Δε μπαίνει μέσα με τίποτα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Σόρυ ρε Grifos....
Χωρίς καμία διάθεση...
Αφού δεν θέλει....γιατί να μην την αφήσεις?
Όσο γριούλα και να είναι...είναι σχεδιασμένη να αντέχει στους -30 κάνοντας συμπαθητική φωλίτσα στο χιόνι!!!!
Αν είχαν πέσει οι αντοχές της...Πρώτη δεν θα το καταλάβαινε?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ναι Γρίφε όπως τα λέει ο sea mol είναι..Η Λούση είναι 10+ και βγαίνει στην βεράντα και ξαπλώνει στο παγωμένο μάρμαρο..αν κλείσω την πόρτα γκρινιάζει γιατί θέλει να έχει επαφή μαζί μας, οπότε μένει εκεί με ανοιχτή την πόρτα και είναι η καλυτερη της. Βεραντάκια ε βεραντάκια! :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πωωωωωωω και η Λάρα τα ίδια μου κάνει.
Ο Νόρρις πάνω στο χαλί αγκαλιά με το καλοριφέρ και η Λάρα στη βεράντα πάνω στα κρύα πλακάκια. Εκτός κι αν βρέχει. Τότε τα παρακαλάω να βγουν στον κήπο έστω να κατουρήσουν.
Βρωμόσκυλα :D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ναι Γρίφε όπως τα λέει ο sea mol είναι..Η Λούση είναι 10+ και βγαίνει στην βεράντα και ξαπλώνει στο παγωμένο μάρμαρο...
Ναι, ρε Grifos,

Οπως στα λένε τα παιδιά είναι τα πράγματα!
Κλείσε, επιτέλους, την πόρτα (γιατί κρυώνουμε κι εμείς) και άστην έξω!!!:D
Τι γριούλα και ξεγριούλα?

Αρκεί να σου πω ότι, το πρωί, που χιόνιζε στα μέρη μας, όταν βγήκα για τη βόλτα του Casper (που δεν του πολυάρεσε, εδώ που τα λέμε, και γαύγιζε στο ...χιόνι που έπεφτε!) οι δικές μου "γριούλες" (ετών 15+) βγήκαν από τα ζεστά κρεβατάκια τους και μας ακολούθησαν, μέσα στο χιόνι, σε όλη τη βόλτα!!!:confused:

Last edited:

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Και εμας ο Φιντελ το καλοκαιρι δεν γουσταρει με τιποτα μεσα.
-εγω - Αγορινα ελα μεσα.:)
-προεδρος - Οχι.:rolleyes:
-εγω - Ελα σου λεω.:)
-προεδρος - Οχι.:rolleyes:
-εγω - Απόχη:mad:

Θες να μπεις μεσα , οκ.
Θες να κατσεις εξω , οκ.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τελικά τη λύση έδωσαν τα κριμ κράκερς :D έκατσα και τάϊζα επιδεικτικά το άλλο το τέρας και μπήκε να δει τι γίνεται. Πέταξα μερικά κράκερς στην άλλη άκρη του δωματίου που σπάσανε και μου γέμισαν ψίχουλα το χώρο, πήγε να τα φάει για να προλάβει την άλλη που ήδη ετοιμαζόταν και έκλεισα την πόρτα.

Γιατί δε βάζεις ένα (σκυλο)πορτάκι στη μπαλκονόπορτα να μπαινοβγαίνει οποτε θέλει αυτή και να μην κρυώνεις εσύ?
είχα φέρει ένα τζαμά και μου είχε πει ότι πρέπει ν' αλλάξω όλο το τζάμι αλλιώς θα χάσει τη συνοχή του και μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά τότε.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
είχα φέρει ένα τζαμά και μου είχε πει ότι πρέπει ν' αλλάξω όλο το τζάμι αλλιώς θα χάσει τη συνοχή του και μου φάνηκαν πολλά τα λεφτά τότε.
Μου θυμίζει το......."αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε!":D

Δεν ρωτάς και καναν άλλο τζαμά?;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μου θυμίζει το......."αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε!":D

Δεν ρωτάς και καναν άλλο τζαμά?;)
αυτός ήταν ο οικονομικότερος, δύο έφερα. Ούτως ή άλλως θέλω κάποια στιγμή να βάλω διπλά τζάμια στο υπνοδωμάτιο οπωσδήποτε πριν το καλοκαίρι οπότε θα το κοιτάξω τότε. Πορτάκι πάντως που έχω βρει, όλοι οι τζαμάδες που ρώτησα μπορούν να μου το βάλουν και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έχω "φιλοξενούμενο" σκύλο που τον λένε Νόρρις. Τον θέλεις?? :D
Όπου θες κάνει μασάζ AAAAβασάνιστα :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030