Δημήτρης-Θεσσαλονίκη...

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
καλησπερα σε ολους και ευαριστω για την "φιλοξενια"
και τις γνωσεις που θα παρω απο το forum.
ειμαι ο δημητρης και τον τελευταιο καιρο προσπαθω να διαβασω και
να ενημερωθω οσο μπορω επειδη σκεφτομαι να παρω κι εγω ενα σκυλακι.
μια που τα λατρευω τοσο πολυ.:)
θα τα λεμε εν καιρω...:)

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Καλώς ήρθες Δημήτρη!
Υπάρχουν πολλά θέματα χρήσιμα στο φόρουμ που μπορείς να διαβάσεις πρίν θέσεις κάποιο νέο ερώτημα ή προβληματισμό.
Έχεις κατασταλάξει σε κάποια ομάδα σκύλων, π.χ. συντροφιάς, ποιμενικά, κυνηγητικά...?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Καλώς ήρθες Δημήτρη! Χαίρομαι πολύ που ενημερώνεσαι πριν αποκτήσεις σκύλο. Είναι σπάνιο..
Αν δεν σε ενδιαφέρει ράτσα μπορείς να δείς και στις φιλοζωικές της πόλης μας που περιμένουν πολλά ζωάκια για σπίτι.

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
ευχαριστω βασω.απλα θελω να ειμαι σιγουρος πρωτα για την κινηση που θα κανω.το προβλημα μου ειναι τι θα κανω στην αρχη που θα ειναι μικρο.
εγω την μιση μερα θα λειπω στην δουλεια.
για πεσμου καποια φιλοζωικη της θεσσαλονικης.
αλλιως θα παρω απο αγγελιες που χαριζουν.

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
Καλώς ήρθες Δημήτρη!
Υπάρχουν πολλά θέματα χρήσιμα στο φόρουμ που μπορείς να διαβάσεις πρίν θέσεις κάποιο νέο ερώτημα ή προβληματισμό.
Έχεις κατασταλάξει σε κάποια ομάδα σκύλων, π.χ. συντροφιάς, ποιμενικά, κυνηγητικά...?
miss κοιταω κυριως τα συντροφιας.οπως καποια τεριε.
δεν με πειραζει ομως να ειναι και κουταβακι.χωρις ρατσα.
αν βρω κατι σε καποια φιλοζωικη.
για να διαβασω μπηκα.ερωτημα δυσκολα να βαλω γιατι οταν
ειναι μεγαλο το forum καλυπτεσε με διαβασμα.:)
ευχαριστω παιδια..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γεια σου Δημητρη πατριωτη.
Στη Θεσσαλονικη εζησα 16 χρονια οπότε τη θεωρω δευτερη πατριδα μου.

Χωρις να θελω να σε επηρεασω, εγω θα προτιμουσα να παρω από την φιλοζωικη και όχι από καποια αγγελια.
Τις αγγελιες συχνα τις βαζουν ανευθυνα ατομα που εκαναν ασκοπα μια ανεξελεγκτη γέννα και μετα προσπαθουν να ξεφορτωθουν τα κουταβια.
Χωρις βεβαια αυτό να είναι κανονας.
Πολλοι βεβαια τα πουλανε.

Εξαλλου και τα αδεσποτα και τα σκυλια του καταφυγιου και της φιλοζωικης πιθανοτατα καπως ετσι ξεκινησαν.

Σε περίπτωση που ψαχνεις κατι πολύ συγκεκριμενο από αποψη φυλής, υπαρχει παντα και η λυση της αγορας απο εκτροφεα, που και παλι θελει ψαξιμο.

Αλλά δεν ειμαι συνέταιρος στην τσεπη σου για να το προτεινω. Απλά το αναφερω σαν την καλυτερη λυση αν ψαχνεις συγκεκριμενη φυλή (ράτσα).

Καλως ηρθες και παλι φιλε
Αρης, Ξάνθη

dimitris147

Active Member
27 Ιουνίου 2009
40
0
harry οντως η θεσσαλονικη ειναι πανεμορφη κατ εμε.
αλλα με τα θετικα και αρνητικα οπως ολες οι "μεγαλουτσικες" πολεις.
πας σε μια μικρη πολη και ηρεμεις γαμωτο...:)
για τα αγαπημενα μας σκυλακια τωρα...το να αγορασω σκυλακι δεν προκειται να το κανω με τιποτα.δεν δινω λεφτα απο την στιγμη που μπορω να κανω το "καλο" μεσω μια φιλοζωικης.
εδω ρε συ..παω στο χωριο μου καποιες φορες και ψαχνω μηπως γεννησε καμια σκυλιτσα.για να μην τα αφηνουμε στον δρομο.
και απο την στιγμη που θελω κατι μικρο νομιζω δεν ειναι προβλημα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
harry οντως η θεσσαλονικη ειναι πανεμορφη κατ εμε.
αλλα με τα θετικα και αρνητικα οπως ολες οι "μεγαλουτσικες" πολεις.
πας σε μια μικρη πολη και ηρεμεις γαμωτο...:)
για τα αγαπημενα μας σκυλακια τωρα...το να αγορασω σκυλακι δεν προκειται να το κανω με τιποτα.δεν δινω λεφτα απο την στιγμη που μπορω να κανω το "καλο" μεσω μια φιλοζωικης.
εδω ρε συ..παω στο χωριο μου καποιες φορες και ψαχνω μηπως γεννησε καμια σκυλιτσα.για να μην τα αφηνουμε στον δρομο.
και απο την στιγμη που θελω κατι μικρο νομιζω δεν ειναι προβλημα.
Κρίμα που είσαι στη Θεσσαλονίκη, γιατί αν ήσουν Αθήνα θα είχα σουπερ σκυλίτσα να σου προτείνω!! (την Τiny).:D:D Kάνε μια βόλτα σε κάποιο καταφύγιο και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάποιο που να σου κλέψει την καρδιά. Φρόντισε να γνωρίσεις μερικά καλά πριν αποφασίσεις (βγάλτα βόλτα, παίξε μαζί τους κτλ).

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν τη γνωρίσεις θα την ερωτευτείς! Οι φωτογραφίες την αδικούν (xotikouli εσύ δεν είχες προσφερθεί για επαγγελματικές φωτό? μπορεί να σε πάρω καμια μέρα να πάμε στο καταφύγιο!!! αν φυσικά εχεις καιρό... :):) ).

Η Τiny είναι υπέροχο πλασματάκι..... εγώ τη λατρεύω, κι ας "μη γουστάρω" τα μικρά σκυλιά!! Με τα χίλια ζόρια συγκρατούμαι να μην την πάρω εγώ κάθε φορά που τη βλέπω! Εϊναι φοβερή!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η Tiny φατσικά τουλάχιστον (μιας και δεν την ξέρω προσωπικά) μου θυμίζει τη Nelly μου στο σκούρο της. Συμπαθέστατο μουτράκι. :)

xotikouli εσύ δεν είχες προσφερθεί για επαγγελματικές φωτό? μπορεί να σε πάρω καμια μέρα να πάμε στο καταφύγιο!!! αν φυσικά εχεις καιρό...
Ναι, εγώ ήμουν. Στείλε μου πμ να το κανονίσουμε όποτε θέλεις :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie