Ωραία! Θα οργανωθούμε τότε σε ένα σαμπφορουμ με ημίαιμα "τύπου Rex" σκυλιά. Τον Κυριάκο δεν θα τον "μπάσουμε"ουτε εμεις εχουμε χαρτια...
Βρε το κορίτσι...μπουρί έγινε! *lingua* Πρέπει να έβαλε κανα 3 κιλάκια, ε? Το ύψος της το έχετε μετρήσει Παναγιώτη?
εδω λιγο δυσκολο να μας δεκτουν απο οτι εχω καταλαβει αντι dogforum πρεπει να το πουν pedirgee forum...Εμείς που δεν έχουμε "χαρτιά" θα είμαστε ευπρόσδεκτοι;
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα καλά σας λόγια.
Δεν ξέρω πως να το μετρήσω το ύψος. Αλλά πρέπει να είναι λίγο ψηλή.Βρε το κορίτσι...μπουρί έγινε! *lingua* Πρέπει να έβαλε κανα 3 κιλάκια, ε? Το ύψος της το έχετε μετρήσει Παναγιώτη?
Ευχαριστώ πολύ!Τι κουκλα ειναι αυτη??φτου φτου φτου..Να την χαιρεσαι την Δαφνη σου.
Κρητικοπούλα! Τι είναι αυτά που λες;!! ιιιιιιιι!panagiothsgp τι ειν'αυτα που λες?ΙΙΙΙΙΙιιιιιιΙΙΙΙΙΙΙ !!!!
Να την πάρω εγώ που τη βλέπω καρακουκλάρα?
Λέω ρε παιδί μου, τώρα που σε βρήκα μπόσικο, μπας....και... Δεν,ε? (Φτου δεν έπιασε...)
Της λεισμανίασης.Ποιο εμβόλιο θα κάνετε?
Σε παρακαλω να διευκρινιζεις σε ποιον Κυριακο αναφερεσαι...Ωραία! Θα οργανωθούμε τότε σε ένα σαμπφορουμ με ημίαιμα "τύπου Rex" σκυλιά. Τον Κυριάκο δεν θα τον "μπάσουμε"
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Μέσα εσύ.Σε παρακαλω να διευκρινιζεις σε ποιον Κυριακο αναφερεσαι...
Και Κυριακο με λενε και χαρτια δεν εχω οποτε νομιζω πως τηρω τις προδιαγραφες!
Έξω αυτός.Εχουμε και τον αλλον τον Κυριακο...τον ''χαρτουρα''
Δεν γίνεται τίποτα!Εγω ειμαι ο χαρτουρας? Να το σκισω αν ειναι το διαβολοχαρτο!