Δεν με αφήνει να κοιμηθώ...

γεια σε ολους κ απο εμενα!!!
λοιπον το δικο μου προβλημα ειναι το εξης..(οπως φαινεται κ απο τον τιτλο..) εχω παρει ενα μικρο σκυλακι περιπου 2 μηνων ειναι τωρα εδω κ 3 μερες στο σπιτι...γενικα ειναι παρα πολυ ησυχο ομως το βραδυ π παω να ξαπλωσω δεν με αφηνει με τιποτα...καθε μιση ωρα ξυπναει,αρχιζει κ κλαιει κ αν δε σηκωθω να την ακολουθησω στο κρεβατι της δεν ησυχαζει!!!καθε μιση ωρα το ιδιο προβλημα...
ξερω πως ειναι πολυ νωρις ακομα κ θα μαθει...αλλα επειδη κ εγω κοντευω να τα παιξω απο την αυπνια :-| τι θα μπορουσα να κανω??
ααα!να σημειωσω πως ισως μια λυση θα ηταν να την παρω στο κρεβατι μαζι μ...αλλα δε θα ηθελα κατι τετοιο... :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Να το ταιζεις καλα το βραδυ και να παιζετε για να κουραστει. Θα συνηθισει, ειναι θεμα ημερων. Εχει ζεστο σπιτακι;

Sent from my Liquid Metal using Tapatalk

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να μην του δίνεις ΠΟΤΕ σημασία την ώρα που κλαίει. Αν το έχεις κάνει ήδη, θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο να μάθει να κάθεται ήσυχο, γιατί εχεί ήδη μάθει οτι όταν κλαίει, πας κοντά του.

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
συμφωνω απολυτα με τους προηγουμενους....απλα κανε την καρδουλα σου πετρα πριν παγιωθει στο μυαλο της το οταν κλαιω η μανουλα μου δινει σημασια και ερχεται και καθεται μαζι μου για λιγο!τι καλα!αυτο θα κανω παντα......κανε για λιγες μερες την νυχτα μερα αν στο επιτρεπουν οι υποχρεωσεις σου και ελπιζω να τα καταφερετε!!!παντως μην δινεις σημασια οταν κλαιει!!!!καλο κουραγιο η νυχτα πλησιαζει......χαχαχαχαχαχαχα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ποια καρδούλα να κάνει πέτρα και τι είδους συναισθηματισμοί είναι αυτοί?

Γίνε ξεκάθαρη απέναντι στον σκύλο σου!Αυτό ζητάει καταβάθος και ο ίδιος!Να γίνεις ξεκάθαρη!Όταν κοιμάσαι θα γκρινιάξει,θα γκρινιάξει και στο τέλος από το πολύ κλάμα θα κάνει μόκο και θα κοιμηθεί!Εσύ από την στιγμή που θα πέσεις στο κρεβάτι δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθείς!Αν δείξεις έστω και μια φορά ανοχή θα σε πατάει...!

Γίνε ξεκάθαρη και άσε τις ανοχές...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Γίνε ξεκάθαρη απέναντι στον σκύλο σου!Αυτό ζητάει καταβάθος και ο ίδιος!Να γίνεις ξεκάθαρη!Όταν κοιμάσαι θα γκρινιάξει,θα γκρινιάξει και στο τέλος από το πολύ κλάμα θα κάνει μόκο και θα κοιμηθεί!Εσύ από την στιγμή που θα πέσεις στο κρεβάτι δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθείς!Αν δείξεις έστω και μια φορά ανοχή θα σε πατάει...!
Ακριβως!! Κανε υπομονη μερικες μερες, συντομα θα καταλαβει οτι το κλαμα δεν βγαζει πουθενα και θα κοιμαται μια χαρα. Ξερω οτι ειναι δυσκολο να αντισταθεις σε ενα κουταβι που κλαιει, ποσο μαλλον οταν νυσταζεις...Καλυτερα να ταλαιπωρηθεις λιγο τωρα ομως και να απολαμβανεις την σχεση σου με τον σκυλο σου τα επομενα 15+ χρονια!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ποια καρδούλα να κάνει πέτρα και τι είδους συναισθηματισμοί είναι αυτοί?

Γίνε ξεκάθαρη και άσε τις ανοχές...
Στελιο, Σωστος! Και τα λες και ωραια...:D

sovoliaris

Member
30 Ιανουαρίου 2011
6
0
ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κ εγω...ιδια ηλικια,ιδια συμπεριφορα...δεν σταματαει να κλαιει κ αναγκαζομαι κ πηγαινω κοντα του γιατι φοβαμαι μηπως θελει να κανει την αναγκη του.....παντως συμφωνω με αυτους που λενε οτι πρεπει να επιβληθουμε στα σκυλια μας....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοίταξε, πάρτο φιλοσοφικά: εφόσον δεν την δέρνεις, δεν την αφήνεις νηστική και χωρίς νερό, αλλά την έχεις στα πούπουλα, είναι μια χαρά. Απλώς σε δοκιμάζει να βρει τα κουμπάκια σου για να τα πατάει στο μέλλον. Και το δικό μου το Μουφ, που έχει ψύχωση με το φαΐ, έτσι και δε γίνεται το δικό του καμιά φορά, αρχίζει και κλαίει και οδύρεται λες και το σφάζουν. Βάζω κι εγώ το ραδιόφωνο και το αγνοώ αν και δεν είναι πάντα εύκολο. Αν δεν το κάνω όμως θα γίνει ακόμα πιο τετράπαχο και γενικώς δε θα μπορώ να ζω στο σπίτι μου. Προσωπικά, εφόσον το σκυλί το φροντίζεις και δεν είναι άρρωστο, ούτε υποφέρει πραγματικά, θα το άφηνα στο πάρκο του όλη τη νύχτα και θα φόραγα και ωτασπίδες. Θα το πάρει απόφαση και θα σταματήσει. :)

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!μα τι ωραια που τα λετε!!!πραγματικα ελπιζω να φτιαξει κ να μαθει να μενει μονη της..χθες το βραδυ προσπαθησα να κανω ακριβως αυτο...να την αγνοησω....επι ενα τεταρτο εκλαιγε τοσο πολυ.....
και εγω στεναχωριεμαι που την ακουω αλλα πιο πολυ ανησυχω για τους γειτονες...ηχομονωση μηδεν σε αυτη την πολυκατοικια!!!θα ηταν μια λυση να την αφησω τωρα το πρωι για παραδειγμα μια ωρα μονη της...(που δεν ειναι κ ωρα κοινης ησυχιας) να δω πως θα παει ωστε να μαθαινει σιγα σιγα???
το κακο ειναι πως απο οταν την πηρα ειμαι ολη μερα στο σπιτι..δεν ειχε χρειαστει να φυγω καθολου...κ ετσι με εχει μαθει και ειναι ολη μερα στα ποδια μου...ομως απο αυριο θα λειπω καποιες ωρες..αα και μενω μονη μου...δεν μπορει δημαδη να κατσει καποιος αλλος μαζι της!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έπρεπε όλες αυτές τις μέρες να την μαθαίνεις λίγο λίγο να μένει μόνη της! Να φεύγεις από το σπίτι για 5 λέπτα, 10 λεπτά, 20 λεπτά σταδιακά, να καταλάβει πως φεύγεις και ξανάρχεσαι οπότε δεν τρέχει τίποτα. Θέλει υπομονή είναι μικρό ακόμα το σκυλάκι αλλά σε ηλικία που μαθαίνει τα πάντα! Όσον αφορά τα βραδία καταλαβαίνω το θέμα της ενόχλησης των γειτόνων αλλά αν δεν θες να είναι κολλημένη πάνω σου όλη την ώρα βάλε φρένο!

Δεν θα πάθει τίποτα να κλάψει και λιγάκι! Καλό και στις δυό σας θα κάνεις!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ο δικος μου γινεται 5 μηνων σε λιγες μερες και τον εχω απο τοτε που ηταν 2, απο την τριτη μερα αρχισα να τον απομονωνω, εκλαιγε με τις ωρες!! Αφου ακομα απορω πως δεν μου ειπαν τιποτα οι γειτονες....Πλεον κλαψουριζει 5 δευτερολεπτα και μετα ασχολειται με τα παιχνιδια που του αφηνω και μπορει να μεινει μονος του για ωρες. Ειναι κατι που θελει παρα πολυ υπομονη και δυναμη γιατι αν σπασεις μια φορα σε παει παλι απο την αρχη. Γραψε στην αναζητηση κλαμα κουταβιου και θα σου βγαλει θεματα που θα σε βοηθησουν.

θα το ψαξω..ευχαριστω πολυ!!!την αφησα λιγο νωριτερα περιπου μιση ωρα μονη της..(να παω σουπερ μαρκετ) κ εκλαιγε ολη την ωρα..μου ειπαν να κανω κ ενα πειραμα σιγα σιγα κ θα μαθει...υπομονη εχω....ελπιζω να εχω κ γειτονες με κατανοηση για το κλαμα που θα ακολουθησει... :)))

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δοκίμασε να εκτονώνεις τον σκύλο σου πριν κοιμηθεί.Και σωματικά αλλά κυριός νοητικά!
Με μέτρο πάντα γιατί είναι κουτάβι.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Επίσης δες στο φόρουμ τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις το άγχος αποχωρισμού.

Stelios-GS

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
54
0
Βουλιαγμένη
Οταν είναι να την αφήσεις μόνη της ,να την περιορίσεις κάπου ,ώστε να μην το κάνει το σπίτι καλοκαιρινό !(μην ξεχνάς είναι κουτάβι!)
Να της έχεις το νερό της ,το κρεβάτι της και κανένα παιχνιδάκι ,αν παίζει και χαμηλό ραδιόφωνο ώστε κάτι να ακούει είναι ένα "+"!

εχετε απολυτο δικιο...δυστυχως δεν προλαβα να την παρω κ θα την αφησω πολυ γρηγορα μονη της αρκετες ωρες.. (εχω αυριο μαθημα κ θα λειπω κανενα 4ωρο...)
σημερα 3 φορες την αφησα κανενα τεταρτο κ εφυγα απο το σπιτι..αφου πρωτη σκορπισα μεσα στο δωματιο μια χουφτα τροφη(μου το ειπε μια εκπαιδευτρια..) εκλαιγε ολη την ωρα που ελειπα..το ξερω γιατι ειχα βαλει την (καημενη) τη γειτονισα να εχει το νου της...ειναι ομως η πρωτη μερα κ δεν απογοητευομαι...
αυτο που εκανα κ ειχε τεραστια επιτυχια κ δεν το περιμενα να σας πω την αληθεια ειναι οτι τωρα το βραδυ απο τις 9 κ μετα δεν την αφησα να κοιμηθει...παιζαμε,καναμε βολτες στο σπιτι παντα αλλα δεν κοιμοταν!το αποτελεσμα???
αφου ξεπατωθηκε με παρατησε κ πηγε μονη της στο κρεβατι κ ξαπλωσε...ουτε μ κλαψουρισε ουτε με εψαξε π εφυγα κ μπηκα κ εγω στο δωματιο μ!δε ξερω αν ξυπνησει σε λιγο κ με ψαχνει αλλα πολυ χαρηκα π για πρωτη φορα δεν με ακολουθησε... :)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εγώ έκανα τη βλακεία και τον αφήνω να κοιμάται στο κρεβάτι μου. σκαρφαλώνει μόνος του. Και τώρα δεν κοιμάται στη μεριά του ποτέ!
και γαβγίζει συνέχεια! κι εγώ αμέσως να τρέξω κοντά του..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγω απο την πρωτη μερα ειχα box και puppy park και 2-3 βραδια ηταν ολη η ιστορια, για μισαωρα κλαματα οχι παραπανω.. Ριχνει κατι υπνους τωρα σερί μεσα στο σπιτακι και ειναι και ευτιχισμενος...
Εχει σημασια να εχει φαει καλα και να εχει κουραστει το κουταβι για να κοιμηθει...
Εσυ βεβαια τον εμαθες αλλιως...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97