Mε φωναξατε?
Nαι Αμαλια, και επι τη ευκαιρια να κανουμε και εκεινο το ''test''...Θέλει ο πλούσιος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...
Αμαλία, γέμισε πισίνα. Ερχόμαστεεεεεεεεεε
καλό.Οκ παιδια. Ευχαριστω για τη βοηθεια..............Αυτα τα ωραια..... Εγω ηθελα να ρωτησω για κάτουρα και εσεις το χεσατε το θεμα......Σορρυ κιολας....
Δηλαδή μιλήσατε με εκτροφείς και σας ζήτησαν 1000-1500 €;Επισης, δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να δωσουν 1000-1500 ευρω να δωσουν για σκυλο εκτροφεα, ο οποιος μαλιστα τους ζηταει και Ε9 για να δουν αν πρεπει να αγορασουν το δικο τους, τελειο μορφολογικα, εκθεσιακο και μακρινο απογονο του Αινσταιν κουταβι.
Ε...εντάξει. Της ίδιας συνομωταξίας είναι τα αντικείμενα ερώτησης και απαντήσεων...Εγω ηθελα να ρωτησω για κάτουρα και εσεις το χεσατε το θεμα....
Και που ξερεις εσυ οτι ειναι 100% λαμπραντορ? Μαλλον για ημιαιμο το κοβω για να το χαριζει, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Δηλαδη αν το παει ο ιδιοκτητης του οπως λες σε μια φιλοζςικη οργανωση, η το παρατησει στο δρομο και ο φιλος "καλαματα" το μαζεψει απο κει θ' αλλαξει τιποτα? Παλι το ιδιο πραγμα θα ειναι.Δικαιολογιες ωραιοτατες για να παιρνει κανεις τσαμπα ρατσατο κουταβι τα βλεπω εγω και να στηριζει τις ανεξελγκτες γεννες ιδιωτων. Υπευθυνος για αυτα τα κουταβια ειναι ο ιδιοκτητης τους διοτι εχουν ιδιοκτητη. Η ευαισθησια με τον τροπο που που πας να τη δειξεις θα φαινοταν με τα σκυλια που δεν εχουν ιδιοκτητη.
Αν ηταν οτι να ναι το σκυλακι κι οχι λαμπραντορ στοιχημα οτι δεν θα τα εγραφες αυτα. ;-)
Υπαρχει μια δοση ''λογικης'' σε αυτο. Αυτος που εχει γινει ήδη ΒΥΒ, απο το να το πεταξει στο δρομο ή απο το να το ''φορτωσει'' σε καμια φιλοζωϊκη, καλυτερα να βρει σπιτι να παει το σκυλι(εννοειται χωρις λεφτα, δεν πληρωνουμε ΠΟΤΕ ΒΥΒ)...Δηλαδη αν το παει ο ιδιοκτητης του οπως λες σε μια φιλοζςικη οργανωση, η το παρατησει στο δρομο και ο φιλος "καλαματα" το μαζεψει απο κει θ' αλλαξει τιποτα? Παλι το ιδιο πραγμα θα ειναι.
Βασιλη που κολλανε οι σωτηριες ψυχων απο γεννα φιλου δεν καταλαβαινω. Τετοιους φιλους εχεις που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους και παρατανε τα κουταβια στις φιλοζωικες? Να τους χαιρεται οποιος τους εχει για παρεα! Τα κουταβια που φερνει το σκυλι καποιου στον κοσμο ειναι ευθυνη ΤΟΥ και να κοψει το λαιμο του αφου το διαλεξε. Να τα κρατησει οσα δεν χαρισει και να τα ταιζει μεχρι να γερασουν. Μεγεια του με χαρα του. Μη μας λες ομως για σωτηριες ψυχων "καθαροαιμων λαμπραντορ". Αν το παμε κι ετσι, στις σωτηριες ψυχων των σκυλων, και το δουμε τοσο φιλευσπλαχνα οσο το παρουσιαζεις, παρε ενα που δεν εχει και την εμφανιση ουτε το ονομα λαμπραντορ αν τοσο σε καιει η σωτηρια της ψυχης του, που θα υιοθετηθει πιο δυσκολα απο καποιων που δεν κοιταει σωτηριες αλλα θελει τσαμπα λαμπραντορ π.χ.Επειδη βλεπω οτι πολλοι απο σας ειστε στην ευχαριστη θεση να απανταντε οταν σας πειραζει κατι που δεν συμβαδιζει με τα δικα σας πιστευω και θελω....
Θα σας κανω μια ερωτηση...... Ποια η διαφορα , ο ιδιοκτητης του "λαμπραντορ" να το παει και να το παρατησει σε μια φιλοζωικη οργανωση Η να το παρατησει στο δρομο και να το μαζεψει απο κει ο "καλαματας", απο, το να του το δωσει απευθειας!!!!
Εγω προσωπικα (πειτε με χαζο), δεν καταλαβαινω την διαφορα.
Τι να σωσω μια ψυχη απο μια φιλοζωικη (οπου σημειωτεον εχει ΗΔΗ περιθαλψη και φροντιδα), απο το να σωσω μια ψυχη απο γεννα φιλου.
Η γεννα εχει ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ, οποτε μην αρχισετε τις δικαιολογιες του στυλ "να βαλει μυαλο ο ιδιοκτητης" κλπ..κλπ, γιατι αν καποιος ειναι ανευθυνος, ΧΕΣΤΗΚΕ αν θα δωσει-χαρισει το κουταβι η θα το πεταξει στα σκουπιδια.
Εγω βλεπω οτι ο φιλος "καλαματα" παει να κανει ενα καλο, δηλαδη να φροντισει μια ψυχη (που μπορει και να πεταχτει στο δρομο) και ολοι σας του λετε να το παρατησει και να παει να παρει αλλο απο φιλοζωικη.......
βασικά σε νοιάζει να είναι καθαρόαιμο το σκυλάκι που θα πάρεις?Οκ παιδια. Ευχαριστω για τη βοηθεια..............Αυτα τα ωραια..... Εγω ηθελα να ρωτησω για κάτουρα και εσεις το χεσατε το θεμα......Σορρυ κιολας....
Κι εγω μαζι σου , δεν αντιλεγω. Το θεμα ειναι ομως γιατι θα πρεπει να σωσει ενα σκυλο απο φιλοζωικη απο το να σωσει το συγκεκριμενο κουταβι. Κριμα δεν ειναι να πεταχτει αλλη μια ψυχουλα στο δρομο??? Αυτο προσπαθω να πω....δεν πληρωνουμε ΠΟΤΕ ΒΥΒ)...
ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ.
Ομως:
...
Δεν ειναι ακριβως ετσι απλό...Σκεψου το.Κι εγω μαζι σου , δεν αντιλεγω. Το θεμα ειναι ομως γιατι θα πρεπει να σωσει ενα σκυλο απο φιλοζωικη απο το να σωσει το συγκεκριμενο κουταβι. Κριμα δεν ειναι να πεταχτει αλλη μια ψυχουλα στο δρομο??? Αυτο προσπαθω να πω....
Μιλησα εγω για τετοιουσ φιλους???? Ξαναδιαβασε καλυτερα τι εγραψα και μην βαζεις λογια που δεν ειπα στο στομα μου!!!Βασιλη που κολλανε οι σωτηριες ψυχων απο γεννα φιλου δεν καταλαβαινω. Τετοιους φιλους εχεις που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους και παρατανε τα κουταβια στις φιλοζωικες? Να τους χαιρεται οποιος τους εχει για παρεα! Τα κουταβια που φερνει το σκυλι καποιου στον κοσμο ειναι ευθυνη ΤΟΥ και να κοψει το λαιμο του αφου το διαλεξε. Να τα κρατησει οσα δεν χαρισει και να τα ταιζει μεχρι να γερασουν. Μεγεια του με χαρα του. Μη μας λες ομως για σωτηριες ψυχων "καθαροαιμων λαμπραντορ". Αν το παμε κι ετσι, στις σωτηριες ψυχων των σκυλων, και το δουμε τοσο φιλευσπλαχνα οσο το παρουσιαζεις, παρε ενα που δεν εχει και την εμφανιση ουτε το ονομα λαμπραντορ αν τοσο σε καιει η σωτηρια της ψυχης του, που θα υιοθετηθει πιο δυσκολα απο καποιων που δεν κοιταει σωτηριες αλλα θελει τσαμπα λαμπραντορ π.χ.
Κουραφεξαλλα ολα τα υπολοιπα. Τσαμπα σκυλο ρατσας θελετε!