Δεν κοιμάται στο σπιτάκι του

sid

Member
27 Σεπτεμβρίου 2015
6
1
Καλησπερα εχω ενα κουταβακι 3 μηνων ειναι μεγαλο για την ηλικια του γυρω στα 11 κιλα .το προβλημα που με ανησυχει ειναι οτι δεν μπαινει να κοιμηθει στο σπιτακι του αλλα κοιματε εξω απο αυτο ααα ξεχασα να πω το εχω στον κηπο μου .η ερωτηση μου ειναι για πιο λογο μπορει να μην μπαινει και αν θελει εκπαιδευση για να αρχισει να μπαινει?

sid

Member
27 Σεπτεμβρίου 2015
6
1
Εχεις γράψει απο πάνω σπιτάκι;:D

Κάτσε να σφίξουν τα κρύα και θα μπει σιγα σιγα.
Βάζε και το πιάτο του μέσα να τρωει.
ευχαριστω για την απαντηση τον βλεπω τον κυριο ομως πολυ χαλαρο χαχαχαχα ανετος σου λεω ξαπλα πανω στο τσιμεντο

• Like
Reactions: ISKENDER

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ωωωω πιστεψε με...θελει εκπαιδευση...
να το "συστησεις" με το σπιτακι του...ομαλά κ σταδιακά!
Που κ παλι εγγυησεις δεν υπαρχουν!
Κ αν μοιάζει εστω κ λιγο στην δικια μου πιστεψε με θα παιδευτείς πολυ κ δε θα καταφέρεις κ τιποτα :ROFLMAO:!
Εμενα η Ηρα καταρχας ειχε μαθει εξαρχης ναναι συνεχεια μαζι μου, να κοιμαται μαζι μου κλπ οποτε της κακοφανηκε παρα πολυ αυτη η "αλλαγη" που επιχείρησα αλλα επισης το φοβηθηκε κιολας το σπιτάκι, δε ξερω τι ακριβως την φρικαρε τοσο, μαλλον επειδη ηταν τοσο μεγαλο για τα κυβικα της τοτε, ενω αυτης της αρεσει να στριμωχνεται,παντως δεν εμπαινε εκει μεσα ακομη κ κοτόπουλο σχαρας που ριξα...ψαχνό...nope...τιποτα...
Ακομη κλαιω τα λεφτά που δωσα κ καθεται τωρα κ αραχνιαζει!
Απλα δε θελει να τα παρατήσεις...οπως εγω :D

sid

Member
27 Σεπτεμβρίου 2015
6
1
Ωωωω πιστεψε με...θελει εκπαιδευση...
να το "συστησεις" με το σπιτακι του...ομαλά κ σταδιακά!
Που κ παλι εγγυησεις δεν υπαρχουν!
Κ αν μοιάζει εστω κ λιγο στην δικια μου πιστεψε με θα παιδευτείς πολυ κ δε θα καταφέρεις κ τιποτα :ROFLMAO:!
Εμενα η Ηρα καταρχας ειχε μαθει εξαρχης ναναι συνεχεια μαζι μου, να κοιμαται μαζι μου κλπ οποτε της κακοφανηκε παρα πολυ αυτη η "αλλαγη" που επιχείρησα αλλα επισης το φοβηθηκε κιολας το σπιτάκι, δε ξερω τι ακριβως την φρικαρε τοσο, μαλλον επειδη ηταν τοσο μεγαλο για τα κυβικα της τοτε, ενω αυτης της αρεσει να στριμωχνεται,παντως δεν εμπαινε εκει μεσα ακομη κ κοτόπουλο σχαρας που ριξα...ψαχνό...nope...τιποτα...
Απλα δε θελει να τα παρατήσεις...οπως εγω :D
τον βαζω μεσα και του δινω φαγητο λεγοντας του μεσα και πολλα μπραβο κ χαδια και οταν του λεω μεσα παει μετα βγαινει ομως τι να πω μπορει να βολευετε καλυτερα κατω απο το σκεπαστρο που του εχω

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Υπαρχει κ αυτο σαν ενδεχομενο...κ αμα πιάσουν τα κρυα θελει δε θελει να μπει!
Εμενα η Ηρα, το ξερε οτι θα πεφτα αργα η γρηγορα, δε κοροϊδεύω τον εαυτο μου,κ επισης ειναι τοσο ξεροκεφαλη (ή ηλιθια) που μια μερα που ταχα παρει μαζι της κ την παρατησα εξω μπας κ μπει υπό καταρρακτωδη βροχή αυτή η χαζη καθοταν απεξω κ εκλαιγε....
Περιττο να σου πω οτι κατεληξα να τρεχω εξω μεστην βροχή στις 4 το πρωι αφου εντέλει δεν άντεξα αλλο...
Εαν τοχεις παρει αποφαση οτι θα μεινει εξω απλα υπομονη κ επιμονη...δεν ειναι οτι θαχει κ τις τρελές τις επιλογές!

sid

Member
27 Σεπτεμβρίου 2015
6
1
μεσα δεν με περνει εχω μικρο σπιτι και μενω με τους δικους μου οποτε εξω θα μεινει παντως οταν φετγω απο τον κηπο χαλαει τον κοσμο απο τα γαυγισματα

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ειλικρινα το μεγεθος του σπιτιου δεν παιζει κανένα ρολο,το σκυλι μια γωνια πιάνει κ κοιμαται!
Το οτι μενεις με τους δικους σου ειναι αλλο θεμα παλι...καθαρα προσωπικο σου.
Μπορει να φαίνεται μεγάλο αλλα μην ξεχνάς οτι ειναι ακομη μωρό, πολυ μωρο κιολας όχι αστεία.
Εαν επιτρέπεται ανήκει σε καποια φυλή? Πως βρεθηκε στα χέρια σου?

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Κ συ με ποιο σκεπτικο το πηρες ρε παιδι μου?
Για φυλακα για συντροφιά για να κανεις ενα καλο?
Πως το σκέφτηκες δλδ?

Τουλαχιστον ηταν 2 μηνων οταν το πηρες?

Εχε το νου σου τωρα με τις βροχες κ με την πτωση της θερμοκρασίας μη σου αρρωστήσει τοσο μικρο πουναι

sid

Member
27 Σεπτεμβρίου 2015
6
1
Κ συ με ποιο σκεπτικο το πηρες ρε παιδι μου?
Για φυλακα για συντροφιά για να κανεις ενα καλο?
Πως το σκέφτηκες δλδ?

Τουλαχιστον ηταν 2 μηνων οταν το πηρες?

Εχε το νου σου τωρα με τις βροχες κ με την πτωση της θερμοκρασίας μη σου αρρωστήσει τοσο μικρο πουναι
to pira epeidi ithela na parw ena skilo edw kai kairo kai mou arese kai to pira .tora pou tha xeimoniasei tha to bazw se ena xwro klisto dipla sto spiti mou pou epikinonei me mia porta den tha ton afhsw eksw kalokairi tha einai mono eksw

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Εμένα το χρησιμοποιούσε η μικρή και μετά μας έτυχαν τα αδέσποτα σκυλιά/γατιά!!
Δε μπορώ να πω οτι τα κλαίω!! Όλα τα ζωντανά, πλην της Νεφέλης έχουν κοιμηθεί εκεί μέσα! χαχα

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
250€ το χειροποίητο το ξυλινο το "σαλέ" για την κωλαρα της κ 120€ τα μεταφορικα απο Αθηνα - Εύβοια...
Αααχχχ ναι, τα κλαιω...πως τα κλαιω...με μαυρο δακρυ :cry::cry::cry::cry::cry:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εεε ναι...πως?
Θα μπαινε η πριγκίπισσα οπου κ οπου? Μη το ξεφτιλιζουμε κ τελειως :p
Τοχω σκεφτεί Κ ΑΥΤΟ!
Οχι για μενα, για το ετερον ημισυ..οποτε με τσαντιζει...:ROFLMAO:

Το κραταω μπας κ καποτε το χρησιμοποιησει το 2ο (γιατι στοχω πει εε? Συζηταμε για 2ο, κανονικο φυλακα ομως, οχι σαν τον μπουχεσα την Ηρα....ώστε οταν φευγουμε να μενει καποιο(ς) πισω να φυλαει την Ηρα....)

Δεν έχω κατι αλλο να πω...
Νομιζω τα ειπα ολα...:LOL:

• Like
Reactions: Lavernne

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Εεε ναι...πως?
Το κραταω μπας κ καποτε το χρησιμοποιησει το 2ο (γιατι στοχω πει εε? Συζηταμε για 2ο, κανονικο φυλακα ομως, οχι σαν τον μπουχεσα την Ηρα....ώστε οταν φευγουμε να μενει καποιο(ς) πισω να φυλαει την Ηρα....)

Δεν έχω κατι αλλο να πω...
Νομιζω τα ειπα ολα...:LOL:
Εχετε αποφασισει φυλη για το δευτερο? κι αν ναι..τι φυλη?

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
SID Οσο για το σπιτακι...τωρα που το μικρο ειναι κουταβι...βαλτο μεσα στο σπιτι καλυτερα και οχι εξω. Και θα κοινωνικοποιηθει με την ανθρωπινη αγελη και θα δεθει καλυτερα μαζι σας. Μπορεις να το χεις και εξω καποιες ωρες..αλλα ε επιβλεψη παντα..και ποτε μονο του!
Τελος διαβασε στο φορουμ για το crate και πωςγινεται η χρηση του...και νομιζω ολη στην οικογενεια θα ναι ευχαριστημενοι! Να σου ζησει το κουταβι και καλη συμβιωση να χετε.
ΥΓ: βαλε μας και καμια φωτο να δουμε!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εχετε αποφασισει φυλη για το δευτερο? κι αν ναι..τι φυλη?
Γιαννη ειναι ακομη στα σπάργανα αυτή η υπόθεση...
Το συζηταμε που κ που γιατι πραγματικα αγχωνομαι πολυ για την Ηρα (κοινως του σπαω τα @@ :whistle:) οποτε φεύγουμε εε κ να χει κ μια παρέα!

Φυλή nope,πεταμε διαφορες ιδεες δεξια αριστερα αλλα τιποτα σίγουρο.
Το μόνο σιγουρο οτι α)θαναι αγοράκι κ β) θα ανηκει στα μαστιφ :love:

• Like
Reactions: Giannis_Rottie