί να τους δικαιολογήσει, αλλιώς να προσέχει τί γράφει... ειδικά αν είναι admin ... και η φράση του αρχίζει με τις λέξεις '' στο forum αυτό ....''
για να φαινεται και σε τι βασιστηκε η απορια μου

επισης δε μου απαντησες admin
πώς θα ξερουν τα υπολοιπα μελη οτι ειναι διαγραμμενος?
πώς θα ξερουν να μην του απαντουν στο μελλον ή να μη στελνουν και pm?
oι ιδιες αποριες ισχυουν και για την περιπτωση του ban
τι νοημα εχει??

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Έγινε και πρόταση από τους διαχειριστές να μπεί ένα θέμα ή μια ενότητα όπου θα δημοσιεύοντε οι αποφάσεις διαγραφών,ban,κλπ. καθώς και οι λόγοι που έγιναν.

Αυτό είναι μάλλον και αυτό που θα γίνει και θα γίνετε σαν πάγια τακτική.
Δεν το έχω ετοιμάσει ακόμα για αυτό και δεν το βλέπετε.
Βέβαια ελπίζω να μην έχουμε τέτοια περιστατικά και να είναι "αχρείαστο".

Σε 1,5 χρόνια περίπου διάρκειας του φόρουμ,αυτό του χρήστη dior ήταν το ένα και μοναδικό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και λόγω του ότι είναι σχετικά πρόσφατο δεν έχουν γίνει κοινοποιήσεις.

Συχνά συγχέετε το ban με την διαγραφή.Η διαφορά είναι ότι το πρώτο είναι κάτι αναστρέψιμο (δηλαδή εφόσον αποφασιστεί από τους διαχειριστές αφαιρείτε και ο χρήστης ειδοποιείτε ότι πάλι μπορεί να συμμετέχει) και ο λογαριασμός δεν σβήνετε,ενώ το δεύτερο είναι κάτι μη αναστρέψιμο και ο λογαριασμός παύει να υπάρχει.
Υπάρχουν και συνδυασμοί των παραπάνω καθώς και άλλες "ποινές" αλλά όπως ξαναείπα,καλύτερα να μη φτάνουμε εκεί.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Μόνο εγώ μπορώ να κάνω ban χρήστη και μόνο αυτός έχει γίνει εώς τώρα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βρε Χρήστο κανείς άλλος δεν έχει γίνει ban! Τι να ψάξουμε..? :roll:
Πες μας κανα νέο για την Ίρμα! :wink:
Τελείωσε τη βασική εκπαίδευση? Πως πάει?

morgan-pit

Member
7 Ιουνίου 2007
17
0
korudallos
Μια χαρα rottie ειναι ι ιrma,εχει τελειωσει εδω και 2.5 μηνες την εκπεδευση. :) Τωρα για τον αν εχει γινει αλλος ban ουτε θα πω ουτε θα το συνεχισω. Αφου το λεει ο αντμιν ετσι θα ειναι.

mirtouli

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2011
108
0
Χαλάνδρι
Θέρμη παράκληση!ας με διαγράψει ο αντμιν!η να κάνετε ανακατασκευή και να έχουν όλοι το δικαίωμα να διαγράφουν το προφίλ τους.ευχαριστώ εκ των πρωτερων!

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
χτες κάποιος έγραφε κάτω από τα ποστ μου... με το username: sharpeilover... σήμερα τα μηνύματα δεν υπάρχουν και ούτε αυτό το μέλος!!! πως έγινε η διαγραφή?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τα μυνήματα βέβαια μπορει να διαγραφούν
αλλά το μέλος όχι
ακόμα και οι banned αναφέρονται στην λίστα μελών

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
εγώ πάντως στην λίστα μελών δεν τον βρίσκω!!!

Γειά σας Lila,

Ο χρήστης sharpeilover μόλις δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα στo θέμα που έχετε επιλέξει να παρακολουθείτε με τίτλο - Crufts 2011 - Πάρτε θέση - στο forum Κυνολογικά Events! στο DogForum.

Μπορείτε να βρείτε το θέμα εδώ:
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?t=14332&goto=newpost

Ακολουθεί το νέο μήνυμα:
Μπραβο μπραβο...Συγχαρητηρια...Μας κανατε περηφανους...Ολη η Ελλαδα πινει κρασι στο ονομα σας και στην αγαπημενη μας ρατσα.
Μπορω πλεον να κυκλοφορω και να λεω οτι ειμαι Ελληνας.Τελος ο εξευτελισμος...τελος ο χλευασμος απο τους ξενους.Πηραμε πισω το αιμα μας...

Τα συγχαρητηρια μου ξανα...Υποκλινομαι.

Ακομα κουνιουνται...

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το μέλος έγινε ban για "Ανάρμοστη συμπεριφορά" μια που τα μόνα και πρώτα του μηνύματα ήταν αυτά (υπήρξαν και κάποια επόμενα στο ίδιο ύφος).

Όταν γίνεται κάποιος ban δεν εμφανίζεται στην λίστα μελών μέχρι να λήξη η ποινή.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
δεν γνώριζα ότι δεν εμφανίζεται στην λίστα ο banned - ζητώ συγνώμη(το παίζω και ειδικός τρομάρα μου :p )

BLOODIATOR

Member
6 Απριλίου 2010
13
0
KORYDALLOS
E,για αυτο που σου εκανε δεν θα εφαγε 2-3 χρονια ban???:D

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρωγεστε με τον καθενα και ποσο μπαν εφαγε...Ε,ρε προβληματα που εχει ο κοσμος...

Status
Κλειδωμένο θέμα