Δάγκωσε άνθρωπο!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τωρα καταληξαμε... εφταιγε ο παππους που καθοταν στο μηχανακι κ μιλουσε... προκαλουσε, κατι που εχει κανει στο παρελθον και γι αυτο τον εχει ξαναδαγκωσει σκυλος
είχε τον δαγκωμαγνήτη..

koudra

Active Member
18 Ιανουαρίου 2012
34
0
Koudra γνωρίζοντας τον σκύλο σου είσαι σίγουρη ότι δάγκωσε; Μήπως έπαιζε;
Ο ένας μου σκύλος μπορεί στην ψύχρα να ανέβει πάνω σε άνθρωπο άγνωστο και να βάλει στο στόμα του το χέρι του με διάθεση γνωριμίας και παιχνιδιού. Επειδή φυσικά οι περαστικοί δεν το εκτιμούν αυτό δεν θα τον άφηνα να το κάνει αλλά μήπως μιλάμε για παρόμοια περίπτωση;

Πιθανότατα να το έκανε για να παίξει γιατί οπως είπα και προηγουμένως το κάνουμε αυτό που και που και μπορει να την είδε έτσι.Η αντίδραση μου παρόλα αυτά πιστευετε πως ήταν καλή?Με το που το έκανε το χτύπησα ελαφρώς στα καπούλια και του φώναξα πολυ δυνατά.Αυτό έβαλε την ουρά στα σκελια και μετά από αυτό έγινε χαλί να το πατήσω.Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω ξαναχτυπήσει και γενικώς δεν με φοβάται και πολύ.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
'Η μπορει να ειχε πατησει σολωμέλαιο(λαδι σολωμου), ή μπορει να ειχε στις τσεπες του λιχουδιές! :D

Περα απο την πλακα, το πιο πιθανο ειναι να ηθελε να παιξει με τον παππου.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν θα σε ακούει με το να σε φοβάται.., θα σε ακούει αν σε εκτιμάει..

Χρειάζεσαι εκπαιδευτή..

koudra

Active Member
18 Ιανουαρίου 2012
34
0
Να mareco γιατί συνήθως δεν συνεχίζω τις συζητήσεις.Μάλλον σας φαίνονται αστεία αυτά που λέω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Στην παρούσα, αυτό που σε συμφέρει περισσότερο, είναι να την συνεχίσεις την συζήτηση, χωρίς να παρεξηγείσαι στην πρώτη ευκαιρία, δίνοντας λάθος ερμηνείες, στα λόγια μας.

koudra

Active Member
18 Ιανουαρίου 2012
34
0
Δεν δίνω σημασία,απλώς θέλω βοηθητικές όπως είπα και στην αρχή απαντήσεις.Μην το παίζουμε εδώ τώρα όλοι σουπερ φοβεροί ιδιοκτήτες και αλάνθαστοι και αρχίζουμε τα αστειάκια.Μακάρι να είχα χρήματα να εκπαιδεύσω κατευθείαν το σκυλί μου και να μην χρειαζόταν να ρωτάω τέτοια πράγματα.

koudra

Active Member
18 Ιανουαρίου 2012
34
0
Ελπίζω να μην ξανασυμβεί.Θα ξεκινήσω πιο συχνες βόλτες στην πόλη και βλέπουμε.Με τις αγέλες τι προτείνετε να κάνω γιατί τις φοβάμαι αρκετά.Αυτός είναι και ένας λόγος που αποφεύγω την πόλη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Μην το παίζουμε εδώ τώρα όλοι σουπερ φοβεροί ιδιοκτήτες και αλάνθαστοι και αρχίζουμε τα αστειάκια.
Αφού πρώτα σχολιάσω αυτή σου την κουβέντα, θεωρώντας την απαράδεκτη, γιατί κανένας εδώ δεν σου παρουσιάστηκε ως σούπερ φοβερός ιδιοκτήτης, που κάνει καλαμπούρια για να περάσει την ώρα του, μια και δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει, αλλά αντιθέτως ασχολούνται με το πρόβλημά σου, ο καθένας με τον τρόπο του..., να σου πω λοιπόν και επί του φόβου σου...έχεις λόγο να φοβάσαι τις αγέλες; Εχεις συναντηθεί με κάποια αγέλη και σου έχει δημιουργήσει προβλήματα, ή έτσι νομίζεις ότι θα συμβεί; Και επιπλέον, αν πρόκειται να αποφεύγεις εφ'όρου ζωής του σκύλου σου, ότι νομίζεις πως δεν θα πάει καλά, τότε πολύ λίγα πράγματα, θα καταφέρετε να ευχαριστηθείτε μαζί.
Για τις φοβίες ή τις προβληματικές συμπεριφορές του σκύλου σου, μπορεί και να πάρεις καμμιά συμβουλή της προκοπής, από την στιγμή που στηριζόμαστε στις δικές σου εκτιμήσεις. Για τις δικές σου...δύσκολο έως και επικίνδυνο...

koudra

Active Member
18 Ιανουαρίου 2012
34
0
ο μεταξύ μας διάλογος μάλλον δεν ωφελεί.τώρα σχετικά με τις φοβίες των αγελών αν είναι παράξενο και δεν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε.Θα προτιμούσα βέβαια να μου έλεγε ο καθένας που απαντάει στο θέμα μου τις δικές του εμπειρίες πάνω στην κοινωνικοποιήση του σκύλου του και λιγότερο στον αν ο παππούς είχε λιχουδιές γι αυτό και τον δάγκωσε.Δεν ξέρω αν γίνομαι ξεκάθαρη αλλά θα προτιμούσα να μου μιλήσετε σαν ιδιοκτήτες σκύλων και όχι σαν ήσασταν εκπαιδευτές(εκτός και αν κάποιοι είστε)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αν λοιπόν σε μια δημόσια συζήτηση, δεν ωφελεί ο... μεταξύ μας διάλογος και αν σου φαίνεται ότι οι απαντήσεις μου, υποδεικνύουν εκπαιδευτικές γνώσεις, να σε ενημερώσω ότι δυστυχώς για σένα, απέχω μακράν. Μακάρι να ήμουν εκπαιδευτής και να μπορούσα να σε βοηθήσω έγκυρα και επαγγελματικά και όχι κάνοντάς σου...ανούσιες ερωτήσεις στηριζόμενες στις απλές εμπειρίες μου ως απλός ιδιοκτήτης.

Ελπίζω να σου απαντήσει κάποιος άλλος, κατά πως το θες και μέχρι τότε...καλή τύχη με την σκύλα σου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν ξέρω αν γίνομαι ξεκάθαρη αλλά θα προτιμούσα να μου μιλήσετε σαν ιδιοκτήτες σκύλων και όχι σαν ήσασταν εκπαιδευτές(εκτός και αν κάποιοι είστε)
Ξεκάθαρη είσαι, αλλά εδώ είναι δημόσιο φόρουμ και ο καθένας μιλάει όπως θέλει (μέσα στα πλαίσια των κανονισμών). Δεν μπορείς να υποδείξες στον άλλον πως θα σου απαντήσει. Οπως θέλει θα σου απαντήσει (από τη στιγμή που είναι εντός θέματος και μέσα στα πλαίσια της στοιχειώδους ευπρέπειας). Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι απλά να μην τον ακούσεις.

koudra

Active Member
18 Ιανουαρίου 2012
34
0
τελοσπαντων παιδια δεν ειχα προθεση να την πω σε κανεναν απλα η μερα ηταν δυσκολη και δεν πολυ σηκωνα μυγα στο σπαθι μου.αν εχετε καποια συμβουλη επι του θεματος στειλτε.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η διόρθωση ήταν στην σωστή στιγμή και γι'αυτό είχε την αντίδραση άσχετα αν την χτύπησες ακαριαία...η διόρθωση ενός άλλου μέλους στην αγέλη προς αυτήν θα ήταν πιο δυνατή αν ξεπερνούσε τα όρια όπως έγινε τώρα...!
Ωστόσο μην παραμείνεις στην κάποια ενδεχόμενη μελλοντική ίδια διόρθωση...να προσπαθήσεις να αναπτύξεις σχέση με τον σκύλο σου για να συνεννοήσε καλύτερα και να μην φτάνεις σε τέτοιες συμπεριφορές άρα και σε τέτοιες διορθώσεις!
Μην σε προβληματίζει το ότι την χτύπησες(κατά το ανθρώπινο "ξύλο"-"κακοποίηση" κτλ), εφόσον είχε την έννοια της διόρθωσης ο σκύλος το εξέλαβε σαν διόρθωση και όχι σαν ανθρώπινο "ξύλο"!
Μιλάω έτσι γιατί πλέον δεν μπορείς να κάνεις πρόληψη γιατί η σκύλα είναι ήδη ενήλικη και με καθιερωμένες συμπεριφορές άρα μέσα στο πρόγραμμα θα είναι και ο συνδυασμός διόρθωσης αλλά και μάθησης πραγμάτων...αν αυτός ο συνδυασμός γίνει σωστά, παντρευτεί σωστά θα ανεβάσεις επίπεδο στην σχέση σας και θα συνεννοήστε καλύτερα και σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής!

Μην εξετάζεις το περιβάλλον(κινήσεις παππού κτλ), εφόσον η σκύλα σου έχει ελλειπή κοινωνικοποίηση ξεκίνησε από αυτήν και βρες τα λάθη!Μην προσπαθείς να βρεις λάθη αλλού γιατί η σκύλα προφανώς δεν έχει σωστή κρίση και κατ'επέκταση σωστή κριτική ικανότητα να εξετάσει καταστάσεις και πράγματα!Την έριξες στα βαθειά(την πήγες στην πόλη με χιλιάδες ερεθίσματα) και ήταν λάθος σου, κάνε 10 βήματα πίσω τώρα και ξεκίνα από το περιβάλλον που ζούσε μέχρι τώρα και προχώρα 1 βήμα κάθε φορά, όχι 10!

Γνώμη μου είναι, συμβουλέψου επαγγελματία εκπαιδευτή!

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τα σκυλια στις αγελες ειναι ισως απο τα πιο παρεξηγημενα σκυλια
Δεν ειχα ποτε προβλημα με καμια αγελη αλλα μια φορα απο μεμονομενο αδεσποτο
Βλεπεις ο χαρακτηρας του φαινεται τον απομακρυνε απο ολες τις αγελες
Αντιθετα πολλα σκυλια "στο λουρι" ειναι πιο προβληματικα και θελουν περισσοτερο προσοχη
(ισως η βιασυνη τους να γνωριστουν ,ισως η ανελευθερια τους και το αγχος του λουριου.... ποιος ξερει ....)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
εγώ έχω ένα τσάπι σπίτι μου και πολλές φορές παίρνω μαζί μου δυο τρεις χούφτες και δίνω τόσο στις αγέλες όσο και στα δικά μου ταυτόχρονα. Με σκυλιά δεσποζόμενα έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, με αγέλες ελάχιστα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97