Και εγώ έτσι νομίζω, αλλά ο πετσοπάς μου λέει ότι δεν έχει σημασία. Τι να κάνω?!θέλεις άλλη τροφή (αν κι όλες νομίζω της ίδιας εταιρείας οι ίδιες είναι, το μέγεθος κροκέτας αλλάζει και η ποσότητα)
Και εγώ έτσι νομίζω, αλλά ο πετσοπάς μου λέει ότι δεν έχει σημασία. Τι να κάνω?!θέλεις άλλη τροφή (αν κι όλες νομίζω της ίδιας εταιρείας οι ίδιες είναι, το μέγεθος κροκέτας αλλάζει και η ποσότητα)
Θα πάρω και τη γνώμη του κτηνίατρου και άμα μου πει κι αυτός ότι είναι οκ, θα αρχίσω adult! Πάντως στο βάρος του μια χαρά είναι, σε μια βδομάδα γίνεται 4 μηνών και είναι 4.300, μέσα σε ενάμιση περίπου μήνα που τον έχω έχει πάρει 2 κιλά! Και ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι κανονική η ανάπτυξή του!Ακου να δεις πως εχει η δουλεια ! Η μετρ ολων αυτόν που ρωτας ειναι η frenchiefan που αμα δεις τα διαφορα ποστ που εχει γραψει μπορεις να μην δωσεις κ καθολου puppy τροφη σε ενα γαλλικο μπουλντογκ οποτε τελειωσε τη σακουλα που εχεις παρει κ πηγενε σε κανονικη να βρεις την υγεια σου! Εγω του εδινα Hill's κ δεν θυμαμαι τωρα ποσο του εδινα αλλα περιπου μαλλον στα 150 νομιζω (αμυδρά)! Τον βλεπεις αδυνατο ο γιατρος σου τον βλεπει αδυνατο ?
Ακριβως τις ιδιες ωρες κι εγω!Μια χαρά ρουτίνα έχουμε στο φαγητό! 9-4-11 τον ταίζω κάθε μέρα! Όσο για τις εντολές, δουλεύω τώρα το "μείνε" και το "πιασ'το" πιστεύω να κάνουν και για το φαγητό
Α εμείς το δουλεύουμε ήδη και τα πάει πολύ καλά το αγοράκι μου! Μέχρι στιγμής έχουμε μάθει τέλεια το "έλα" "κάτσε" και "κόλλα το!" To "MH!" είναι που δε λέει να μάθει με τίποτα!Ακριβως τις ιδιες ωρες κι εγω!
Με τη βοηθεια του φαγητου εχει μαθει το "κατσε" τέλεια! Οπου κι αν ειναι, οτι και αν κανει, αν της πω "κατσε" καθεται στα πισω ποδια!
Απο ΣΚ θα προχωρησω στο "μεινε"