Δευτερος σκυλος στο σπιτι

Vasouu

New Member
14 Φεβρουαρίου 2018
4
4
27
Καλησπερα σας! Καλως σας βρηκα.. Εχω ενα προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας!

Ας αρχισουμε απο το κανις γκριφονακι που εχω απο 1.5 μηνων και τωρα ειναι 5 χρονων.. ειναι αρκετα ησυχη αλλα και καλομαθημενη... γενικα ολη την προσοχη μας την ριχνουμε εκει και οτι και να ζηταει το εχει... δυστυχως! Ωστοσο δεν μπορω να πω οτι ειναι και τοσο κοινωνικοποιημενη αλλα ποτε δεν εχει δειξει και εχθρικη συμπεριφορα σε αλλα σκυλια!

Εδω και 2 μερες μαζεψα ενα ημιαιμο ροτβαιλερ κουταβακι 3 μηνων.. το χτυπησε ενας φιλος μου με το αμαξι και δεν ειχα επιλογη παρα μονο να το παρω σπιτι... το μονο που εχει παθει ειναι ενα καταγμα στο αριστερο μπροστα ποδαρακι του και σε λιγο θα βαλουμε ναρθηκα.

Το κανισακι μας λοιπον την πρωτη μερα το πηρε ηρεμα επαιξε και λιγο μαζι του. Το προβλημα ξεκιναει απο σημερα διοτι το κουταβακι πηρε αερα και εκτος οτι θελει να τα εξερευνησει ολα. Θελει να παιξει και με το κανισακι μου, αυτη ομως δεν το αφηνει με τιποτα. Το ελεγχει ολη την ωρα,του γαβγιζει με ο,τι και να κανει και οταν παει να παιξει μαζι της αυτη μονο που δεν το αρπαζει να το σκοτωσει. Μεσα στο σπίτι κυριαρχει μια εμπολεμη ζωνη και δεν ξερω αν θα αλλαξουν τα πραγματα, δηλαδη αν θα συνηθισει το κανισακι μου ή θα περιμενει μεχρι να το δαγκωσει! Καταλαβαινω οτι νιωθει απειλη στο σπιτι της και ζηλεια αλλα δεν ξερω αν θα καταφερει να συμφιλιωθει ποτε μαζι της. Σας παρακαλω θελω τα φωτα σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Μπράβο που περιέθαλψες το κουτάβι και πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε.
Εχεις ρίξει καμιά ματιά στα πολλά άλλα παρόμοια θέματα, που υπάρχουν ήδη στο φόρουμ;
Κάνε μια αναζήτηση και σίγουρα θα πάρεις διάφορες ιδέες και απαντήσεις.

Vasouu

New Member
14 Φεβρουαρίου 2018
4
4
27
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Μπράβο που περιέθαλψες το κουτάβι και πιστεύω ότι όλα καλά θα πάνε.
Εχεις ρίξει καμιά ματιά στα πολλά άλλα παρόμοια θέματα, που υπάρχουν ήδη στο φόρουμ;
Κάνε μια αναζήτηση και σίγουρα θα πάρεις διάφορες ιδέες και απαντήσεις.
Καλησπερα σας και σας ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση σας.. η αληθεια ειναι οτι εχω δει πολλα παρομοια θεματα αλλα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και για αυτο ανεβασα και γω το προβλημα μου μπας και ακουσω κατι πιο συγκεκριμενο! Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο απελπισμενη αλλα ελπιζω για τα καλυτερα.

• Like
Reactions: mareco

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δωσε χρονο. ΕΙναι πολυ νωρις. Μην αλλαξεις κατι στην καθημερινοτητας της μεγαλης για χαρη του μικρου. Υπομονη και θα τα βρουν. Θα μεγαλωσει το κουταβι και θα ωριμασει. Απο την αλλη η δικια σου θα μαθει να τον ανεχεται. Ολα ειναι θεμα συνηθειας.

Vasouu

New Member
14 Φεβρουαρίου 2018
4
4
27
Δωσε χρονο. ΕΙναι πολυ νωρις. Μην αλλαξεις κατι στην καθημερινοτητας της μεγαλης για χαρη του μικρου. Υπομονη και θα τα βρουν. Θα μεγαλωσει το κουταβι και θα ωριμασει. Απο την αλλη η δικια σου θα μαθει να τον ανεχεται. Ολα ειναι θεμα συνηθειας.
Χαιρομαι παρα πολυ που το ακουω..Επειδή δεν μου εχει ξανα συμβει κατι παρομοιο. Φοβομουν οτι ποτε δεν θα καταφερει να μοιραστει η μεγαλη το σπιτι της με καποιο αλλο σκυλο. Και δεν θελω να δεθω με το κουταβακι και μετα να αναγκαστω να τα χωρισω η να το δωσω για υιοθεσια.
Μαλλον ολα ειναι θεμα υπομονης... ελπιζω να πανε ολα καλα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν