Δάφνη Λυκάκη!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σας ζήσει...
Κούκλα η Δάφνη!
Καλή ζωή να έχετε!

(και προσοχή στα πλακάκια, στις γλίστρες και στα σκαλιά, όπως είπαν και οι προηγούμενοι...Ακόμη και στα χαλάκια που δεν είναι σταθερά...)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Έστρωσα χαλί σε όλο το δωμάτιο.
Μεγάλη προσοχή στις γλίστρες χρειάζεται στην αρχή ή για πάντα;
Ψάχνω να βρω κάποιο θέμα για το ...θέμα αλλά δεν βρίσκω κάπου!:rolleyes:

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Τα πλακάκια -ειδικά για κουτάβια των οποίων τη φυλή μαστίζει η δυσπλασία-, είναι απαγορευτικά...

Να σας ζήσει!
γενικότερα στα κουτάβια μέχρι ποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε τα πλακάκια. είναι 9,5 μηνλων ο δικός μου και δεν έχω χαλια στο σπίτι τις τελευταιες 10 μερες. θέλω να του μάθω να ανεβαινει τα σκαλια αλλα γλυστράει και φοβαμαι μην δημιουργησω προβλημα.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Όχι για πάντα, αλίμονο...
Στην αρχή μόνο, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του.
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω μέχρι ποια ηλικία ακριβώς.

Όσον αφορά το θέμα, κάπου..., κάτι υπάρχει..., αλλά δε θυμάμαι...
Πάντως, σε κάποιο thread, συμφορουμίτες είχαν χρησιμοποιήσει αυτά τα πλαστκά σαν παζλ δάπεδα από το τζάμπο που είναι σταθερά και δεν μετακινούνται όταν ο σκύλος τρέχει.
(Προφανώς και δεν μπορείς να καλύψεις όλο το σπίτι με κάτι τέτοιο..., ίσως μόνο για εκεί που παίζει)

Δεν χρειάζεται βέβαια να είμαστε υπερβολικοί, απλώς προσεκτικοί. :)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Η Δάφνη μας σήμερα ήρθε για πρώτη της φορά αντιμέτωπη με σκύλο μετά την μανούλα της και τα αδέρφια της.
Με ένα Akita γιαπωνέζικο (γείτονα) το οποίο της γαυγιζε συνέχεια.
Η αντίδρασή της;
Δεν σάλεψε καθόλου!:)
Η foxy το Akita είχε έρθει και γαυγιζε μπροστά στη μούρη της και το μωρό μου δεν σάλεψε καθόλου. Σε στάση lay down την κοιτούσε που χτυπιοταν η foxy και δεν ανοιγοκλεισε ούτε τα ματιά της. Με έκανε ευτυχισμένο το μωρό μου σήμερα!
Να σας θυμησω ότι μιλαμε για δύο μηνών κουτάβι Γ.Π :)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου παναγιωτη..την βλεπω και σκεφτομαι και τον δικο μου παραλληλα..και γελαω...να σε ρωτησω κατι μιας και ειμαι κι εγω νεος κατοχος αρσενικου κουταβιου γερμανικου ποιμενικου..ειπες ειναι 2 μηνων η δαφνη εεε??κι εμενα τοσο ειναι ο ρας μου και μιλαμε για πολυ δαγγωμα ρε φιλε..δεν αφηνει μπατζακι για μπατζακι και χερι..ολη την ωρα το μυαλο του στο δαγγωμα το εχει ο χαμενος..χαχαχα...κι εσενα δαγγωνει ετσι συνεχεια???εχω παθει πλακα μιλαμε..εσυ καθεσαι αραχτος στην καρεκλα και να σου ερχεται και σε τσακωνει απο το μπατζακι..και δεν ειναι μονο αυτο..δεν του φτανει μονο το μπατζακι ε θελει και λιγο κρεας να δαγγωσει ο ατιμος..τοθ αρεσει ο αστραγαλος και η φτερνα φαινεται..και εχει και κατι δοντακια σαν σουβλια ειναι..χαχαχα.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου παναγιωτη..την βλεπω και σκεφτομαι και τον δικο μου παραλληλα..και γελαω...να σε ρωτησω κατι μιας και ειμαι κι εγω νεος κατοχος αρσενικου κουταβιου γερμανικου ποιμενικου..ειπες ειναι 2 μηνων η δαφνη εεε??κι εμενα τοσο ειναι ο ρας μου και μιλαμε για πολυ δαγγωμα ρε φιλε..δεν αφηνει μπατζακι για μπατζακι και χερι..ολη την ωρα το μυαλο του στο δαγγωμα το εχει ο χαμενος..χαχαχα...κι εσενα δαγγωνει ετσι συνεχεια???εχω παθει πλακα μιλαμε..εσυ καθεσαι αραχτος στην καρεκλα και να σου ερχεται και σε τσακωνει απο το μπατζακι..και δεν ειναι μονο αυτο..δεν του φτανει μονο το μπατζακι ε θελει και λιγο κρεας να δαγγωσει ο ατιμος..τοθ αρεσει ο αστραγαλος και η φτερνα φαινεται..και εχει και κατι δοντακια σαν σουβλια ειναι..χαχαχα.
Έτσι είναι όπως τα λες!
Έτσι και χειρότερα! :)
Με ένα σωρό μασουλιτήρια και έφαγε τη ρόδα της καρέκλας του γραφείου.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Είναι κούκλα και δαγκωνιάρα όσο δεν πάει!
Αλήθεια πότε σταματάει να δαγκώνει οτιδήποτε;
Έτσι όπως πάει δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!;)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Η Δάφνη μας σήμερα ήρθε για πρώτη της φορά αντιμέτωπη με σκύλο μετά την μανούλα της και τα αδέρφια της.
Με ένα Akita γιαπωνέζικο (γείτονα) το οποίο της γαυγιζε συνέχεια.
Η αντίδρασή της;
Δεν σάλεψε καθόλου!:)
Η foxy το Akita είχε έρθει και γαυγιζε μπροστά στη μούρη της και το μωρό μου δεν σάλεψε καθόλου. Σε στάση lay down την κοιτούσε που χτυπιοταν η foxy και δεν ανοιγοκλεισε ούτε τα ματιά της. Με έκανε ευτυχισμένο το μωρό μου σήμερα!
Να σας θυμησω ότι μιλαμε για δύο μηνών κουτάβι Γ.Π :)

Λοιπόν δεύτερη φορά σήμερα παρόμοιο περιστατικό.
Σκύλος γείτονα, ημίαιμο τετράχρονο μεγάλου μεγέθους, γαβγιζε στη μικρή μου στο ένα μέτρο αυτή τη φορά και η Δάφνη τίποτα απολύτως! Σαν να μην υπήρχε. Σε θέση "κάτσε" τον κοιτούσε σαν να έλεγε "σκάσε ρε καραγκιόζη μας ζαλισες!"
Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;
Μήπως είναι το αντίθετο από αυτό που νομίζω, δηλαδή κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς.
Μήπως καμαρώνω τσάμπα;
:)

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
κι εμένα στην αρχή μου φαινόταν περίεργο που έκανε έτσι η άλις!ειδικά με ένα κουτάβι που της γαύγιζε σαν μανιακό κι αυτή γύριζε από την άλλη ατάραχη.μετά μου είπαν ότι είναι πολύ καλό αυτό.μόνο αν κάνει κάποιος ότι με χτυπάει νευριάζει.μπράβο και στη Δαφνούλα που είναι καλό κορίτσι!:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Να ρωτήσω εγώ κατι άσχετο?
Το σιφώνι γιατι ειναι κάθετο?

Ότι ειναι κουκλα η μικρή ειναι....;)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Να ρωτήσω εγώ κατι άσχετο?
Το σιφώνι γιατι ειναι κάθετο?

Ότι ειναι κουκλα η μικρή ειναι....;)
Ευχαριστώ πολύ!
Και εγώ αυτή την απορία είχα όταν νοίκιασα το σπίτι και τελικά δεν είναι σιφόνι.
Το έχουν αφήσει επίτηδες για να έχουν πρόσβαση στην μπανιέρα (που είναι πίσω από τον τοίχο)αν γίνει κάποια ζημιά. Βάζουν το χέρι σε μία βάνα νομίζω ή κάτι τέτοιο!