Δε παλεύονται άλλο χωρίς λουρί...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το προβλημα λυτο φανταζομαι ειναι πιο γενικο. Ειμαστε βεβαιοι οτι παντα θα τυχαινει το αντιθετο φυλλο?
Δεν συνειδητοποιησα οτι μιλαμε μονο για παρενοχληση αρσενικου σε θηλυκο...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΙCE φοβάσαι μη στον βιάσει καμιά θηλυκιά?!:D:paja1:
Καλα τωρα τι να σου πω εσενα????:D:p:maria:

Εχει τεσταριστει με την γνωστη Maira τρελο Τζακ Ρασσελ και εμεινε παρθενος και γενικα αρτιμελης.
Δεν φοβαμαι πλεον...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αν προσπαθήσει θηλυκιά να καβαλήσει τον αρσενικό (κυριαρχία), το αρσενικό δεν θα επιτεθεί (αν είναι κυριαρχικό σκυλί);
Δυσκολο κατα τη γνώμη μου.. θα πρεπει να ειναι και τελειως ακοινωνικοποιητο..
Ο σκυλος των γονιων μου ειναι κυριαρχικος ... η Λωρα τον καβαλαει καθε φορα χωρις δυσκολια και αυτος την αφηνει.. Καλα για τον Ντιεγκο δε το συζηταμε μεχρι και η Ρειν τον καβαλαει αν θελει χαχαχχα :p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δυσκολο κατα τη γνώμη μου.. θα πρεπει να ειναι και τελειως ακοινωνικοποιητο..
Ο σκυλος των γονιων μου ειναι κυριαρχικος ... η Λωρα τον καβαλαει καθε φορα χωρις δυσκολια και αυτος την αφηνει.. Καλα για τον Ντιεγκο δε το συζηταμε μεχρι και η Ρειν τον καβαλαει αν θελει χαχαχχα :p
Του δικού μου δεν του αρέσει να τον καβαλάει το θηλυκό σκυλί μιας φίλης μου... την "διορθώνει" με γρύλλισμα... και δεν είναι ακοινώνητος.. ειδικά δε με θηλυκά και με κουτάβια ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Του δικού μου δεν του αρέσει να τον καβαλάει το θηλυκό σκυλί μιας φίλης μου... την "διορθώνει" με γρύλλισμα... και δεν είναι ακοινώνητος.. ειδικά δε με θηλυκά και με κουτάβια ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα!
Aλλο να προειδοποιει οτι δε του αρεσει, να τη διορθωνει... και αλλο να επιτεθει...
Τι να σου πω? Εμενα και το ντοπ που ειχα λιγο καιρο, ο Μπλακ και ο Ντιεγκο δεν δυσανασχετουν... το αντιμετωπιζουν σαν παιχνιδι.. και δε θα ελεγα οτι δεν ειναι και κυριαρχικα σκυλια..
Βεβαια αν ειναι αρσενικος αλλαζουν τα πραγματα...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας....τελικα πρεπει εγω να γινω πιο ''σκυλα'' απο την Μοιρα!!!Πλεον αν δεν καταλαβαινουν τοτε δε θα μεινω στα χαμογελα και στα σπροξιματα(γιατι το σκυλι δε μου φταιει)και θα μιλησω στους ''ιδιοκτητες''!!!!
Παντος για το αλλο θεμα κυριαρχικοτητα....εγω δε την αφηνω πλεον γιατι παλια το εκανε κανα 2φορες σε θυληκο,την διορθωσα και πλεον δε την εχω δει να το ξανακανει αν και βρισκομαστε συχνα μαζι με το αλλο θυληκο και παμε βολτες!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα