Δεύτερος σκύλος στο σπίτι

demis91

Member
5 Μαρτίου 2016
6
1
Μυτιλήνη
καλημερα, θα ηθελα λιγες συμβουλες οσο αφορα το δευερο σκυλο στο σπιτι για τις αντιδρασεις του πρωτου
ο πρωτος σκυλος ειναι μια θηλύκια griffon kanis 5ετων μοναχοπαιδι κακομαθημενο :p
και τωρα ερχεται ενα dogo argentino αρσενικο 45ημερων να της χαλασει την ησυχια της ;)

ακομα ειναι νωρις ειμαστε στην 3ημερα συγκατοίκησης αλλα θελω αν εχει κανεις εμπειρια να με βοηθησει ως προς την σταση που πρεπει να κρατησω απεναντι τους...
η γκριφονιτσα δεν τον αφηνει να την πλησιασει και του γριλιζει..ενω αν πλησιασει πολυ τον χωρο της παει για προειδοποιητικό δαγκωμα...επεισης οτι ακουμπαει ο αρτζεντινο (νερο φαγητο χαλακι παιχνιδι) δεν τον ακουμπαει μετα εκεινη..20160303_019.jpg

• Like
Reactions: mariatheo

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
Kαλημέρα και καλώς ήρθες!

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για οποιοδήποτε συμπέρασμα.Δες πως θα εξελιχθεί αυτό και εδώ είμαστε,αλλά για αρχή,όταν επεμβαίνεις κάνε το με ηρεμία ώστε να μη μεταδώσεις νευρικότητα στη θηλυκιά σου.Είναι μια καινούρια κατάσταση στην οποία πρέπει να προσαρμοστείτε όλοι και αυτό απαιτεί χρόνο.Γιατί έφερες κουτάβι 45 ημερών σπίτι ?

demis91

Member
5 Μαρτίου 2016
6
1
Μυτιλήνη
ηρθε απο γρεβενα μυτιληνη κι αν δεν ερχοταν τωρα δεν θα υπηρχε μετα τροπος να ταξιδεψει...(ηρθε με μια φιλη συνοδεία)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλημέρα, εγώ έχω 4 μέσα στο σπίτι. Πάντα τα άφηνα να τα βρουν μόνα τους. Δεν νομίζω η κοπέλα σου να κάνει κακό στο κουτάβι απλά του μαθαίνει να σέβεται το χώρο της. Αυτά τα μαθήματα τα έχασε εφόσον το πήρατε τόσο νωρίς από τη μαμά του.
Και αν η μικρή σου δεν είναι στειρωμένη, κανόνισε από τώρα για την επέμβαση.

• Like
Reactions: Aslan and ioanna a

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
45 ημερών έπρεπε να είναι με την μανούλα του.
Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτή η απόφαση θα συνοδεύει το κουτάβι σας εφ όρου ζωής.
Η πρόωρη απομάκρυνση είναι ο νούμερο ένα λόγος προβλημάτων συμπεριφοράς, γιατί χάνει ο σκύλος τα πολύτιμα μαθήματα της μάνας που σχετίζονται με την επικοινωνία με τους ομοίους του.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλημέρα! Πριν κάνα 4μηνο είχα βρει ένα κουτάβι το πολύ 30 ημερών σε ένα κάδο εδώ στο χωριό και το έφερα σπίτι. Τις πρώτες 5 μέρες ο δικός μου ζούσε δράμα, έκανε σχεδόν τα ίδια με τη δικιά σου, σιγά σιγά όμως βρήκαν τις ισορροπίες τους, γίναν κολλητοί (με δική μου βοήθεια, διακριτική και χωρίς φασαρίες). Μετά από 3 εβδομάδες ο μικρός υιοθετήθηκε και από τότε κάθε φορά που συναντιούνται τα αγόρια γίνεται πανζουρλισμός από χαρές και παιχνίδια.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
45 ημερών έπρεπε να είναι με την μανούλα του.
Πρέπει να γνωρίζετε πως αυτή η απόφαση θα συνοδεύει το κουτάβι σας εφ όρου ζωής.
Η πρόωρη απομάκρυνση είναι ο νούμερο ένα λόγος προβλημάτων συμπεριφοράς, γιατί χάνει ο σκύλος τα πολύτιμα μαθήματα της μάνας που σχετίζονται με την επικοινωνία με τους ομοίους του.
Αν, όμως, Μιχάλη μου, η κατάσταση είναι: "Άντρα θέλω, τώρα τόνΕ θέλω"... τα πολύτιμα μαθήματα κλπ. είναι όνειρα θερινής νυκτός...
Φαντάζομαι δε, ότι σε "καίνε" διάφορα ακόμα ερωτήματα...