Δαγκωμα κουταβιου ...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τελικα τι ειναι,,,? ημιαιμο η καθαροαιμο το σκυλακι...? η μια το λεει ημιαιμο,,,, η αλλη το λεει καθαροαιμο,,,

αν γεννηθηκε απο γονεις που ειναι και οι δυο καθαροαιμα βελγικα ποιμενικα λεγεται ημιαιμο γιατι το πηρε δωρεαν..??

ενω,,

αν γεννηθηκε απο δυο γονεις που ειναι και οι δυο καθαροαιμα βελγικα ποιμενικα λεγεται καθαροαιμο γιατι εδωσε 1500 ευρω να το αγορασει..??

δηλαδη η διαφορα ειναι αναμεσα στο δωρεαν και τα 1500 ευρω..?? ,,

ασε που δεν βλεπω να παιζει δωρεαν,,, να μπηκε σε τοσο κοπο και εξοδα για να αγορασει ενα ζευγαρι με πεντιγκρι και να μοιραζει κουταβια δωρεαν στο νησι απο αγαπη για τη ρατσα η για αγαπη για τους γειτονες του ==)) ,,

χαζες ερωτησεις και αποριες εχω ==))

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Την...μία πάντως...δεν την ενδιαφέρει καθόλου, αν είναι ημίαιμο ή καθαρόαιμο.
Την ενδιαφέρει, ότι δεν έπρεπε καν, να έχει γεννηθεί.
Αυτό και τα άλλα 8.

Πάντως, αν περισσεύει τόση αγάπη στο νησί, στείλε μου στοιχεία, να σου στείλω αύριο μια καραβιά κουτάβια, ακόμη και ξεπατικωτούρα του δικού σου. Ευχαρίστως, τα συνοδεύω κιόλας.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
σιγα μην υπαρχουν αδεσποτα κουταβια γκρενενταλ..... κουταβι αδεσποτο γκεκας ψαχνει ο αδελφος μου παντως,,, ==))

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
τέλος πάντως κατάλαβες ότι δεν πρέπει να παίρνουμε ούτε απο ιδιώτες σκύλους κυρίως γιατί συνεχίζουν τις γέννες δλδ περισσότερα αδέσποτα η κακοποιημένα σκυλιά αν πέσει σε λάθος ιδιοκτήτη.μαζί το ότι καθαρόαιμο ίσως μην βγεί σύμφωνα με το πρότυπο και κίνδυνο να έχει προβλήματα υγείας αν είχαν οι γονείς παράδειγμα δυσπλασία.

ξέχασε τα όλα αυτά και μην την ζευγαρώσεις για το καλό του κόσμου....βάλε και φωτογραφίες δεν βλέπω κάθε μέρα βέλγικα λυκόσκυλα εδώ μέσα!!

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Ότι έγινε, έγινε. Δεν είναι σωστό να την κατσαδιάζουμε ακόμα δεν μπήκε στο forum βρε παιδιά! [-XΆλλο να κάνουμε μία επισήμανση...

Καμία φώτο, τελός πάντων?=P~ Και να την χαίρεσαι.;)

Δήμητρα\\:D/

Last edited:

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
καλως ή κακως δεν εχουν ολοι επιγνωση ποσο κακο ειναι να ενισχυουν τετοιες καταστασεις. και εγω την πρωτη μου γατα απο ιδιωτη την πηρα..επαθα και εμαθα.. δυστυχως.εκτοτε ξερω πολυ καλα πως θα πρεπει να συμπεριφερομαι απεναντι σε τετιους ανθρωπους που ουσιαστικα αισχροκερδουν. τεσπα.. συνηθως παθαινεις και μετα μαθαινεις!

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
ενω οι εκτροφεις δεν αισχροκερδουν,,,,, γδερνουν,,,,,,,,,,,,, ==))
Γδέρνουν επειδή κάνουν τη δουλειά τους? Υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες γύρω σου κάθε μέρα.. Νομίζω ότι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις υπερεκτιμημένη τη δουλειά τους (τουλάχιστον των περισσότερων) αν είσαι απέξω από τον "χορό". Μην ξεχνάς οτι η ποιότητα είναι κάτι που πληρώνεται αδρά.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
μια χαρα ειναι τα πετ,, ειδικα τα μεγαλα,,, εχουν τα παντα,,, και αν παιρνεις και χυμα ειναι φρεσκα γιατι εχουν καταναλωση,,, και αν θες να παρεις και σκυλακι ρατσας το παιρνεις και φτηνα και δεν σε γδερνουν οπως κατι δηθεν εκτροφεις που ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια και δεν εχουν κανει ουτε τις εξετασεις που απαιτουνται για να δωσουν υγιη κουταβια και δεν εχουν και τις απαραιτητες γνωσεις,,,, ας βαλουμε και τους εκτροφεις που εισαγουν και πουλανε,,, με 450 ευρω παιρνεις γερμανικο ποιμενικο απο πετ και το βλεπεις και παθαινεις πλακα,,,, απο εκτροφεα της πλακας θες τα διπλα,,, απο σοβαρο εκτροφεα θες τα τριπλα και λιγα λεω,,,, οποτε τι λετε σε καποιον που εχει 500 ευρω και θελει γερμανικο ποιμενικο ,,,??? πηγαινε στη τραπεζα να παρεις δανειο να παρεις σκυλο απο εκτροφεα...??? ολα για το χρημα γινονται,,,, ο ματσο θα αγορασει απο εκτροφεα,,,, αυτος που εχει λιγοτερα θα αγορασει απο τα πετ,,,,, αυτος που δεν εχει καθολου θα παρει απο καποιο φιλο η καποιο αδεσποτο ... η θα οικειοποιηθει καποιο χαμενο η απομακρυσμενο απο το σπιτι του,,,, ετσι ειναι η πραγματικοτητα,,,
apο παλαιοτερο ποστ

ενω οι εκτροφεις δεν αισχροκερδουν,,,,, γδερνουν,,,,,,,,,,,,, ==))
Ρε ferozasea ή τρολλαρεις ή εχεις πετ σοπ ή απλα δεν ξερεις τι σου γινεται . Εγω παντως πιστευω οτι ειναι το τελευταιο ......