Δε τρωει με όρεξη ..το παρακαλάω....

2 Δεκεμβρίου 2019
13
1
31
Τους τελευταίους μήνες η όρεξη του δια για ξηρά τροφή ήταν ιδιαίτερα μειωμένη. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω αλλάζοντας κροκέτες...Το όποιο θετικό αποτέλεσμα ήταν πάντα εφήμερο, σύντομα σε μια μέρα βαριόταν τις κροκέτες και το γύριζε σε απεργία πείνας. ..
Βγαίνω έξω ίσως του σπάσω μια κροκετα και αρχίσει να τρώει ίσως βρεξω λίγο και παλι απι κάτω ...
Δηλ να του βάλω φαγητό όπως παλιά και να πάει να φάει αμέσως δε υπάρχει περίπτωση ...
Έτρωγε κοντά 600 γραμμάρια 200 πρωί και 400 βράδυ μπαμ μπαμ και τώρα ίσως φάει 300 το βράδυ και μετα μια μέρα ολόκληρη τπτ.
Τη άλλη μέρα ίσως φάει αλλα με παρακαλιτα .
Να του σπάσω μια
Να το παρακαλαω..
Δε ξέρω τι να κάνω...
Αν του δώσεις κάτι λιχουδιά η σπιτικό θα το φαει 100%....

2 Δεκεμβρίου 2019
13
1
31
Τους τελευταίους μήνες η όρεξη του δια για ξηρά τροφή ήταν ιδιαίτερα μειωμένη. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω αλλάζοντας κροκέτες...Το όποιο θετικό αποτέλεσμα ήταν πάντα εφήμερο, σύντομα σε μια μέρα βαριόταν τις κροκέτες και το γύριζε σε απεργία πείνας. ..
Βγαίνω έξω ίσως του σπάσω μια κροκετα και αρχίσει να τρώει ίσως βρεξω λίγο και παλι απι κάτω ...
Δηλ να του βάλω φαγητό όπως παλιά και να πάει να φάει αμέσως δε υπάρχει περίπτωση ...
Έτρωγε κοντά 600 γραμμάρια 200 πρωί και 400 βράδυ μπαμ μπαμ και τώρα ίσως φάει 300 το βράδυ και μετα μια μέρα ολόκληρη τπτ.
Τη άλλη μέρα ίσως φάει αλλα με παρακαλιτα .
Να του σπάσω μια
Να το παρακαλαω..
Δε ξέρω τι να κάνω...
Αν του δώσεις κάτι λιχουδιά η σπιτικό θα το φαει 100%....
Έκανα και με κυβο κνορ εφαγε μετά παλι τπτ....Έκανα και με κονσερβα εφαγε 3 4 μέρες με κροκετα μιξ μετα παλι στοπ...παίζει να μη θέλει ξηρά..Έχω απογοητευτει

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Πόσο καιρό δε τρώει ο σκύλος? Όταν λες μήνες, κυριολεκτείς? Πόσα κιλά είναι?

Τον έχει δει η κτηνίατρος? Έχετε κάνει εξετάσεις, και αν ναι, τι έδειξαν?

Κύβο κνορ μη βάζεις, είναι τίγκα στα αλάτια και δε κάνει. Αν θες ζωμό σώνει και ντε, βράσε κόκκαλα μοσχαρίσια ή κανα πλατάρι κοτόπουλου...

• Like
Reactions: Solvap