Δεν τρώει την ξηρά τροφή!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Καλημέρα σας έχω κι εγώ το ιδιο προβλημα.
Δεν κάνω πλάκα. Τόσο καιρό με την ασθένεια της Λούση της δίναμε ότι πιο γευστικό υπάρχει για να φάει. Από σήμερα κόπηκαν όλα. Μάθαμε ότι πρέπει να τρώει μόνο ειδική τροφή. Και ο κόσμος να χαλάσει πρέπει να τρώει αυτή.
Ελπίζω με το που θα την κοψει η λόρδα να την φάει γιατί τώρα γυρνάει το κεφάλι αλλού με αηδία..

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Απ όσο ξέρω οι κλινικές δίαιτες υπάρχουν και σε υγρή μορφή. Σας επιτρέπει ο γιατρός να βάλετε λίγη κλινική κονσέρβα πάνω από την ξηρά της; 'Η δεν το θέλει ούτε έτσι;

19 Ιουνίου 2015
3
4
55
Καλησπέρα!! Τελικα μετα απο 4 μέρες πεινας τρώει την καινουργια τροφη σαν τρελη!!!!! βγαζω συγκεκριμενες ωρες το μπολ με το φαγητο ενω πρωτα το ειχα παντα κατω...... ειμαι παρα πολύ χαρουμενη!!!!

Mona Lisa

Member
3 Απριλίου 2016
5
0
54
Καλησπερα σε ολους.!! Εχει κανενας αποψη για την τροφη Βrit? Μου την προτεινε ο κτηνιατρος μου σαν καλυτερη ποιοτικα για να αλλαξω την royal canin.Εχω μικροσωμο κουταβι γιορκσαιρ 4 μηνων. Δεν την τρωει φυσικα οπως τη royal αλλα το ξεγελαω κοβοντας μεσα στο μπολακι του πολυ πολυ μικρα ψιχουλακια απο λιχουδιες κοτοπουλου. Την αλλαξα την τροφη για τον λογο των σιτηρων. Ομως ξερει κανεις κατι για την Brit.?

Mona Lisa

Member
3 Απριλίου 2016
5
0
54
Υπαρχουν θεματα που αφορουν συγκεκριμενα την Βrit...
κανε μια αναζητηση
Ok. Ευχαριστω!! Αν καποιος ομως εχει δοκιμασει σε ρατσα γιορκσαιρ (που εχουμε θεματακι με το μακρυ απαιτητικο γυαλιστερο τριχωμα)πολυ θα, ηθελα να ακουσω τη γνωμη του!!

zeledaki

Well-Known Member
3 Απριλίου 2016
240
170
26
Χίος
Ειναι πολυ απαιτητικα ....η φιλη μου θριματιζει την ξηρα τροφη για να την τρωει βεβαθα ειναι 2 μηνων αλλα προσπαθησε το ισως να την τρωει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog