αν ξερατε καποιον να τον φιλοξενησει με πληρωμενη εννοειται την τροφη , να τον μελετησει θα με υποχρεωνατε , μπας και γλυτωσω κατι , μερες απο την ζωη του , ξερω γω ?εχω μπερδευτει , δεν ξερω τι να σκεφτω τι να γραψω
Eπειδή δεν θέλω να γράψω τλφ δημοσια αν δεν βλέπεις το pm μου στείλε μου ένα email σου και θα σου στείλω τα στοιχεία εκεί. Το δικό σου pm το πήρα και σου απάντησα.mareco εγω δεν συμφωνησα με την λυση της ευθανασιας , δεν καταλαβαινω τον δικο σου προβληματισμο αν ειναι η δεν ειναι δικη μου δουλεια ειληκρηνα , εσυ αν τον ειχες δυο χρονια και δαγκωνε για την ακριβεια εμεπαινες μεσα στο ιδιο σου το σπιτι παντα φοβισμενη και να σε κυνηγαει με ορθια τριχα πετωντας του μπισκοτακια , δεν θα προβληματιζοσουν τι θα απογινει ? δεν πρεπει να ρωτησω ? βοηθανε ? αν ναι , να αποταθω , φιλικα τα ρωταω ολα αυτα, τα παιδια με βοηθησανε να ειναι καλα
Γιατί είναι υποχρεωμένοι αυτοί, να το πάρουν;Επικοινωνησε με το pitbull rescue η το adespoto και ρωτησε εκεινους θα το παρουν.. !!!
Γιατί είναι υποχρεωμένοι αυτοί, να το πάρουν;
Από που κι ως που;Δεν ειναι υποχρεωμενοι ειναι η δουλεια τους!
Οτι να ναι.. αστο την κολοκυθια δεν θα παιξουμε..Τι ακυρη ερωτηση ειναι αυτη;Από που κι ως που;
Εγώ πάντως δεν παίζω την κολοκυθιά. Ούτε εμπλέκω ανθρώπους, που ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα.Οτι να ναι.. αστο την κολοκυθια δεν θα παιξουμε..