Δεν με αφήνει να κοιμηθώ...

καλημερουδια σε ολους!!!!!!ναι ναι κοιμηθηκα!!!!!!
λοιπον χθες το βραδυ εκανα το εξης...εβαλα το κρεβατακι της ακριβως στην πορτα του δωματιου...πρωτα ηρθε 3-4 φορες κοντα μου κ την ξαναβαλα πισω...να ανεβει στο κρεβατι δεν το συζηταμε καν!!κ μετα απλα κοιμηθηκε...ξυπνησε καποιες φορες μες στο βραδυ αλλα εμεινε στο κρεβατι της!!λεω σιγα σιγα να απομακρυνω το κρεβατι της..λιγο λιγο βεβαια να μην το καταλαβει!! :)
τωρα θα μαθουμε να μενουμε μονη μας γιατι ακομα κλαιμε πολυ!!!! :)
pintsie το ιδιο εκανα κ εγω..μολις εκλαιγε ετρεχα..κ την κακομαθα πολυ νωρις οτι θα περναει το δικο της...τωρα λεω να το αλλαξω αυτο!! :)
ας κλαψει κ λιγο.....το πολυ πολυ......να με διωξουν απο την πολυκατοικια!!ε!σπιτια υπαρχουν!!! :-D

γεια σας κ παλι!!δε ξερω αν γραφω σωστα εδω..αν οχι διορθωστε με!! :)
λοιπον..με την μικρη μου οπως σας ειπα τα παμε καλα κ εχουμε αρχισει κ κοιμομαστε (ok ξυπναμε ακομα καποιες φορες κ θελει να ερθει μαζι μ αλλα τη βαζω πισω κ σταματαει εκει..)
το προβλημα μου ειναι το εξης τωρα....δεν μπορω να φυγω καθολου απο το σπιτι...εχω διαβασει τα σχετικα θεματα με το στες αποχωρισμου κ τα εχω εφαρμοσει ολα...τωρα 4 μερες φευγω 4 φορες την μερα απο ενα 20λεπτο,χθες εφυγα κ μισαωρο,την κουραζω πριν φυγω για να νυσταζει,την αγνοω λιγο οταν γυριζω για ενα 5λεπτο,της αφηνω λιγη τροφη στο δωματιο σκορπισμενη (μου το ειπε μια εκπαιδευτρια) την οποια παρεπιπτοντως δεν αγγιζει οσο λειπω..της εχω παρει ενα kong για να απασχολειτε στο οποιο της βαζω παριζακι που τρελαινεται...βαζω το ραδιοφωνο...και της εχω δωσει κ μια μπλουζα μου που ειχα φορεσει πρωτα για να με μυριζει..
τιποτα..οση ωρα λειπω καθεται πισω απο την πορτα και κλαιει..συνεχεια και δυνατα...δε σταματαει καθολου!!
και σημερα θα χρειαστει να λειψω 4 ωρες το βραδυ διοτι ξεκιναω παλι κανονικα μαθηματα...απο βδομαδα δε θα πρεπει να λειπω καθε απογευμα καποιες ωρες...τι αλλο θα μπορουσα να κανω?ααα!πρεπει επισης να πω οτι ειναι ολη την ωρα πισω μ!!!ουτε στο μπανιο δεν μπορω να παω χωρις να με ακολουθησει...αν κλεισω την πορτα εχουμε παλι κλαματα!!! :-(

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πιστεύω πως έχεις ξεκινήσει με σωστά βήματα! Θέλει υπομονή όμως είναι πολύ μικρό ακόμα, και έχει βιώσει ήδη εγκατάληψη (αδεσποτάκι δεν κάνω λάθος έτσι?) Συνέχισε με υπομονή και συνέπεια και όλα θα πάνε καλά!!!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Υπομονη και σταθεροτητα! Ο δικος μου εκανε ακριβως τα ιδια...Να φανταστεις ακομα κλαιει για λιγο οταν φυγω. Να εισαι σταθερη και θα καταλαβει σιγα σιγα οτι δεν εγινε και τιποτα να μεινει μονη της.

Κανα 10λεπτο πριν φυγεις να μην της δινεις σημασια επεισης.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Και οταν μπαινεις η βγαινεις απο το σπιτι οχι αγκαλιες και φιλια λες και τι εγινε...
Cool, για να coolαρει και αυτο... ;-)

Sent from my Liquid Metal using Tapatalk

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97