Δάφνη Λυκάκη!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Εμείς γίναμε προχτές 8 μηνών και σας περνάμε 2 κιλάκια! :)
Το θέμα κοινωνικοποίηση με απασχολεί και εμένα, μιας και ηλικιακά τελειώνει αυτή η περίοδος σιγά σιγά. Πριν λίγες μέρες το σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν αν τα καταφέραμε καλά. Τι είδε ο εκπαιδευτής και θεώρησε οτι η Δάφνη χρειάζεται και άλλη δουλειά πάνω σε αυτό?

Βάλε και καμιά καινούργια φωτογραφία να την δούμε!
Λοιπόν... τι είδε ο εκπαιδευτής;
Η Δάφνη σηκώνει πάρα πολύ συχνά το τρίχωμα της ράχης της.
Η πρώτη αντίδρασή της όταν ακούσει σκύλο που δεν τον χαμπάριασε έγκαιρα η αν δει κάποιον στο δρόμο ξαφνικά είναι αυτό το πράγμα.
Παρ' όλο που μόλις την πλησιάσεις θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια καθώς και παιχνίδια με τα σκυλάκια.
Ίσως εμένα μου φαίνεται ακόμη μικρούλα και ακίνδυνη ο άλλος όμως όταν την δει έτσι να του γαβγίζει τρομάζει λίγο έως πολύ.
Την βάλαμε στο στίβο με τον "κακό" για λίγο έτσι να δούμε αντιδράσεις και σήκωσε ράχη, γάβγιζε και έτρεχαν τα σάλια της αν και κινήθηκε αρκετές φορές προς το μέρος του.
τέλος πάντων του εκπαιδευτή δεν του αρέσει αυτό.
Να σημειώσω εδώ πως ήταν και στην τρίτη ημέρα του πρώτου (και τελευταίου) οίστρου της.
Ένα κουσούρι όπου το έχει από πολύ μικρή ηλικία και ίσως μετά από κάποια επεισόδια που είχαμε με αγέλη μέσα σε μία εβδομάδα μαζεμένα!:(
Φωτογραφία δεν έχω αλλά έβγαλα ένα βιντεάκι μόλις πριν λίγες ώρες και σας το επισυνάπτω.

[video=youtube;tsgOBTCmCP8]http://www.youtube.com/watch?v=tsgOBTCmCP8&feature=youtu.be[/video]

Εμείς γίναμε προχτές 8 μηνών και σας περνάμε 2 κιλάκια! :)
Το θέμα κοινωνικοποίηση με απασχολεί και εμένα, μιας και ηλικιακά τελειώνει αυτή η περίοδος σιγά σιγά. Πριν λίγες μέρες το σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν αν τα καταφέραμε καλά. Τι είδε ο εκπαιδευτής και θεώρησε οτι η Δάφνη χρειάζεται και άλλη δουλειά πάνω σε αυτό?

Βάλε και καμιά καινούργια φωτογραφία να την δούμε!
Και να φανταστείς εμένα μου φαίνεται μικρούλα και αδύνατη!!!:)

Last edited:

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Και κάτι άλλο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι στο τρέξιμο τα πίσω πόδια τα πάει "πακέτο", καλπάζει δεν τρέχει κανονικά όπως έκανε πριν από τις μέρες που ξεκίνησε το αίμα.
Είναι φυσιολογικό αυτό; Ή να το ψάξω;

η ουρα παντα '''καγκελο'' ειναι?
Όχι πάντα...γιατί;

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Απ' το αίμα δεν πρέπει να είναι!!Μάλλον έτυχε..
Όταν χρονίσει βγάλτε ακτίνες προληπτικά να ξέρετε τι γίνεται!!
Τι ηλικία έχει?
Είναι πολύ πολύ όμορφη!!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Απ' το αίμα δεν πρέπει να είναι!!Μάλλον έτυχε..
Όταν χρονίσει βγάλτε ακτίνες προληπτικά να ξέρετε τι γίνεται!!
Τι ηλικία έχει?
Είναι πολύ πολύ όμορφη!!!!
Είναι οκτώ μηνών ακριβώς.
Ευχαριστούμε για το κομπλιμέντο!

ο Αντωνης τι σου ειπε παναγιωτη μπορει να το βελτιωθει η κοινωνικοτητα της?
Να πάρω σβάρνα τις λαϊκές και τα παζάρια μου είπε Κυριάκο.
Μόλις τελειώσει μα τα γυναικολογικά της αυτό ακριβώς θα κάνω.

δεν πρεπει να ειναι κατω η ουρα κανονικα?
Κανονικα ναι και να απεχει απο το εδαφος νομιζω 2-3 εκατοστα.
Άντρα θέλει το κορίτσι νομίζω εγώ!:)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Kαι εγω μολις κανει την εκπαιδευση του θα τον παρω σβαρνα σε λαικες,ερμου,παζαρια μην σου πω και σε καμια πορεια:p απλα τωρα τραβαει το κατσικι και με παει δεν τον παω...Μαθε την Δαφνη να κλεβει κανα μηλο ομως ε..να γυρνας σπιτι με σακουλα γεματη..!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Και κάτι άλλο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι στο τρέξιμο τα πίσω πόδια τα πάει "πακέτο", καλπάζει δεν τρέχει κανονικά όπως έκανε πριν από τις μέρες που ξεκίνησε το αίμα.
Είναι φυσιολογικό αυτό; Ή να το ψάξω;

Ο Lupus συχνά έκανε το bunny hop και σε συνδιασμό με κάτι άλλα θέματα φοβηθήκαμε πολύ για δυσπλασία. Βγάλαμε ακτινογραφίες και είναι μια χαρά. Τελικά ήταν απλά κουταβίσιο τρέξιμο!
Πολύ σουξέ η λαική! Εγώ δεν τον έχω πάει ποτέ. Στην λαική μας γίνεται χαμός και δεν υπάρχει καθόλου χώρος, φοβάμαι οτι θα ενοχλήσει πολύ η παρουσία του!

Κούκλα η Δάφνη!!!!!!!!! Αναρωτιέμαι πότε θα αρχίσουν να αλλάζουν οι χρωματισμοί τους....

δεν πρεπει να ειναι κατω η ουρα κανονικα?

Πολλές φορές ο Lupus έχει όρθια την ουρά του και σχηματίζει καμπύλη προς τα πάνω, σημαίνει κάτι αυτό?

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
προσθέστε στο μενού.......σούπερ μάρκετ, σχολεία, σταθμούς μετρό-τρένου, αεροδρόμιο.....:D

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Λες να κανει πνευματικη κοινωνικοποιηση η δαφνη?Αν το κανει ανοιξε της μετα και ενα μαντειο να βγαζει την ξηρα της μονη της χαχα

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το κορίτσι!!!:(
Δωδέκατη ημέρα "αδιάθετη" και έξω φέρεται σαν σκυλί το οποίο ήταν δεμένο σε στύλο - δέντρο οκτώ μήνες και την έβγαλα έξω πρώτη φορά.
Γαβγίζει σε όλους. Σκυλιά, ανθρώπους, παιδάκια...
Τραβάει συνέχεια!:mad:
Τι στο καλό;
Είναι οι ορμόνες ή κάποιος πήρε τη Δάφνη μου και την αντικατέστησε με ένα που της μοιάζει εξωτερικά.
Η αλήθεια είναι πως λόγω οίστρου, τις πολλές μακρινές βόλτες τις έχουμε σχεδόν κόψει τελείως και δεν εκτονωνόμαστε σωστά.
Πότε μπορώ να ξεκινήσω να την βγάζω κανονικά βόλτα τώρα;

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ωραια η δαφνη παναγιωτη να την χαιρεσαι για πολλα πολλα χρονια,,,,,αφορμη για θεμα αλλα δεν ξερω πως να ανοιξω θεμα νεο ,,,,επειδη τωρα διαβασα το θεμα σου απο την αρχη,,,, και με το καλημερα σου ειπαν,,,,,, μη την παιρνεις ξανασκεψου το,,,,, να μην τα ξαναζευγαρωσει να της κανης στειρωση κλπ,,,,,, και το εχουν πει και σε πολλους αλλους,,, ειδικα καποιοι που τα εχουν σκασει χοντρα για να αγορασουν σκυλο.... ισως καποιοι να ειναι και εκτροφεις η κτηνιατροι που κανουνν πασες δεν ξερω,,,, μετανιωσες που την πηρες επειδη δεν εχει πιστοποιητικα με πεντε κιλα σφραγιδες και δεν εδωσες κανα χιλιαρικο για να την αγορασεις,,,??? τελικα αν δεν ζευγαρωνε τα σκυλια ο φιλος σου δεν θα ειχες σκυλα !! αν δεν ζευγαρωνανε τα σκυλια χωρις πεντιγκρι και δεν τα παραταγανε τα κουταβια τους σε σκουπιδοτοπους δεν θα ειχα και εγω σκυλα σημερα... αν ειναι υγιεστατη και βρεις να την ζευγαρωσεις με ενα αντιστοιχο αρσενικο και εχεις εξασφαλισει φιλους η γνωστους να θελουν τα κουταβια,, ποιος ο λογος να την στειρωσεις,,,?? ,, θα πρεπει ο φιλος σου να παει να παρει ενα απο τα πετσοπ με 500 ευρω περιπου,,, χωρις πεντιγκρι,,, με πεντιγκρι θες τα διπλα περιπου και αμφιβολου ποιοτητας και τσαπατσουλικα πιστοποιητικα,, για ποιοτητας θες απο τα τριπλα και πανω,,, 1500 και πανω δηλαδη με πατερα πρωταθλητη του καρατε και μανα με μεταλλια στους χειμερινους στο καλλιτεχνικο πατιναζ και πας στη ολλανδια με αεροπλανο μαζι με κτηνιατρο να διαλεξεις σκυλο γιατι εχεις φραγκα,,, για να παρεις τι...?? σκυλο η σφραγιδες...??? ,,,, και πολλες φορες η δικια σου η σκυλα ειναι υγιεστερη και καλυτερη απο μια των 500,,, 1000,,,1500 ευρω,,,, που καποια απο αυτα ειναι προιον αιμομιξιας,,,, και αφου σκανε ενα καροτσι ευρω σε εκπαιδευτες και τροφες δαγκωνει ξαφνικα τη γυναικα τους η το παιδι τους και παιρνουν την καραμπινα και τον σκοτωνουν... βλεπεις ενα σκυλακι που σου αρεσει και σου την πεφτουν ολοι και σε κανουν να αισθανεσαι ενοχος να αισθανεσαι ασχημα γιατι το παιρνεις απο τον φιλο και οχι απο το """"ραφι""" δεν ειδα μονο σε αυτο το θεμα την αντιμετωπιση αυτη αλλα και σε αλλα,,, καντε στειρωση στα αδεσποτα αλλα αυτα που εχουμε εμεις γιατι μας λετε να τους κανουμε στειρωση αφου ειναι κατω απο τον ελεγχο μας,,,,, και αν τα ζευγαρωσουμε γιατι πεταγεστε και λετε στον αλλον που θελει να το παρει,,, μηηη το παρεις,,,,, ΓΙΑΤΙ...??

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Παναγιώτη, μην ανησυχείς για τη συμπεριφορά της Δάφνης, είναι φυσιολογικό να είναι ταραγμένο το κορίτσι. Και από τις ορμόνες και από την ελλειπή εκτόνωση!
Αίμα έχει ακόμα? Οι επικίνδυνες μέρες είναι 10-15 αφού τελειώσει το αίμα!
Οίστρος είναι, θα περάσει! Μη σκας!

ferozasea,
έλεος πια δεν έχω πιει ούτε καφέ! Τι λες?
Να πετάει ο κόσμος κουτάβια στα σκουπίδια για να βρίσκεις εσύ σκυλιά????
ΗΜΑΡΤΟΝ
Τα σκυλιά μου και τα 3 από το δρόμο είναι. Τι να πω? Πάλι καλά που τα πέταξαν και τα βρήκα εγώ? ΗΜΑΡΤΟΝ

Το γιατί λέμε να μην πάρει κάποιος κουτάβι από ανεύθυνη γέννα και να μην ζευγαρώσει το σκυλί του που δεν ξέρει τι μπορεί να κουβαλάει, έχει αναλυθεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Παναγιώτη μην ανησυχείς καθόλου, έτσι κάνουν τα κορίτσια πολλές φορές. Φυσιολογικό. Μην αγχώνεσαι, μετά τον οίστρο θα επανέλθει.
Κατά τα αλλά συμφωνώ με τη Lara. +100000

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Δηλαδή fero λες ότι καλά κάνουν και ζευγαρώνουν και τα πετάνε στα σκουπίδια γιατί έτσι βρήκες εσύ ένα υπέροχο ζώο άσχετα αν τα αδερφάκια του δεν τα κατάφεραν και πέθαναν με φριχτό θάνατο.
Τι άλλο θα ακούσουμε.από σένα ;