Δεν είχα ποτέ μου σκυλάκι,αλλά το σκέφτομαι!

18 Μαρτίου 2012
6
0
Πειραίας
:taliban:Καλησπέρα σε όλους το παρακάτω μνμ το έγραψα προχθές (μετά την εγγραφή μου) σε άλλο θέμα άλλα δεν έτυχε να μου απάντησει κανείς..μήπως εδώ?αν δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά..ευχαριστώ πολύ..
(Γεια και χαρά σε όλους.μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα το site αυτό και έκανα εγγραφή!Να πω κατ'αρχήν πως δεν έχω υιοθετήσει κανένα ζωάκι,ποτέ,εξαιρώντας ένα καναρινάκι που είχα 5,5 χρόνια..

Θέλησα να συμμετέχω σε συζητήσεις που αφορούν κατοικίδια και ιδιαίτερα σκυλάκια για να ενημερωθώ από άτομα που έχουν γράψει χρόνια συγκατοίκησης με αυτά..Τον τελευταίο μήνα σκέφτομαι να προσθέσω στην οικογένεια μου άλλο ένα μέλος..Πάντα με την σύμφωνη γνώμη συζύγου και τέκνων!Έχω δύο αγοράκια 6,5&3,5 χρόνων.Λατρεύουν τα σκυλάκια.Δεν θα ήθελα με τίποτα να το πάρουμε και να χρειαστεί να το δώσουμε μετά από κάποιο διάστημα&αυτός είναι ο λόγος που μιλάω με γνωστούς που είναι ήδη κάτοχοι τετράποδων φίλων..Θεωρώ ότι η ευσυνειδησία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο καλύτερος σύμβουλος..Πιστεύω βέβαια στην πράξη φαίνονται όλα ,αλλά και η ενημέρωση και η πρόληψη είναι πολύ καλύτερη από έναν κακό ή μη ενημερωμένο ιδιοκτήτη!Ενδιαφέρομαι πολύ για την ράτσα (μαλτεζ μίνι)..μάλλον πάρα πολύ γιατί έχω ξετρελαθεί με αυτά..έχετε να προτείνεται κάτι?συμβουλή ή οτιδήποτε άλλο που θα βοηθούσε?να σημειώσω πως δεν εργάζομαι,ζούμε στην πόλη..σε ένα μεγάλο διαμέρισμα..υπάρχει κήπος και κανένα πρόβλημα από την γειτονιά.οι περισσότεροι είναι ιδιοκτήτες κατοικιδίων..ευχαριστώ εκ των προτέρων..)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες :)
Μαλλον θα πρεπει να διαβασεις και να ενημερωθεις περισσοτερο γιατι καταρχην δεν υπαρχει μαλτεζ μινι. Γνωριζεις οτι πρεπει να απευθυνθεις μονο σε εκτροφεα και οχι σε αγγελιες ιδιωτων και πετ σοπ?

kyriakos21

Active Member
14 Αυγούστου 2011
37
0
Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
@Moderator . Συγνώμη να κάνω μια ένσταση ; Χωρίς να έχω την πολυετή πείρα όπως κάποιοι από εδώ . Απλά με την χρήση της λογικής και μόνο . Γιατί δηλαδή να μην απευθυνθούμε σε μια αγγελία ιδιώτη ; Αν το θέμα είναι οικονομικό ; Σίγουρα δεν είναι ίδια η εμπιστοσύνη αλλά αν ο ιδιώτης μας παραθέσει και pedigree ?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αν ο ιδιωτης μας παραθεσει και πεντιγκρι, εχουμε ελεγξει οτι πραγματι εχει δηλωθει η γεννα, εχει κανει τις στοιχειωδη εξετασεις στο σκυλο του και σε συνεργασια με τον εκτροφεα του εχει προχωρησει στην επιλογη του επιβητορα/ σκυλας τοτε δε διαφερει και σε πολλα απο εναν σοβαρο εκτροφεα. Το 99% των αγγελιων στο ιντερνετ και στην εφημεριδα δεν εχουν κανει τιποτα απο ολα αυτα....

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.569
5.992
Πειραιάς
κυριακο,
αν το θεμα ειναι οικονομικο μπορει καποιος να υοθετησει ενα απο τα πολλα σκυλακια που ψαχνουν για σπιτι. με λιγη τυχη ισως πετυχει ενα σκυλο που μοιαζει με τη φυλη που επιθυμει ή ακομα και της φυλης που επιθυμει.
αγοραζοντας ή υιοθετωντας ενα σκυλο απο μια γεννα ιδιωτη το μονο που κανεις ειναι να διαιωνιζεις ασκοπες γεννες .

18 Μαρτίου 2012
6
0
Πειραίας
Καλημέρα,καλή εβδομάδα σε όλους!Σας ευχαριστώ (
Amaliaz[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]​
/ DORIS /
spyν /
kyriakos21) όλους πραγματικά για τα μνμ..Κοίταξα όλα τα links που μου έδωσες DORIS και σ'έυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!Ήταν πολύ κατατοπιστικά όλα!Θα το ψάξω αρκετά και θα δω!Προτιμώ να αποκτήσω σκυλάκι έστω και αργότερα παρά βιαστικά!Πάντως το forum είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει πολλές πληροφορίες..:rolleyes: