Ναι, μιλάω για το Μουφ! Εδώ και βδομάδες τον γύρισα στο σκυλόφαγο διότι έτσι θέλει η κτηνίατρός του και ήταν μια χαρά. Δεν τρώει υπερβολικά αν και ζητιανεύει και έχει χάσει και βάρος. Χτες όμως του αγόρασα ένα κόκκαλο από αυτά που λατρεύει. Το καταβρόχθισε φυσικά, αλλά σήμερα το πρωί είχε διάρροια! Το χειρότερο είναι ότι βρίσκομαι εν τω μέσω της εξεταστικής και έλειψα από το σπίτι έξι ώρες. Όταν γύρισα βρήκα καταστροφή: για πρώτη φορά στη ζωή του το Μουφ "ξαλάφρωσε" πάνω στη μοκέτα!!!!! Εννοείται διάρροια και με το που ήρθα παρακάλαγε να βγει έξω για περισσότερα. Τελοσπάντων, μου πήρε ώρες να καθαρίσω τη μοκέτα πρώτον με το εξουδετερωτικό προϊόν, μετά με τρίψιμο, μετά με σκούπισμα και τέλος με τον ατμοκαθαριστή. Έπεται (μόλις στεγνώσει) η σόδα και τέλος ξανασκούπισμα.
Στο μεταξύ το Μουφ άφησε το μισό φαΐ του το πρωί και το βράδυ ούτε για αστείο δε θέλει να φάει και ούτε φυσικά ζητιανεύει. Περιέργως θέλει όμως βόλτα σαν τρελλό.
Σε ποια φάση πρέπει να με πιάσει πανικός και να το τρέξω στην κτηνίατρο? Και τι σχέση έχει το κόκκαλο με τη διάρροια? Σημειωτέον αίμα δεν έχει. Και αυτού του είδους το κόκκαλο το έχει ξαναφάει χωρίς προβλήματα. Ελπίζω να γίνει καλά διότι Σάββατο πάμε Βόρεια Καρολίνα...
Υ.Γ. ΟΝΤΩΣ δεν του έχω δώσει τίποτα περίεργο να φάει, ούτε καν λιχουδιά.
Στο μεταξύ το Μουφ άφησε το μισό φαΐ του το πρωί και το βράδυ ούτε για αστείο δε θέλει να φάει και ούτε φυσικά ζητιανεύει. Περιέργως θέλει όμως βόλτα σαν τρελλό.
Σε ποια φάση πρέπει να με πιάσει πανικός και να το τρέξω στην κτηνίατρο? Και τι σχέση έχει το κόκκαλο με τη διάρροια? Σημειωτέον αίμα δεν έχει. Και αυτού του είδους το κόκκαλο το έχει ξαναφάει χωρίς προβλήματα. Ελπίζω να γίνει καλά διότι Σάββατο πάμε Βόρεια Καρολίνα...
Υ.Γ. ΟΝΤΩΣ δεν του έχω δώσει τίποτα περίεργο να φάει, ούτε καν λιχουδιά.