Καλα τωρα τι να σου πω εσενα????:maria:ΙCE φοβάσαι μη στον βιάσει καμιά θηλυκιά?!aja1:
Δυσκολο κατα τη γνώμη μου.. θα πρεπει να ειναι και τελειως ακοινωνικοποιητο..Αν προσπαθήσει θηλυκιά να καβαλήσει τον αρσενικό (κυριαρχία), το αρσενικό δεν θα επιτεθεί (αν είναι κυριαρχικό σκυλί);
Του δικού μου δεν του αρέσει να τον καβαλάει το θηλυκό σκυλί μιας φίλης μου... την "διορθώνει" με γρύλλισμα... και δεν είναι ακοινώνητος.. ειδικά δε με θηλυκά και με κουτάβια ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα!Δυσκολο κατα τη γνώμη μου.. θα πρεπει να ειναι και τελειως ακοινωνικοποιητο..
Ο σκυλος των γονιων μου ειναι κυριαρχικος ... η Λωρα τον καβαλαει καθε φορα χωρις δυσκολια και αυτος την αφηνει.. Καλα για τον Ντιεγκο δε το συζηταμε μεχρι και η Ρειν τον καβαλαει αν θελει χαχαχχα
Aλλο να προειδοποιει οτι δε του αρεσει, να τη διορθωνει... και αλλο να επιτεθει...Του δικού μου δεν του αρέσει να τον καβαλάει το θηλυκό σκυλί μιας φίλης μου... την "διορθώνει" με γρύλλισμα... και δεν είναι ακοινώνητος.. ειδικά δε με θηλυκά και με κουτάβια ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα!