Δεν ανεβαίνει σκάλες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Το χειρότερο που μπορώ να σου πω, από οικονομικής δηλαδή πλευράς, είναι να μιλήσεις με έναν εκπαιδευτή και να του ζητήσεις, να τον πληρώσεις για να έρθει μία και μόνη φορά, να το δει όλο αυτό από κοντά και να σε συμβουλεύσει υπεύθυνα.

Εγώ...θα τον ανέβαζα με το ζόρι. Κι ας έκανε ότι πνίγεται. Με συνοπτικές.

Και γενικώς, να ξέρεις, από τον κτηνίατρο, θα παίρνεις μόνο ιατρικές συμβουλές.

μανιτο

Member
3 Ιουνίου 2013
17
0
Το χειρότερο που μπορώ να σου πω, από οικονομικής δηλαδή πλευράς, είναι να μιλήσεις με έναν εκπαιδευτή και να του ζητήσεις, να τον πληρώσεις για να έρθει μία και μόνη φορά, να το δει όλο αυτό από κοντά και να σε συμβουλεύσει υπεύθυνα.

Εγώ...θα τον ανέβαζα με το ζόρι. Κι ας έκανε ότι πνίγεται. Με συνοπτικές.

Και γενικώς, να ξέρεις, από τον κτηνίατρο, θα παίρνεις μόνο ιατρικές συμβουλές.
επειδη μενω στην επαρχια δεν εχουμε κ τους καλυτερους εκπαιδευτες εδω κ ειναι κ πανακριβοι ασε που δν νομιζω να δεχτει να ερθει για μονο μια φορα..

μανιτο

Member
3 Ιουνίου 2013
17
0
Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Δεν ξέρεις ποτέ.
δικιο εχεισ... :) ευχαριστω πολυ που ασχολιθηκατε με το προβλημα..θα δοκιμασω αυτα που μου ειπατε κ βλεποντας κ κανοντας..ελπιζω να πιασουν :)

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Αρχικά μάλλον είχες λάθος στηθόλουτρο, δεν ξέρω πόσα είδη υπάρχουν, εγώ γνωρίζω δύο, το ένα μπάινει απ' τα δυο του πόδια κι κουμπώνει στην ωμοπλάτη του, μάλλον αυτό έχεις το οποίο όντως αν το σκυλί τραβήξει προς τα πίσω βγαίνει, κι σε μένα το ίδιο γινόταν. Υπάρχει όμως κι ένα αλλο στηθόλουτρο το οποίο μπαίνει το ένα μέρος του απ το κεφάλι κι στέκεται στο λαιμό κι το υπόλοιπο κάτω απ τα πόδια κι κουμπώνει στα πλευρά του, αυτό δεν βγαίνει με τίποτα όσο κι να κοπανιέται ο σκύλος...(απ την περιγραφή σίγουρα δεν κατάλαβες πως έιναι, είναι λόγο περίπλοκο η αλήθεια ειναι κι επίσης δεν το βρίσκεις εύκολα στα pet shop,εγώ μόνο στο pet city είχα καταφέρει να το βρω κι εκεί είχε ελάχιστα κομμάτια- δεν είναι ακριβό).

Τέλος επειδή μένω στον όγδοο όροφο, όποτε χαλάει το ασανσερ καταλαβαίνεις ότι έχω ανηφορικό ταξίδι, ο δικός μου ανεβαίνει μέχρι τον τέταρτο κι μετά μουλαρώνει κι δεν ανεβαίνει με τίποτα, στις αρχές έβαζα στα σκαλιά λιχουδιές- 4 παρά 4 σκαλιά (εκεί να δεις για ποτε τα ανέβαινε)- μετά σταμάτησα τις λιχουδιές κι απλά τον άφηνα κι ανέβαινα μόνη μου (μετά από λίγο, κι ένα- δύο "έλα", ερχόταν τρέχοντας!!!)

Παρακίνησέ τον τρέχοντας, όπως ειπώθηκε παραπάνω, ή με λιχουδιές, ή με το αγαπημένο του παιχνίδι, για να καταλάβει ότι είναι παιχνίδι το όλο σκηνικό...κι εμέις στους 4 πρώτους ορόφους περνάμε πολύ καλά...μετά που αρχίζουμε κι οι δύο κι τα φτήνουμε είναι το θέμα!!! :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Δεν ψωνίζουμε από μαγαζιά που πουλάνε ζώα, εκτός αν είναι η μοναδική μας λύση. Και βεβαίως δεν τα αναφέρουμε καν, ως επιλογή.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Δεν ψωνίζουμε από μαγαζιά που πουλάνε ζώα, εκτός αν είναι η μοναδική μας λύση. Και βεβαίως δεν τα αναφέρουμε καν, ως επιλογή.
Λουρί πήρα όχι ζώο, κι είπα ότι δεν το βρίσκω πουθενά αλλού!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Τίποτα δεν ψωνίζουμε απ'αυτά τα μαγαζιά. Ούτε απ'έξω δεν περνάμε.
Και δεν υπάρχει τίποτα, που να μην μπορείς να το βρεις κι αλλού.
Λίγο παραπάνω ψάξιμο χρειάζεται.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Τίποτα δεν ψωνίζουμε απ'αυτά τα μαγαζιά. Ούτε απ'έξω δεν περνάμε.
Και δεν υπάρχει τίποτα, που να μην μπορείς να το βρεις κι αλλού.
Λίγο παραπάνω ψάξιμο χρειάζεται.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας νομίζω, αν καταφέρει να το βρει αλλού καλώς κι συγχαρητήρια, αλλιώς είπα την Τελευταια λύση...έπειτα ξέρω πολύ καλα την νοοτροπία αυτή περι του συγκεκριμένου γι' αυτό κι κοιταξα σε 3 πετ σοπ τις γειτονιάς μου κι σε 4 που μπόρεσα να πάω..δεν έκανα όμως κι το γύρω της Αθήνας για ένα λούρι το οποίο είχα κι ανάγκη γιατί το άλλο του βγαινε όποτε φοβόταν με κάτι...επομένως πιστεψέ με όταν δεν μπορούσα να βρω αυτό που έψαχνα κι το βρήκα εκεί το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μην το πάρω!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Ωραία λογική!!!!

Αφού λοιπόν γνωρίζεις νοοτροπίες [όχι μόνο επί του συγκεκριμένου κ@λοκαταστήματος], καλό θα είναι να προσέχεις να μην το αναφέρεις. Εφόσον το αναφέρεις, το κάνεις άμεσα, θέμα μας. Οπότε, οφείλω να πω την γνώμη μου.

Εχω όμως και μεγάλη περιέργεια. Ποιό είναι αυτό το περιβόητο λουρί, που δεν μπορούσες να το βρεις παρά μόνο εκεί; Φωτό του υπάρχει;

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Ωραία λογική!!!!

Αφού λοιπόν γνωρίζεις νοοτροπίες [όχι μόνο επί του συγκεκριμένου κ@λοκαταστήματος], καλό θα είναι να προσέχεις να μην το αναφέρεις. Εφόσον το αναφέρεις, το κάνεις άμεσα, θέμα μας. Οπότε, οφείλω να πω την γνώμη μου.

Εχω όμως και μεγάλη περιέργεια. Ποιό είναι αυτό το περιβόητο λουρί, που δεν μπορούσες να το βρεις παρά μόνο εκεί; Φωτό του υπάρχει;
https://www.google.gr/search?q=στηθ...5CF%2585%25CE%25BB%25CE%25BF-26150%2F;755;600

Αυτό έψαχνα κι αυτό έχω, ένα χρόνο τώρα κι δεν έχει πάθει τίποτα!!!

Dogo 909

Member
27 Μαρτίου 2013
12
0
athens
Ωραία λογική!!!!

Επισης να μην ψωνιζεις απο γερμανικα μαρκετ, να μην αγοραζεις γερμανικα αυτοκινητα, μη βαζεις βενζινη γιατι ειναι απο αμερικη, οχι ρουχα απο κινα, φυσικα οχι κοκα κολα, και να αποφευγεις να βγαινεις απο το σπιτι σου γιατι μας ψεκαζουν!!
χαχαχα.. γραφικοτητα στο υψιστο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Αυτό έψαχνα κι αυτό έχω, ένα χρόνο τώρα κι δεν έχει πάθει τίποτα!!!
rogz...ευκολάκι...

Επισης να μην ψωνιζεις απο γερμανικα μαρκετ, να μην αγοραζεις γερμανικα αυτοκινητα, μη βαζεις βενζινη γιατι ειναι απο αμερικη, οχι ρουχα απο κινα, φυσικα οχι κοκα κολα, και να αποφευγεις να βγαινεις απο το σπιτι σου γιατι μας ψεκαζουν!!
χαχαχα.. γραφικοτητα στο υψιστο!
Αυτά, να πας να τα πεις στα αντίστοιχα φόρουμ. Τι κάνω ή δεν κάνω εγώ, εσύ...σίγουρα δεν το ξέρεις.
Οποιαδήποτε περαιτέρω σχετική δημοσίευση [κι αυτή κανονικά θα έπρεπε], θα διαγράφεται.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
rogz...ευκολάκι...
Ευκολάκι;;; Σε πληροφορώ σε όσα πήγα ή δεν το ήξεραν ή μου λεγαν ότι δεν τα φέρνουν γιατί δεν προτιμούνται από τους πελάτες οι οποίοι παίρνουν το κλασικό στηθόλουτρο...επομένως δεν ήταν καθόλου ευκολάκι(το λες με πολλη αυτοπεποίθηση)...κι δεν έψαχνα την μάρκα αλλά το συγκεκριμένο είδος!

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Το eshopkatoikidio που παρέθεσε η Mareco για τα Ferplast, φέρνει και Rogz. Πάρτους τηλέφωνο. Στέλνουν και αντικαταβολή χωρίς πιστωτική.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.450
10.681
Athens
Rogz δεν έχουν μόνο τα Pet city - τα οποία παρεμπιπτόντως είναι και κωλοπιασέ, αποδεδειγμένα και σε πολλά είδη.

Από στηθόλουρα αυτού του πατρόν καλά είναι επίσης τα trixie, hunter, karlie.

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Trixie και τα μυαλά στο blender. Κάνει και για χειμερινά sports. Κι είπαμε ε; Μόνο από μαγαζί που πουλάει ΚΑΙ ζώα. Τα υπόλοιπα δεν είναι pet shops εφ'όσον δεν πουλάνε pets. . . :)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι διαστασεις πρεπει να εχει τετοιου τυπου στηθολουρο για 7 κιλα σκυλο?Βασικα χρησιμοποιω περιλαιμιο στον σκυλο το οποιο εχει μαλακη εσωτερικη επενδυση(μαξιλαρακι) για να αποφευχθει να τραυματιστει ο σκυλος απο το τραβηγμα.Το προηγουμενο ηταν δερματινο,φαρδυ αλλα σκληρο και πνιγοταν.Εχω και στηθολουρο αλλα ποιοτητας ναυλον και ο σκυλος δεν το θελει καθολου γιατι του κοκκινιζουν οι μασχαλες οποτε αν παρω αλλο θα ειναι καλης ποιοτητας υφασματινο η κατο τετοιο.