Δεν πίνει ούτε νερό όταν είναι μόνος..

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
γεια σας...προσφατα αφησα τον σκυλο μονο του στο σπιτι για 5-6 ωρες αναγκαστηκα (συνηθως θα το αφησω για κανα 2 πραγμα που συμβαινει μια φορα την εβδομαδα και αν ...) κ οταν επεστρεψα απο τη δουλεια δεν ειχε αγγιξει τιποτα ουτε το φαγητο του ουτε νερο ουτε τα παιχνιδια του... ανυσηχω γιατι απο τοτε παρατηρησα οτι το κανει καθε φορα που λειπω... εχει τυχει κε κανεναν και ναι πως το αντιμετωπισαν... ξερω μπορει να ακουγομαι υπερβολικη αλλα δν γινεται να ηταν τοσες ωρες χωρισ νερο ...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αν όταν είσαι μαζί του τρώει και πίνει κανονικά δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα .
Λογικά πρόκειται για στρες αποχωρισμού.
Δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο ο σκύλος .

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Αν όταν είσαι μαζί του τρώει και πίνει κανονικά δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα .
-- αυτό, αν όντως είναι οκ όταν είσαι εκεί.
ξέρω πόσο μπορεί να σ'ανησυχεί αλλά, φυσικά, καλό είναι να συνηθίζει την απουσία σου -- άλλωστε οι περισσότεροι λείπουμε αρκετά περισσότερες ώρες στις δουλειές μας, οπότε και αυτά θα πρέπει να το συνηθίζουν... πάντως, δε θα άφηνα φαγητό αν δεν ήμουν εκεί, εκτός από κάποια μικρή λιχουδιά πχ.

dimitragriffon

Active Member
12 Ιανουαρίου 2013
28
0
-- αυτό, αν όντως είναι οκ όταν είσαι εκεί.
ξέρω πόσο μπορεί να σ'ανησυχεί αλλά, φυσικά, καλό είναι να συνηθίζει την απουσία σου -- άλλωστε οι περισσότεροι λείπουμε αρκετά περισσότερες ώρες στις δουλειές μας, οπότε και αυτά θα πρέπει να το συνηθίζουν... πάντως, δε θα άφηνα φαγητό αν δεν ήμουν εκεί, εκτός από κάποια μικρή λιχουδιά πχ.
δεν θα αφηνες φαγητο για να μην του σταθει κατι κ πνιγεί ή για καποιον αλλο λογο...??
μου περασε απο το μυαλο το στρες αποχωρισμού απλα φοβήθηκα γιατι ηταν πολλες οι ωρες...:/

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Και εμενα κανει το ιδιο. Κοιμαται η χουζουρευει καθ ολη τη διαρκεια που λειπω. Δεν ακουμπαει τπτ. Δεν χρειαζεται να ανησυχεις

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εφοσον ο σκυλος τρωει και πινει νερο οταν εισαι παρων δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα.Οταν λειπεις θα του αφηνεις μονο καθαρο νερο.Θα επρεπε να ανυσηχεις μονο αν ο σκυλος ειχε 2-3 ημερες να φαει και ηταν πεσμενος γενικα η αν ειχε καποια αλλα συμπτωματα τα οποια θα ταυτιζοντουσαν με καποια ασθενεια.Την ξηρα τροφη ειναι καλυτερα να την μαζευεις μετα απο 15 λεπτα αν δεν την εχει φαει η οσο εχει φαει.Αν την αφηνεις με τις ωρες ο σκυλος κακομαθαινει και εχει την τροφη ως δεδομενη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.264
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro