Δαγκώματα και κατούρημα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το λουρί μπορείς να αρχίσεις να του το μαθαίνεις απο τώρα νομίζω, από λίγο κάθε φορά αν δυσανασχετεί. Μόνο να προσέχεις να μην το τραβολογάς φυσικά :)

Εννοείται ότι πρέπει να προσέχεις να μην το διορθώνεις συνέχεια, περισσότερο επικεντρώσου στο να το επιβραβευεις όταν κάνει κάτι καλό.
Ας πούμε όταν πάει να κατουρήσει σε λάθος σημείο αρκεί ένα ΜΗ για διόρθωση και αμέσως το πηγαίνεις στο επιθυμητό σημείο και επιβραβευεις ΠΟΛΥ (εδωωωωωω το καλο σκυλάκι, εδώ τσισάκια, μπραααααααβο κλπ)
ή όταν δαγκώνει κάτι που δεν πρέπει του λες ένα ΜΗ του δίνεις ένα παιχνίδι και πάλι μπραααααααααααβο καλοοοοοοο σκυλί πολύ ενθουσιασμένος κλπ :)

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
θελει να παιξει...
για να μην τα δαγκωνει η κουρασμενο πρεπει να ειναι η να εχει κατι αλλο να παιξει

δοκιμασε και 3-4 trixie ball με τροφη οσο να ναι θα τον απασχολησουν
(καπου ειχα διαβασει στο φορουμ να εβαζες και στην τροφη κατι κολιτικο οπως φυστικοφουτυρο ωστε να κολαει μεσα και να βγαινει ποιο δυσκολα... αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα αυτο εγω)

κανε δοκιμες με διαφορα...
δεν γινεται αλλοιως :-/

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Το λουρί μπορείς να αρχίσεις να του το μαθαίνεις απο τώρα νομίζω, από λίγο κάθε φορά αν δυσανασχετεί. Μόνο να προσέχεις να μην το τραβολογάς φυσικά :)
ναι ναι να αρχισει εγω αρχισα μολις το πηρα....

μαλιστα απο την αρχη δεν το αφησα ποτε να με περασει το βαδισμα... την αρχη απλα επιταχυνα και βαδιζαμε μαζι ηταν ευκολο
μετα απο λιγες μερες που αρχισε α ζωηρευει εκανα το κολπο της εκμαθησης της εντολης "μαζι"
στη βολτα λοιπον ποτε δεν το αφησα να παει ποιο μπροστα απο εμενα χωρις να αλλαξω κατευθυνση
1. δεν χαλας την βολτα ετσι
2. και μαθαινει απο νωρις να μην τραβαει
(οχι πως θα μαθει την εντολη απο τωρα αλλα θα δεις σε λιγες μερες την διαφορα)

και μετα το αφηνεις λιγο ελευθερο να παιξει σε κανενα χωραφι (μετα τα εμβολια)

geros7

Active Member
23 Αυγούστου 2009
27
0
Με το λουράκι κλαιέι το τραβάει το δαγκώνει.:) Στο θέμα με το κατούρημα πάλι, σίγουρα είναι μικρό άλλα μια προσπάθεια απο αυτή την ηλικία δεν νομίζω να είναι λάθος. Πάμε κάτω το πρωί μόλις ξυπνήσω στις 6 η ώρα το παίρνω κάτω αλλά τίποτα, μόλις έρθουμε πάνω αμέσως τα κάνει. Αν πάρω αυτές τις σταγόνες απο τα pet shop μπόρει να βοηθήσει λίγο;(τουλάχιστον την ώρα που το παίρνω κάτω να τα κάνει εκεί;)

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
να το βαλεις το λουρι
μην ξεχνας ειναι μωρο και κλαιει για το οτι δηποτε
θα το συνηθησει ... τετοια θα σου κανει σχεδον σε ολλα που θα θελεις να του επιβαλεις/μαθεις
θα κλαψει 15 λεπτα μιση ωρα .. μια
ε μετα θα σταματισει μια και καλη

geros7

Active Member
23 Αυγούστου 2009
27
0
του το αφήνω κλαει, σταματάει, περπατάει λίγο και μετά του βγάζω όταν δεν κλαίει. Για το θέμα με τις σταγόνες μπόρεις να βοηθήσεις; Α και για τις λιχουδιές, απο ποια ηλικία μπόρω να του δώσω.

geros7

Active Member
23 Αυγούστου 2009
27
0
Μαζί με τις άλλες ερωτήσεις στο τελευταίο post SOS και με τα δαγκώματα ΚΑΙ πάλι. Εϊμαστε στην βεράντα για παιχνίδι, παιχνίδι για τον Darko είναι να μου δαγκώσει τα χέρια, τις φόρμες, και την φανέλλα. Τίποτα άλλο. Με το ζόρι να παίξει με μπάλα ή κάτι άλλο. Να ανησυχώ η όχι;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Darko ε? Καλά να παθεις!!!!:D:D:D Αν το έλεγες Djibril δεν θα σε δάγκωνε! :p

Πέρα από την πλάκα φυσιολογικό είναι απλά πρέπει να του το κόψεις! Δεν κάνει κάτι αφύσικο ο σκύλος κουταβίνι είναι!

geros7

Active Member
23 Αυγούστου 2009
27
0
Όταν του λέω cisse ορμά, τρελλένεται... :D Και πώς το κόβουμε; Του δείνω παιχνίδι να δαγκώσει και χαιδεμα κ μπραβο κτλ, μόλις σταματήσουν αυτά τσακ στις φόρμες παλι ή στα χέρια για δάγκωμα.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εκεί θα επιμένεις! Συνέχεια συνέχεια το ίδιο! Βγάλε και καμιά δυνατή φωνή όταν σε αρπάζει έστω και αν είναι η φόρμα! Και μην ασχολείσαι μαζί του για λίγο δηλ παιγχνίδι τέλος όταν αρπάζει!

Επιμονή και υπομονή εκεί!

Όσο για το Cisse όρμα δεν θα το σχολιάσω γιατί είμαι καλό χουλιγκανάκι:D:p:D

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
ετσι ναι
συνεχισε επιμονα...
δεν θα το κοψει μαχαιρι
αργα αργα θα δεις να το μειωνει σημαντικα
αλλα θα αργησει να το κοψει τελειως

Υ.Γ μπορει και να σε τιμωρει επειδη το εκανες ολυμπιακο ... ποιος ξερει ? χαχααχαχα
(απο αυτη την αποψη καλα σου κανει χαχαχα μια λιχουδια απο μενα χαχαχα)

geros7

Active Member
23 Αυγούστου 2009
27
0
Για το άλλο θέμα με τις σταγόνες και τις λιχουδιές μπορείς να με βοηθήσεις;