Δημοσκοπηση: Σας αρεσει το νεο logo του dogforum.gr?

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOGO ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Ή ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟ?

• Μου αρέσει το παλιό Logo

Votes: 3 9,1%
  • Μου αρέσει το νέο Logo

Votes: 16 48,5%
  • Δε μου αρέσει κανένα

Votes: 5 15,2%
  • Δε με απασχολεί ποιο Logo θα κρατήσει το dogforum.gr

Votes: 9 27,3%

• Total voters
    33

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Δρατοντας την ευκαιρια (και ας με συγχωρησει η διαχειριση) απο τα γραφομενα κατα καιρους οτι το φορουμ ανηκει στους χρηστες κλπ κλπ θα ηθελα να υποβαλλω την εξης ερωτηση προς τα μελη-χρηστες του dogforum.gr.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOGO ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Ή ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟ?
-ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ LOGO
-ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOGO
-ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
-ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟ LOGO ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ DOGFORUM.GR

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οχι,δεν μου αρεσει καθολου,(σαν κομμενο σκατουλακι ακρη ακρη:p)
αλλα και δεν με απασχολει.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Όχι, ούτε το παλιό ούτε το νέο...

Δεν μπορεί, σίγουρα θα υπάρχει καλλιτεχνικό ταλέντο μέσα στο φόρουμ. Θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ένα διαγωνισμό για ένα νέο logo

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε μου αρέσει γιατί προσωπικά έχω δυο logo με border collie να πηδάει μέσα από γράμμα και αριθμό. Δεν τα έχω κατοχυρώσει όμως. :p

Δεύτερον, όποιος το έκανε πήρε το μισό πάνω banner, το τράβηξε με αποτέλεσμα να είναι πιο μεγάλη η πάνω γαλάζια γραμμή και να μη κολλάει με το υπόλοιπο banner. Γιατί δεν κρατήσατε για φόντο όλη τη διχρωμία; Τέλος δε μου αρέσει το d ειδικά αλλά και το g που φτάνει τόσο κοντά στην πάνω και κάτω άκρη.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Όχι, ούτε το παλιό ούτε το νέο...

Δεν μπορεί, σίγουρα θα υπάρχει καλλιτεχνικό ταλέντο μέσα στο φόρουμ. Θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε ένα διαγωνισμό για ένα νέο logo
+1

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μιας και ειναι ηδη μπλε, οτι πρεπει να το πεταξετε στη θαλασσα..δεν θα μας παρει κανεις χαμπαρι!:p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κακίες! :p

Μια χαρά είναι το νεο λογότυπο και εδώ που τα λέμε μια ανανέωση την χρειαζόμασταν! Με γεια μας! :)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
βαλτε το τουλαχιστον λιγο παραμεσα και βγαλτε αυτες τις τελιτσες που ειναι σαν κρεατοελιες ρε!:D

Με γεια μας! :)
της γιαγιας μας!:)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εδώ είμαστε και ακούμε όλες τις κριτικές (αν υπήρχε αμφιβολία).

Ο λόγος που δεν μπήκε σε δημοψήφισμα πρίν ή σαν διαγωνισμός (τα είχαμε σκεφτεί αυτά) ήταν γιατί θα καθυστερούσε σίγουρα πολύ περισσότερο η απόφαση και θέλαμε κάτι, σχετικά γρήγορα και σύντομα από την μέρα που αποφασίσαμε "ανακαίνιση".

Ένας άλλος λόγος είναι πως την γνώμη σας την θέλουμε για τα σοβαρά ζητήματα, όπως ανοικτή ή όχι συζήτηση για εκτροφείς , σκύλους , κτηνίατρους, εκπαιδευτές , κ.λ.π.

Πάντα οι αλλαγές φέρνουν ανάμικτα συναισθήματα και δεν είναι "εύπεπτες" , αλλά αφού καταφέραμε να μας αρέσει ένα λογότυπο σχεδιασμένο πρόχειρα στο χέρι , χαμηλής ανάλυσης , αρκετά cartoon-ίστικο και στραβό ( πόσοι άραγε το είχαν προσέξει; ) όπως το παλιό , θα συνηθίσουμε και θα αγαπήσουμε και αυτό.

Τέσσερα χρόνια ήταν αρκετά για να αποκτήσουμε συνήθεια και "οικοιότητα" με το παλιό μας λογότυπο , ελπίζουμε να είμαστε καλά και μαζί και για τα επόμενα τέσσερα , αποκτώντας την ίδια σχέση και με το νέο λογότυπο.

Θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές και βελτιώσεις , τέτοιου είδους , για τις οποίες περιμένουμε τα σχόλια σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
μου αρέσει αν και προσωπικά θα το ήθελα να είναι λίγο πιο αφηρημένο (είναι και ψιλομπεμπέ)...:D

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Η αναννέωση μου αρέσει, ομολογώ όμως δεν την πρόσεξα παρά μόνο όταν είδα το τόπικ αυτό.
Αυτό που δε μου αρέσει και δε βρίσκω λόγο ύπαρξης (ούτε καν για οπτική ισορροπία δλδ) της τελίτσας αριστερά από το -d-

Επίσης η τελίτσα κάτω από το -g- και δεξιά πάνω από το -r-.

Τι στο καλό είναι αυτές οι τελίτσες??

Κατά τα άλλα, μια χαρά, πιο "χαρωπό" είναι αυτό.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οι τελιτσες ενισχυουν την εντυπωση ότι το λογοτυπο σχεδιαστηκε ανέμελα και ανεπιτήδευτα, αλλά όχι προχειρα, στο χερι. Είναι ένα ωραιο τεχνασμα.
Μου αρεσει πολύ το d που το πανω μερος του είναι σαν κοκαλο. Μαλλον δεν ηταν τυχαιο.
Η ολη εντυπωση και παρουσία είναι πολύ θετικη για μενα.Το βρισκω πολύ ομορφο.

Ο σκυλος που βγαινει απο το γραμμα συνδεει το παλιο λογοτυπο με το καινουργιο. Καλο είναι που υπαρχει κάποια ομοιότητα στην συλληψη.
Όταν αλλαζει πχ το μοντελο καποιου αυτοκινητου, οι βασικες αρχες παραμενουν, πχ η μασκα.

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Σαν επαγγελματίας γραφίστας θα ηθελα να πω οτι αν η αλλαγη δεν εγινε αντιληπτη πρεπει να σας απασχολει αυτο... ενα λογοτυπο πρεπει να ειναι ηταν eye touching. To συγκεκριμενο ειναι πιο art οχι ομως τοσο δυναμικό οπως το αλλο χωρις να κανει το αλλο πιο ομορφο.. απλα το άλλο πιο λειτουργικό... αυτο που με μπερδευει ειναι η λεξη dog ΔΕΝ ειναι ξεκαθαρη και νομιζω οτι διαβαζω doc...
To καινουργίο θελει λίγο χρωμα να σπασει την μουνταμαρα που υπαρχει πανω δεξια και να δειχνει λιγο πιο χαρωπό...

καλο βεβαια ειναι να μην αλλαζουμε τοσο ευκολα logo οταν ειδικα το με το παλιο εχουν υπαρξει διαφημισεις... πρεπει η αλλαγη να ειναι σταδιακη...

να σας ζησει...

Last edited:

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Σίγουρα με λίγο χρώμα τα πράγματα θα ήταν λίγο πιο αντιληπτά.
Όσο για τις τελείες... οκ, τόσες γραμματοσειρές και τεχνοτροπίες υπάρχουν ας πούμε ότι θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
να κανω και εγω μια ασχετη ερωτηση?ειχα να μπω στο φορουμ 4 μερες και παρατηρω οτι μια διαφημιση που υπαρχει στο πανω μερος της ιστιοσελιδας,"μπαινει" μπροστα απο το log in κλπ και δεν μπορω να δω...μονο εγω "τυφλωθηκα" ή κατι τρεχει?

ευχαριστω.:)

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
να κανω και εγω μια ασχετη ερωτηση?ειχα να μπω στο φορουμ 4 μερες και παρατηρω οτι μια διαφημιση που υπαρχει στο πανω μερος της ιστιοσελιδας,"μπαινει" μπροστα απο το log in κλπ και δεν μπορω να δω...μονο εγω "τυφλωθηκα" ή κατι τρεχει?

ευχαριστω.:)
Μόνο με τον explorer συμβαίνει αυτό. Μπήκα με opera και είναι ΟΚ