Διάρροια και ανορεξία

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, μιλάω για το Μουφ! Εδώ και βδομάδες τον γύρισα στο σκυλόφαγο διότι έτσι θέλει η κτηνίατρός του και ήταν μια χαρά. Δεν τρώει υπερβολικά αν και ζητιανεύει και έχει χάσει και βάρος. Χτες όμως του αγόρασα ένα κόκκαλο από αυτά που λατρεύει. Το καταβρόχθισε φυσικά, αλλά σήμερα το πρωί είχε διάρροια! :( Το χειρότερο είναι ότι βρίσκομαι εν τω μέσω της εξεταστικής και έλειψα από το σπίτι έξι ώρες. Όταν γύρισα βρήκα καταστροφή: για πρώτη φορά στη ζωή του το Μουφ "ξαλάφρωσε" πάνω στη μοκέτα!!!!! Εννοείται διάρροια και με το που ήρθα παρακάλαγε να βγει έξω για περισσότερα. Τελοσπάντων, μου πήρε ώρες να καθαρίσω τη μοκέτα πρώτον με το εξουδετερωτικό προϊόν, μετά με τρίψιμο, μετά με σκούπισμα και τέλος με τον ατμοκαθαριστή. Έπεται (μόλις στεγνώσει) η σόδα και τέλος ξανασκούπισμα.

Στο μεταξύ το Μουφ άφησε το μισό φαΐ του το πρωί και το βράδυ ούτε για αστείο δε θέλει να φάει και ούτε φυσικά ζητιανεύει. Περιέργως θέλει όμως βόλτα σαν τρελλό.

Σε ποια φάση πρέπει να με πιάσει πανικός και να το τρέξω στην κτηνίατρο? Και τι σχέση έχει το κόκκαλο με τη διάρροια? Σημειωτέον αίμα δεν έχει. Και αυτού του είδους το κόκκαλο το έχει ξαναφάει χωρίς προβλήματα. Ελπίζω να γίνει καλά διότι Σάββατο πάμε Βόρεια Καρολίνα...

Υ.Γ. ΟΝΤΩΣ δεν του έχω δώσει τίποτα περίεργο να φάει, ούτε καν λιχουδιά.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
σάρα μου, νομίζω έχει άμεση σχέση το κόκκαλο. Δίπλα μας μένει ο ορφέας ένα μαλαμουτ κ του έδωσα ένα κόκκαλο. Το έφαγε εννοείται με τρέλα και τσαχπινια αλλά ήρθε η μαμα του την επόμενη μέρα κ μου είπε ακριβώς τα ίδια που έχει κ σενα το μουφ. Πάλι καλά που είχα ρωτήσει για να δώσω κόκκαλο. Αν το χα κάνει από μόνη μου θα ήμουν τώρα σκασμενη. Ο ορφέας έκανε διάρροια 2 μέρες. Κ δεν έτρωγε.. Περαστικα στο παιδί.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, αλλά τι είχε το κόκκαλο? Διότι αυτό είναι το εκατομμυριοστό κόκκαλο αυτού του είδους που τρώει το Μουφ στη ζωή του. Δεν ήταν η πρώτη φορά και φυσικά του είχα ξαναπάρει τη συγκεκριμένη μάρκα. Πάντως μάλλον έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του διότι πρώτον έχει αρχίσει να αερίζεται όπως κάνει κάθε φορά που έχει διάρροια και γίνεται καλά και επίσης άρχισε να ζητιανεύει πάλι φαγητό (που δεν του έδωσα). Βέβαια βγήκε και μια φορά έξω αλλά δεν ξέρω τι έκανε διότι είναι πίσσα σκοτάδι, περασμένα μεσάνυχτα και σιγά μην έβγαινα μαζί του στον κήπο. Ες αύριον τα σπουδαία. Το στομάχι του όμως πρέπει να είναι καλύτερα. Δυστυχώς μου τελείωσε και το Pepto Bismol και δεν έχω τίποτα να του δώσω...

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Ελπίζω και εύχομαι να είναι περαστικά!!!!!!!!!Να μου το φιλήσεις το μουφάκι σου το όμορφο!!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πλεον τα εχουμε κοψει τετοιου ειδους κοκαλα διοτι καθε φορα που τους εδινα μετα μαζευα
εμετους. Καλυτερα απο το χασαπη ωμα παρα του εμποριου. Του ανατιναχτηκε του Μουφ ολο
το γαστρεντερολογικο του συστημα!

Περαστικα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μωρέ από το χασάπη το πήρα το κόκκαλο και έχω ξαναπάρει από κει. Είναι συμβεβλημένοι με ένα σφαγείο και τα καπνίζουνε πρώτα, μετά τα βάζουνε σε σελοφάν. Του εμπορίου δεν τα αγγίζει πλέον το Μουφ που τρελλαίνεται μεν για κόκκαλα, είναι όμως πολύ δύσκολο στο είδος του κοκκάλου. Σήμερα είναι ελαφρώς ανόρεκτο και θέλει μόνο γιαούρτι που δεν του δίνω, οπότε έχει παρεξηγηθεί. Επειδή όμως πάμε διακοπές σε δυο μέρες και δε θέλω ντράβαλα, τη στιγμή μάλιστα που λέω να τις επεκτείνω τις διακοπές για τρίτη βδομάδα, του έκλεισα ραντεβού με τον κτηνίατρο για σήμερα να του ρίξει μια ματιά. Φαντάζομαι ότι θα μας δώσει πάλι τη γαστρεντερολογική IAMS R/D με κονσέρβες και ξηρά, χώρια τα φάρμακα να χαπακώσω το Μουφ. Ήδη βγήκε έξω πρωί-πρωί και αγωνιζόταν εις μάτην να πάει προς χοντρού του. Μου ζητήσανε και δείγμα, οπότε τώρα που έφαγε περιμένω να γίνει καταστροφή ώστε να τους πάω. :(

Εννοείται ότι η ουρά του και το κωλαράκι του έχουν γίνει τόσο χάλια που του τα ξανάπλυνα ενώ τον είχα κάνει μπάνιο προχτές. Μέχρι να πάει απόγευμα λέω να δουλέψω στο σπίτι, έξω στην πέργολα να το χτυπήσει και λίγος αέρας το Μουφ...

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
πωπω για πλακα ειχα πει πριν κανα δυο εβδομαδες στο θεμα με τον μιλαν οτι το μουφ θα αδιαφορουσε για το φαγητο και εγινε στα αληθεια :shock:. Σαρα συγνωμη δεν θα ξαναπιασω τον μουφακο στο στομα μου :-#. Περαστικα στον φιλαρακο σου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, σιγά μην ευθύνεσαι εσύ για τα γαστρεντερολογικά του κοιλιόδουλου!:p:D Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι πρέπει να πω της σπιτονοικοκυράς μου στη Βόρεια Καρολίνα να μου βρει κτηνίατρο διότι έχει κι αυτή σκύλο. Ήδη ψάχνω ένα γύρο τους φίλους μου και η πλησιέστερη που έχει σκύλο στην περιοχή είναι στην Αλαμπάμα, καμιά ώρα μακρυά. Αντίθετα οι Βορειοκαρολινέζοι φίλοι μου είναι δυο λαλούν και τρεις χορεύουν και δεν ξέρουν αυτοί από σκυλιά, αν και μου λένε ότι το Μουφ είναι συγκλονιστικά ωραίο! Χαιρέτα μου τον πλάτανο δηλαδή!! ΜΕΓΑΛΗ βοήθεια μου προσφέρουν.

Πάντως το Μουφ αυτή τη στιγμή έχει ξαπλώσει μαρτυρικά στον καναπέ και κουλουριαστεί σαν μπαλάκι και είναι άκρως ήσυχο. Δε μιλάει κιόλας να πει τι έχει! Δεν καταλαβαίνω πώς οι κτηνίατροι καταλαβαίνουν αν ένα ζώο πονάει. :(

Ευχαριστώ για τα περαστικά.:)