Καλησπέρα σας, θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε παρόμοια 'εμπειρία' με τον σκύλο σας? Ο Ρήγας είναι 3 χρονών, 30 κιλά, αρκετά αθλητικός και με ωραίο λεπτό σώμα. Τρώμε μια φορά την ημέρα (τα δοκιμάσαμε όλα και αυτό μας πάει καλύτερα), μετά τη στείρωση φυσικά και του έχει ανοίξει η όρεξη αλλά τον προσέχω πολύ γι αυτό και είναι άριστος στα κιλά του. Η ερώτηση είναι, σας αργεί και εσάς να κάνει κακά στη βόλτα του? Κάνουμε και το πρωί και το βράδυ (2 βόλτες) πολύ μεγάλες βόλτες. 1 ώρα και 15 λεπτά ας πούμε. Και αργεί πάρα πολύ, περνάει η 1 ώρα κάποιες φορές. Τις τελευταίες μέρες το κάνει μια βδομάδα συνεχόμενα. Το πρωί το ίδιο θα έλεγα .... ΔΕΝ έχω αλλάξει κάτι στην τροφή, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την τροφή οπότε δεν θα σχολίαζα κάτι άλλο για το θέμα τροφής.
Διάβαζα όμως ότι το νερό βοηθάει πολύ και σκέφτηκα ότι ενώ έπινε αρκετό νερό κάθε μέρα, τώρα δεν πίνει τόσο - είναι όπως με εμάς που τον χειμώνα δεν πίνουμε τόσο? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο στα κακάκια του ....
Διάβαζα όμως ότι το νερό βοηθάει πολύ και σκέφτηκα ότι ενώ έπινε αρκετό νερό κάθε μέρα, τώρα δεν πίνει τόσο - είναι όπως με εμάς που τον χειμώνα δεν πίνουμε τόσο? Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και δεν ξέρω γιατί αργεί τόσο στα κακάκια του ....