Δαγκώνει!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πωωωω ξύνεις πληγές (λέμε τώρα).
Eπειδή εγώ δεν έχω αυτή την υπομονή, ακόμα βουτάω τον Floyd και του βάζω το λουρί με το ζόρι :(
Ειδικά το πρωί που ο χρόνος παρα-είναι περιορισμένος δεν μπορώ κιόλας να κάθομαι να περιμένω πότε θα ησυχάσει.
Έτσι, όμως, έχει περάσει το δικό του κι έχει φτάσει 10 μηνών με την ίδια (ανεπιθύμητη) συμπεριφορά.
(Αλλά έχουμε μάθει να είμαστε κύριοι ΑΦΟΥ βάλουμε λουρί).

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
δίκιο έχεις. θέλει πολύ επανάληψη, αρκεί μέχρι τότε να έχω χέρια... και είναι και ύπουλη...έρχεται και γλύφει και μόλις βρεί τη κατάλληλη ευκαιρία και την εμπιστευτώ τσουπ.. πάει το χέρι μου...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
azant ,μαλλον σε δουλευει ,αν σου ειπε καποιος,οτι το να εχεις σκυλο κ η εκπαιδευση του ,ειναι απο τα πιο ευκολα.θελει δουλεια κ υπομονη.ειναι ενα χαζο,σε σχεση με εμας μυαλο,που πρεπει να του δειξεις το ποσο καλος/καλη ηθοποιος εισαι.στη ζωη σου με τον σκυλο,ολα ειναι μια προβα.ξανα κ ξανα ,μεχρι να εχεις αποτελεσμα.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Να κρατάς ένα παιχνίδι της και μόλις την βλέπεις να πηγαίνει να σε δαγκώσει να την "μπουκώνεις" :p με αυτό.
Φεύγω - σου δείχνω ότι η συμπεριφορά σου είναι ανεπιθύμητη
Σου δίνω κάτι εγκεκριμένο :D να δαγκώσεις - σε κατευθύνω ποιά συμπεριφορά είναι επιθυμητή (γιατί η αλήθεια είναι στηνηλικία της θέλει να δαγκάει κατιτίς ;) )

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
Αυτό με τα παιχνίδια το κάνω 1 μήνα τώρα αλλά δεν πολυενδιαφέρεται. Δηλαδή 2 λεπτά δαγκώνει το παιχνίδι της και 5 λεπτά το πατζάκι μου και μόλις απλώσω χέρι να τραβήξω το πατζάκι μου, αρπάζει το χέρι μου. Της ξαναδίνω το παιχνίδι ή το κόκαλο, το ξαναμασουλάει ή άλλες φορές το αγνοεί και ξανααρπάζει εμένα. θα το κάνω ξανα και ξανά μέχρι να πιάσει. αφού πιάνει σε εσάς θα πιάσει και σε μένα..τί στο καλό;;

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
οκ, το μπατζάκι σου προφανώς είναι πιο ελκυστικό. Ανεμίζει κιόλας, της τραβάει την προσοχή.
Πάρτης κάνα κόμπο να τραβολογάτε. Άσε που αν παίζεις σωστά αυτό το παιχνίδι μπορείς να της μάθεις και ένα σωρό πράγματα μέσα από αυτό.

Ή φτιάξε μια πλεξούδα από κάνα παλιό φλις που θα κόψεις σε λωρίδες (οικονομία! οι καιροί είναι δύσκολοι :p )

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
θα σου στειλω βιντεακι με εμενα να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο...θα φταις εσυ,με αυτο που ειπες!
Αποκλειστικό!!!:p:D

Μπήκαμε στο σπίτι του Λαυρέντη και καταγράψαμε εικόνες

](*,)](*,)](*,)

:p:D:D:D:D

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Σε αυτή την ηλικία την ενοχλούν πολύ τα δοντάκια της και ψάχνει τρόπο να ανακουφιστεί! Πήγαινε στο pet-shop της γειτονιάς σου και αγόρασε μια δεκαριά μασουλητήρια και κατά προτίμηση αυτά που μυρίζουν πιο έντονα! Στους σκύλους αρέσουν οι πολύ έντονες μυρωδιές επομένως θα κρατήσουν το ενδιαφέρον της! Όταν σε δαγκώνει μπορείς να της λες με αυστηρό τόνο "Όχι" και μόλις σταματήσει της δίνεις μασουλητήρι. Άρα καταλαβαίνει..."Όχι αυτό...αλλά αυτό!"

Έξω μπορείς να πάρεις τα γνωστά λουράκια "Flexi" που πάνε πολλά μέτρα και να πετάς μπαλάκι σε κοντινές αποστάσεις σε ένα ασφαλές μέρος. Αν και αν δεν έχετε ολοκληρώσει όλα τα εμβόλια το βρίσκω λίγο επικίνδυνο να βγαίνει έξω..εκτός και αν είστε σε τσεκαρισμένο μέρος...π.χ πυλωτή,αυλή..κτλ

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
Αυτό με τα παιχνίδια και τα μασουλητήρια το εφαρμόζω αλλά προτιμάει να παίζει και να δαγκώνει τα χέρια μου. Της φαίνεται πιο διασκεδαστικό. Δεν το κάνει δηλαδή με επιθετικότητα. Το κάνει παίζοντας, αλλά δεν ελέγχει τη δύναμη του δαγκώματος με αποτέλεσμα τα ματωμένα μου χέρια... Συνεχίζω με τα "μη" και τα "όχι" και ευελπιστώ να το κατανοήσει στη πορεία με την επαναληψη..
Βόλτα ακόμα δε μπορούμε να βγούμε μέχρι να κάνουμε τα επαναληπτικά εμβόλια. Μόνο στη βεράντα.

ΑΖΑΝΤ

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
47
0
piraeus
Αμέ!!! Έχουμε μάθει και εντολές... Ακούει στο "κάτσε κάτω", στο "μείνε", στο "έλα εδώ", στο "φέρε το μπαλάκι". Στο "μή" όχι πάντα. Και θα του μάθω και άλλα. Ενώ είναι τόσο έξυπνο να μην δαγκώνει δε μπορώ να της το μάθω με τίποτα. Τρώει και εμένα και ότι βρεθεί στο διάβα της. Απο έπιπλα, σεντόνια κ.λ.π.

gribok

New Member
25 Ιανουαρίου 2012
1
0
Kαι ο δικός μου ο οποίος ειναι 7 περιπου εβδομαδων κανει ακριβως τα ιδια! Δαγκωνει συνεχεια, τις περισσοτερες φορες δεν τολμας να τον χαΪδέψεις... εκτος αυτού μερικές φορές γριλίζει... (να πω την αλήθεια αυτό με θλίβει περισσότερο απο ότι το δάγκωμα) :( .
Ότι αναφέρθηκε παραπάνω το εφαρμόζω, κάποια στιγμή θα σταματήσει.. Πολλές φορές χρησημοποιώ μαζί με την εντολή 'μη' την εντολή 'κάτσε' (την οποία την ξέρει) για να ηρεμήσει και σταματήσει και όντως πετυχαίνει. Σιγά σιγά αρχίζω και του λέω μόνο το 'μη' όταν είναι να δαγκώσει...
Θα δούμε..

(Ο δικός μου έζησε τη μάνα του περίπου μια εβδομάδα, καθώς τον βρίκαμε πεταμένο να κλαίει με το αδερφακι του σε έναν κάδο..Το αδερφάκι του πέθανε από μόρβα...)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97