Δε μένει μόνος του έξω

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Καταρχην δεν ειμαι ανοητος.Κατα δευτερον ο σκυλος εχει μεινει ξανα στο σπιτι των γονιων μου χωρις προβλημα.Τον σκυλο τον πηρα στα χερια μου εδω και 4μηνες που τελειωσα το στρατιωτικο και τον πρωτο μηνα μειναμε στο ναυπλιο.Επισης εχουμε ξαναπαει πριν κανενα μηνα στο σπιτι των γονιων μου οπου δεν παρουσιασε καμια τετοια συμπεριφορα αν και εμενε εξω.Καταλαβαινω την οπτικη του Αττιλα δεν παει να πει οτι την δεχομαι κιολας.Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων θα πηγαινω στο Ναυπλιο οπως και να εχει και ο σκυλος θα μενει εξω γιατι δεν γινεται αλλιως.Οπως εγω εχω προσαρμοσει την ζωη μου στον σκυλο πρεπει και αυτος να προσαρμοστει,δεν ειναι ανθρωπος για να του το εξηγησω ετσι βεβαια γιαυτο ρωταω την γνωμη σας.Το να χαρακτηριζουμε καποιον εμμεσα ανοητα με τοσο ανεση το θεωρω λαθος και δεν το συνεχιζω.Τελος, καποιες φορες οσο και αν αγαπαμε το σκυλο μας υπαρχει ανωτερα βια δυστυχως.
Μην το λες σε μένα, στον σκύλο σου πήγαινε πες το...γαβγίζει έξω...

Αν παρεξηγήθηκες συγγνώμη αλλά εκπέμπουμε σε διαφορετικό μήκος κύματος!

Stelios,δεν είναι πάντα έτσι.Ο σκύλος από τη στιγμή που έχει εμπιστοσύνη στο αφεντικό του,πρεπει να υπακούσει,"σκεπτόμενος" ότι για να τον βγαζει έξω,κάποιο λόγο θα έχει.Όπως υπακούει σε κάθε εντολή μας επειδή απλά μας εμπιστεύεται.Αυτό γιατί να διαφέρει;
Ελένη, δεν είναι πάντα έτσι αλλά ο σκύλος είναι έξω και πηγαίνει γαβα γουβα...

Εγώ ξέρω ότι με εγωισμούς δεν βγαίνει νόημα...
Ο σκύλος ξέρει μια κατάσταση!Δεν έχει μάθει κάποια άλλη!Δεν ξέρει να φερθεί γιατί έτσι είναι!Το να συνεριζόμαστε τον...σκύλο και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σαν άνθρωπο είναι ανόητο και συγγνώμη που το ξαναλέω!Δεν τίθεται θέμα οπτική κανενός σκύλου και ούτε θέμα αποδοχής από μας!

Αυτήν την στιγμή σκύλος είναι έξω και γαβγίζει...τι κάνεις?
Το να μου πεις ότι πρέπει να μείνει έξω ενώ πηγαίνει πέρα δώθε και γαβγίζει όλη νύχτα δεν είναι αντιμετώπιση!Κάτι άλλο πρέπει να κάνεις εφόσον τον έχεις συνηθίσει αλλιώς!Το να επιμένεις εσύ ότι θα πρέπει να μείνει έξω δεν είναι λύση!Μα τον βλέπεις ότι δεν μπορεί!Αν μπορούσε καλώς!

Exige

Well-Known Member
29 Μαϊου 2011
79
1
xalandri
Εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου συνεχιζεις να με προσβαλλεις χωρις να με ξερεις παριστανοντας τον εξυπνο. Θα σε παρακαλουσα να μην με ξαναχαρακτηρισεις ποτε ξανα εμενα ειτε τις πραξεις μου κατα αυτο το τροπο. Απλα και ξεκαθαρα.
Ορεστης κατσιγιαννης

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97