Δεν μου νοικιάζουν σπίτι επειδή έχω την Άλις......

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
εδώ και καιρό ψάχνουμε για μεγαλύτερο σπίτι τώρα που έχουμε και την Αλις να βολευόμαστε καλύτερα που σε λίγο δεν θα χωράει να στρίψει το ψυχάκι και μόλις ακούν ότι έχω λυκόσκυλο κάνουν λες και είναι άγριος λύκος που τον έφερα κατευθείαν από το βουνό...έχουν σπασει τα νεύρα μου!χθες βρήκα ένα τέλειο σπίτι και μου λέει τι σκυλί έχεις;της λέω και μου λέει ''τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;όχι ότι έχω πρόβλημα με τα ζώα αλλά την γειτονιά την αγαπάω πολύ και δεν θέλω τέτοιο σκύλο να γαβγίζει και να ενοχλεί και να το φοβουνται...προτιμώ να το δώσω σε κάτι παιδιά που έχουν ένα από κείνα του σαλονιού που είναι πολυ ήσυχα και δεν κάνουν και ζημιές.''κι άντε να της εξηγήσεις ότι η Αλις ούτε που ακούγεται το μωρό μου και πως μονο αν δει κανεναν έξω απο την πόρτα κανει ένα δυο γαβ γουβ και στέκεται και περιμένει να φύγει.κι αυτό είναι ένα από τα πολλά που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό............:(:mad:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Συνέχισε το ψάξιμο...υπάρχουν ιδιοκτήτες που θα δεχθούν!

Δικαιολογημένα δεν δέχονται οι περισσότεροι γιατί εμείς οι ιδιοκτήτες τέτοιων φυλών δεν είμαστε υπεύθυνοι και δώσαμε το δικαίωμα αυτό!Δυστυχώς όλους μας παίρνει η μπάλα...

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
giouli εχεις να ακουσεις απο τετοια... θελει πολυ υπομονη και ψαξιμο καλο για το σπιτι και μην βιαστεις με το που βρεις ενα να το κλεισεις.εγω ημουν σε σπιτι και απο την αρχη ειπα οτι θα εχω λυκοσκυλο οκ μια χαρα λεει.. κανενα προβλημα και μετα πηγε να με βγαλει τρελο οτι της ειπα λεει θα εχω ενα μικρο σκυλακι καλα το τι ακουσε μετα...

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
ναι ρε γαμωτο......με έχει πιάσει απελπισία γιατί μένω βόλο και δεν έχω και τις τρελές επιλογές ως προς αυτό που ζητάω.και η Αλις μεγαλώνει και θέλω να είναι πιο άνετα.δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο έχει μεγαλώσει και προσπαθεί να χωθεί από δω κι από κει η ψυχούλα(πλάκα πλάκα ούτε εγώ το έχω συνειδητοποιήσει πολύ γρήγορα μεγαλώνουν τα σκασμένα!) .να έχουμε και μια αυλίτσα της προκοπής να παίζουμε και σπίτι όχι μόνο στη βόλτα τώρα που καλοκαιριάζει...

giouli εχεις να ακουσεις απο τετοια... θελει πολυ υπομονη και ψαξιμο καλο για το σπιτι και μην βιαστεις με το που βρεις ενα να το κλεισεις.εγω ημουν σε σπιτι και απο την αρχη ειπα οτι θα εχω λυκοσκυλο οκ μια χαρα λεει.. κανενα προβλημα και μετα πηγε να με βγαλει τρελο οτι της ειπα λεει θα εχω ενα μικρο σκυλακι καλα το τι ακουσε μετα...
εννοείται ότι δεν θα βιαστώ.βιάστηκα γιαυτό που μένω τώρα και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.#-o

Last edited by a moderator:

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
α μια χαρα εισαι βολο εμενα εκει 1,5 χρονο και εχεις πολλες επιλογες γιουλη πιστευω. ψαχνεις μεσα στο βολο;

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
ένας άλλος τι μου είχε πει.......''ωραία τα λυκόσκυλα άμα το έχεις δεμένο στην αυλή κανένα πρόβλημα...'' του το έκλεισα στα μούτρα και το ευχαριστήθηκα!=;

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
εγω π,χ εφυγα 3 λεπτα εξω απο σερρες σε μονοκατικοια και ειμαι αρχοντας μια χαρα ουτε παραπονο ουτε τιποτα ολα καλα

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Γι αυτό και εγώ πρώτα μπήκα και μετά θα τους πάω το κουτάβι. Ακόμη δεν γνωρίζουν τίποτα.
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κάνει ένα λυκόσκυλο σε ένα σπίτι.
Θα φάει τα έπιπλά μου, θα παιξει με τις κουρτίνες μου, στο σπιτι τι μπορεί να κανει;

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
α μια χαρα εισαι βολο εμενα εκει 1,5 χρονο και εχεις πολλες επιλογες γιουλη πιστευω. ψαχνεις μεσα στο βολο;
ναι βόλο και νέα ιωνία που έχει πολλές μονοκατοικίες...μπα κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τζίφος!ή πανάρχαια ή τα έχουν προλάβει ή εξωφρενικό ενοίκειο ή δεν θέλουν την Αλις ή δεν έχουν θέρμανση ή ή ή ή ή ...............άστα 3 μήνες ψάχνω τώρα!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ακριβώς, αν μπορείς και σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου ψάξε και σε μονοκατοικία!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Γι αυτό και εγώ πρώτα μπήκα και μετά θα τους πάω το κουτάβι. Ακόμη δεν γνωρίζουν τίποτα.
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κάνει ένα λυκόσκυλο σε ένα σπίτι.
Θα φάει τα έπιπλά μου, θα παιξει με τις κουρτίνες μου, στο σπιτι τι μπορεί να κανει;

τιποτα. ειναι να μην εχει το κολλημα ο ιδιοκτητης παιδια και αμα το εχει μακρια καλυτερα απο την αρχη

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
εγω π,χ εφυγα 3 λεπτα εξω απο σερρες σε μονοκατικοια και ειμαι αρχοντας μια χαρα ουτε παραπονο ουτε τιποτα ολα καλα
κι εγώ δεν ψάχνω κέντρο αλλά ούτε αγριά(ξέρεις που είναι έτσι;) με ψήνει να πάω και να τρέχω πέρα δώθε κάθε τρεις και λίγο γιατί δουλεύουμε και σπαστό οπότε....αν δω ότι δεν βρίσκω πάντως θα κοιτάξω κι εκεί....

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
ναι βόλο και νέα ιωνία που έχει πολλές μονοκατοικίες...μπα κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τζίφος!ή πανάρχαια ή τα έχουν προλάβει ή εξωφρενικό ενοίκειο ή δεν θέλουν την Αλις ή δεν έχουν θέρμανση ή ή ή ή ή ...............άστα 3 μήνες ψάχνω τώρα!
προς αλυκες; τιποτα αγρια; η σου ειναι μακρια;

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
τιποτα. ειναι να μην εχει το κολλημα ο ιδιοκτητης παιδια και αμα το εχει μακρια καλυτερα απο την αρχη
συμφωνώ άμα είναι να σε πρήζει κάθε τρεις και λίγο........μερικοί λένε θα μου φάει τις πόρτες.:eyecrazy:

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
εγω αγρια νοικιαζα μονοκατικοια πολυ ωραια και καθε μερα επρεπε να ειμαι νεα ιωνια,κοντα ειναι μωρε

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Ακριβώς, αν μπορείς και σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου ψάξε και σε μονοκατοικία!
μόνο για μονοκατοικία ψάχνω καλύτερα απο διαμέρισμα.τα σιχαίνομαι!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
...και έχουν πρόβλημα και στη μονοκατοικία;
Ήμαρτον!

Γιατι οι μονοκατοικιες δεν εχουν πορτες? :):p

Ευχυχως οταν νοικιαζα ο Ντιεγκο ηταν 4-5 μηνων και τους ειχα πει οτι δε θα μεγαλωσει πολυ σε μεγεθος:confused::cool:

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
εγω αγρια νοικιαζα μονοκατικοια πολυ ωραια και καθε μερα επρεπε να ειμαι νεα ιωνια,κοντα ειναι μωρε
εμένα μου φαίνεται κάπως μακριά γιατί δεν θα κάνω μία φορά τη μέρα αυτή τη διαδρομή.θα χρειαστεί και μες την μέρα να πάει και ο άντρας μου.έρχομαστε ανοίγουμε,πάει παίρνει την Αλις πάνε κτήμα,πάει σπίτι αλλάζει έρχεται μαγαζί φεύγω εγώ μέτα τον αλλάζω και πάει εκείνος σπίτι στην Αλις.μέτα πρέπει να ρθει να κλείσουμε και πίσω πάλι!αλλιώς είχα φύγει για αγρια με χιλια!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
παναγιώτη τα ίδια προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει το σκυλί στο διαμέρισμα μπορεί και στη μονοκατοικία.Η κοπέλα θέλει να νοικιάσει το σπίτι και οχι να το αγοράσει οπότε είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.Οι δικαιολογίες του τύπου "θα ενοχλεί την πολυκατοικία" είναι απλά πατήματα για όσους δε θέλουν τα σκυλιά.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ