Δεν τρώει το φαγητό του από το μπολ

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Πλύνε το γιατί και το πλαστικό μετά από καιρό παίρνει άσχημη μυρωδιά και μετά ξαναβαλτου τροφη για να δεις

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
εγώ θα πρότεινα να σπάσεις ένα γεύμα του σε 3-4 διαφορετικά υλικά. λίγη τροφή στο πλαστικό, λίγη τροφή σε κανονικό πιάτο, λίγη σε ένα ανοιξείδωτο σκεύος, λίγη σε χάρτινο μπολ (και γενικά ό,τι άλλο έχεις).

βάλτα όλα μαζί δίπλα, και δες από ποιό θα φάει. αν δεν φάει από κανένα ίσως να έχει θέμα με το μπολ γενικά. αν φάει από μερικά και όχι από άλλα, τότε ίσως φταίει το υλικό.

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Τα ίδια μου έκανε η μια η μικρή μου (σχεδόν 6 μηνών) τις τελευταίες 2-3 μέρες

Έτρωγε από το χέρι και από το πλακάκι αλλά όχι από μπολ.

Έκοψα τις εναλλακτικές, σέρβιρα στο (καθαρό) μπολ, περίμενα 20 λεπτά και το πήρα.

Δυο γεύματα αργότερα λίγο έλειψε να φάει και το μπολ!

Τώρα ρολάρουμε και πάλι μια χαρά

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
εγώ θα πρότεινα να σπάσεις ένα γεύμα του σε 3-4 διαφορετικά υλικά. λίγη τροφή στο πλαστικό, λίγη τροφή σε κανονικό πιάτο, λίγη σε ένα ανοιξείδωτο σκεύος, λίγη σε χάρτινο μπολ (και γενικά ό,τι άλλο έχεις).
Τις πορσελάνες ξέχασες :LOL:

zizell

Member
6 Φεβρουαρίου 2014
14
1
Κι εμένα τα ίδια μου έκανε..εδώ κι ένα μήνα περίπου είναι 6 μηνών τώρα, σταμάτησε ξαφνικά να τρώει απο το πιάτο της κι έτρωγε ή απο το πάτωμα ή απο το χέρι μου μόνο..όμως αυτό της το έκοψα κι έμεινε για τέσσερις μέρες θεονήστικη..ούτε που το πλησίαζε..άλλαξα τα πιάτα κτλ κτλ τίποτα...στο τέλος της έβαλα ένα κομμάτι ρολό χαρτί μέσα στο πιάτο..κι απο πάνω την κροκέτα..κι έφαγε..τι να πώ ..ένα μήνα έτσι μου τρώει..πάω να βγάλω το χαρτί..φεύγει μακρυά..ΥΠΟΜΟΝΗ τιι άλλο θα κάνουν!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk