Δεύτερο μωρό!!!

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλη την σκυλοπαρέα!!Εχθές απέκτησα ένα μωρούλι ημίαιμο 40 ημερών περίπου(σύμφωνα με τον γιατρό) την μικρή Sylva!!Την βρήκα έξω από το σπίτι μου σε μία κούτα και αποφάσισα να την κρατήσω..Να επισημάνω πως έχω ήδη ένα ημιαιμάκι τον Bello που είναι περίπου 2.5μηνών..Έχω κάποιες απορίες να εκθέσω σχετικά με την συμβίωση..Το λοιπόν
-πρέπει να βάλω δύο διαφορετικά υποσέντονα στον καθένα?
-να βάλω ένα κοινό μπωλ για νερό ή δύο ξεχωριστά?για το φαί έβαλα ξεχωριστά και τρώει πρώτος ο Bellos!
-ο Bellos έχει ένα crate και στην μικρή πήρα ένα μεγάλο κρεβατάκι(στο οποίο πηγαίνει και ο Bellos ο γύφτουλας)..μήπως να πάρω και στην μικρή ένα crate να έχει την δικιά της φωλίτσα?
-και το σημαντικότερο..ο Bellos από χθές που ήρθε το μικρούλι είναι λίγο υποτονικός..αλλά στην μικρή δεν αγρίεψε καθόλου..ούτε καν γρύλισε..παρατήρησα ότι πάει και την δαγκάει στον σβέρκο και στο αυτάκι και αυτή κλαίει..αυτή η κίνηση δείχνει επίθεση ή απλά παίζουν?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις :D

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
Να σου ζησουν τα μωρα.Καλυτερα να εχουν ξεχωριστα πιατα για να ξερεις τι τρωνε.Οσο για την[επιθεση] που γραφεις νομιζω οτι παιζουν.Οσο παιρνουν οι μερες θα γνωριστουν καλυτερα και θα γινουν αχωριστα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ελικρινά δεν εχω ιδέα να σου απαντήσω.... αλλά ρε παιδί μου μπράβο σου μπράβο σου!!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
να τα χαίρεσαι βρε μπέλο!!!!!

συμφωνώ με την ελένη για το φαγητό, αλλά για το νερό μπορεί να έχουν κοινό μπωλ. εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

κι επειδή είναι και τα δύο μικρά θα συνηθίσει το ένα το άλλο και θα γίνουν γρήγορα φιλαράκια...
μόνο μην "παραμελήσετε" τον μπέλο χάρη στη μικρή τσαχπινομπιρμπιλιάρα!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Να μην σε προβληματίζουν crate, κρεβατάκια και δαγκωματάκια πάνω στο παιχνίδι.
Να έχεις τα μάτια σου 104, γιατί έχεις δύο ανεμβολίαστα ακόμη κουτάβια του δρόμου, που μπορεί κάλλιστα να κολλήσει το ένα το άλλο, από κάτι απλό έως κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Ο γιατρός σου ήξερε ότι θα κρατήσεις το κουτάβι και θα το βάλεις να κάνει παρέα με το άλλο; Δεν σου έδωσε συμβουλές ασφαλείας;

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
O Bellos έχει κάνει 2 αποπαρασιτώσεις και το 1ο εμβόλιο και η μικρή έκανε εχθές την 1η αποπαρασίτωση..του είπα του κτηνίατρου οτι θα μείνουνε μαζί και αν ο ένας διατρέχει κίνδυνο απο τον άλλον(με την έννοια μην κολλήσει τίποτα το ένα απο το άλλο) αλλα με καθησύχασε και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα..Έπρεπε να μου πει κάτι άλλο πιστεύετε??:confused:

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Πρόσθεσα και μία φωτογραφία με την Sylva και τον Bello να δείτε και σεις την αντίθεση :p προσέξτε το τρελαμένο βλέμμα του Bellou και την βαρεμάρα της Sylva!!

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Bello να σου ζήσουν τα μωράκια τα όμορφα, όπως σου είπαν τα παιδιά θα γίνουν αχώριστα, όσο για το θέμα υγείας δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς εκτός αν μπορεί να σου απαντήσει κτηνίατρος εδώ, αλλιώς ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα! Σχετικά με το θέμα ζήλειας, προσπάθησε όσο είναι δυνατό περισσότερο να έχουν και τα δύο την ίδια προσοχή και τα ίδια πράγματα, λιχουδιές, παιχνιδάκια κλπ.

Αμαααν τώρα είδα φωτο, φίλε μου είναι τέλεια, ασπρόμαυρα σαν πούλια σε σκάκι :D

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eγω σίγουρα θα έβαζα τη Σίλβα 15 μερες καραντινα πριν την αφησω με τον Μπέλο....

Ειναι τοσο γλυκες και τα δύο!!!:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Να προσέξεις πάρα πολύ και να μην αγνοήσεις ούτε για μισή ώρα, οποιοδήποτε σύμπτωμα εμετού ή διάρροιας.
Sorry που σου χαλάω το χαρούμενο κλίμα, αλλά το θεωρώ πολύ σημαντικό να το γνωρίζεις.

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Ευχαριστώ πολύ :D !!!Γιατί 15 μέρες?Υπάρχει περίπτωση να εκδηλώσει κάποια ασθένεια μέσα σ'αυτό το διάστημα? Δεν έχω πρόβλημα να τα απομακρύνω για όσο διάστημα χρειάζεται απλά με κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο γιατρός δεν μου είπε να τα απομακρύνω!!Παρεπιπτόντως κορίτσι είμαι :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Περίπου τόσες μέρες χρειάζονται ο κωλοτύφος και η μόρβα για να εκδηλωθούν. Οτι πιο θανατηφόρο για κουτάβια. Μέχρι τότε, δεν φαίνεται τίποτα.
Αυτός είναι και ο λόγος που καταφύγεια, φιλοζωικές και λοιποί χώροι φιλοξενίας σκύλων, δεν δέχονται τόσο μικρά κουτάβια. Και αν το άλλο σκυλί, δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλιά του, ώστε να προστατεύεται...άστα βράστα...
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, που δεν σε ψίλιασε ο γιατρός. Εκτός αν το μεγαλύτερο σκυλάκι, καλύπτεται από το πρώτο κιόλας εμβόλιο. Ειλικρινά δεν θυμάμαι. Γι' αυτό σε παρακαλώ, να είσαι πολύ προσεκτική και δεν θα ήταν κακό να τον ρωτήσεις κιόλας, ώστε να ξέρεις με σιγουριά :-|

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν έχω να σου πώ κάτι που δεν σου το είπαν ήδη οι φίλοι του φόρουμ παραπάνω. Μόνο ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για την ευαισθησία και την καλή σου την καρδιά ! Είναι πανέμορφα κουτάβια και τα δύο - κουκλιά ζωγραφιστά - και πραγματικά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά ! Να τα χαίρεσαι, και να σε χαίρονται ! :):):)
Μην ξεχνάς να μας γράφεις τα νέα τους ...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μπραβο σου ειναι τοσο γλυκα και τα δυο και πανεμορφααααα....ευχομαι ολα να πανε καλα και να ειναι μια χαρα και τα δυο μαζι!!!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
να χαιρεσαι τα μωρα σου ειναι πολυ γλυκα! τα κουταβια δαγκωνοντε οταν παιζουν.. οταν μεγαλωσει κ το μικρουλι λιγο ετσι θα κανει... πρεπει να εχουν διαφορετικα πιατα για να αποφυγεις κ πιθανους σκυλοκαυγαδες! ολα καλα θα πανε κ οτι απορεια εδω!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μανάρια μου, είναι απίστευτα όμαρφα έτσι που κάθονται μαζί...κουκλάκια και τα δύο!!
Συμφωνώ για την καραντίνα, δεν είναι να παίζουμε με τέτοιες ασθένειες (αν και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά). πάντως μερικές μερούλες μπροστά στα ευτυχισμένα υγειή χρόνια που θα ακολουθήσουν δεν είναι τίποτα, δε νομίζεις???

Μπράβο σου και να χαίρεσαι!!