ΔΙΠΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΥΛΩΝ 2x CACIB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Χαμόγελο σε καμμία περίπτωση.
Απορία τεράστια θα έλεγα.
Οτι λόγια έβρισκα, να το εκφράσω, δεν γράφονται δημόσια.

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Χαμόγελο σε καμμία περίπτωση.
Απορία τεράστια θα έλεγα.
Οτι λόγια έβρισκα, να το εκφράσω, δεν γράφονται δημόσια.
Επειδή

1 πιστεύω ότι έχω το βασικό IQ
2 πιστεύω ότι τίποτε από ό,τι έγραψα δεν θα γεννούσε απορία

θα το εκτιμούσα ΠΟΛΥ αν μπορούσες να εκφραστείς λίγο πιο διεξοδικά έστω και κατ' ιδίαν!

αν, λέω αν, αυτό που σε διέγειρε τόσο ήταν το 10, γνώριζε ότι δεν είχε καμία σχέση με βαθμολογίες του event και των παρελκόμενών σας

και τέλος, για όσους παρακολουθούν το δημόσιο αυτό "ξεκατίνιασμα" και στο βαθμό που τους ενδιαφέρει:

θεώρησα πρέπον να συγχαρώ την κ. Έρικα για αυτό που εγώ θώρησα ως μια ειλικρινή, λογική και ταπεινή αυτοπαρουσίαση... δηλαδή για την ύπαρξη μέτρου - σε αντίθεση με τη επιδεικνυόμενη από κάποιους αμετροέπεια

ειλικρινά μου διαφεύγει η αιτία της αντίδρασης του μέλους Mareco...

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
και τέλος, για όσους παρακολουθούν το δημόσιο αυτό "ξεκατίνιασμα"
Δεν θεωρω πως ειναι "ξεκατινιασμα" ολο αυτο εδω περα,θεωρω πως ειναι μια συζητηση σε ενα ανοιχτο για ολο τον κοσμο φορουμ,που μπορει ο καθενας να πει την γνωμη του και να τοποθετηθει αναλογως.Τα ξεκατινιασματα συνηθως γινονται μεσω προσωπικων μηνυματων,και οχι σε δημοσια θεα :cool:

Last edited:

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Δεν θεωρω πως ειναι "ξεκατινιασμα" ολο αυτο εδω περα(τουλαχιστον οχι απο την πλευρα μου),θεωρω πως ειναι μια συζητηση σε ενα ανοιχτο για ολο τον κοσμο φορουμ,που μπορει ο καθενας να πει την γνωμη του και να τοποθετηθει αναλογως.Τα ξεκατινιασματα συνηθως γινονται μεσω προσωπικων μηνυματων,και οχι σε δημοσια θεα :cool:

Αγαπητέ/ή Beyond Wonderland,

"Απορία τεράστια θα έλεγα.
Οτι λόγια έβρισκα, να το εκφράσω, δεν γράφονται δημόσια"

Το εν λόγω σχόλιο σίγουρα δεν εμπίπτει τη σφαίρα των "τοποθετήσεων". Προσωπικά θα το χαρακτήριζα προκλητικό από τη στιγμή που

1 δεν εξηγεί τίποτε

2 αναφέρεται σε δικό μου σχόλιο προς έτερο μέλος, ξεκάθαρα θετικό, χωρίς ίχνος πρόκλησης προς τρίτο άτομο

Ξαναλέω
"ειλικρινά μου διαφεύγει η αιτία της αντίδρασης του μέλους Mareco..."

Αυτά από έναν φύσει και πράξει ήρεμο άνθρωπο που συνήθως μιλάει για να πει κάτι το θετικό

ΥΓ1 αυτά που έγραψα ήταν στο μήκος κύματος και σε απόλυτη συμφωνία με τα γραφέντα παρά του PXM-DANBULL

ΥΓ2 το "ξεκατίνιασμα" αναφερόταν στην περίεργη και αναίτια (τουλάχιστον για εμένα) απαξιωτική/περιφρονητική τοποθέτηση του μέλους Mareco και την εκλυόμενη από εμένα αντίδραση - αυτό σύμφωνα με τη δική μου παιδεία δεν απέχει πολύ από διαδικτυακό "μαλλιοτράβηγμα"

ΥΓ3 Keep smiling - εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω :)

Last edited:

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Να με συγχωρεις,εγω νομιζα πως θεωρησες "ξεκατινιασμα" την (οποια) κριτικη καναμε για σκυλους κτλ.Παρερμηνευσα τα λογια σου !

Τα -οποια- προσωπικα σας θεματα,και το τι εννοει ο καθενας δεν με αφορουν ! Βρειτε τα μονοι σας !

Και ειμαι (αξι)αγαπητος !

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Να με συγχωρεις,εγω νομιζα πως θεωρησες "ξεκατινιασμα" την (οποια) κριτικη καναμε για σκυλους κτλ.Παρερμηνευσα τα λογια σου !

Τα -οποια- προσωπικα σας θεματα,και το τι εννοει ο καθενας δεν με αφορουν ! Βρειτε τα μονοι σας !

Και ειμαι (αξι)αγαπητος !

+1

αξιαγάπητΕ! :)

αλλά το αξιολάτρευτε το παίρνει ο σκύλος!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αγαπητέ Scalpel...το μέλος mareco, έχει κάθε δικαίωμα, να νοιώθει όπως γουστάρει, γι'αυτά που διαβάζει σε ένα δημόσιο βήμα :) Επίσης, δεν έχει καμμία υποχρέωση, να εξηγήσει περισσότερα, απ'όσα ο άλλος, δύναται να αντιληφθεί :rolleyes: Και τέλος...ειλικρινά...προσωπικά μαζί σου;;;; γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω; :)

* Φτάνουν τόσα χαμογελάκια, ή έπρεπε να βάλω κι άλλα;

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Ομολογώ ότι και εμένα με ξάφνιασε αρνητικά το σχόλιο-επίθεση.

Κάλλιστα θα μπορούσε να αφορά και εμένα.

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Νοιώθεις ότι υπάρχει λόγος, να αφορά εσένα;
Υπήρχε quote, σε δικό σου post;
Αναφορικά με το καλωσόρισμα της κ. Καταβέλη είπαμε σχεδόν τα ίδια πράγματα. Εγώ μάλιστα έκανα και κάποιο αρνητικό σχόλιο για τις εκθέσεις. Απλά ο Scalpel ήταν πιο ενθουσιώδης.
[FONT=&quot]Μήπως πρόκειται περί απλής παρεξήγησης. [/FONT]

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Αγαπητέ Scalpel...το μέλος mareco, έχει κάθε δικαίωμα, να νοιώθει όπως γουστάρει, γι'αυτά που διαβάζει σε ένα δημόσιο βήμα :) Επίσης, δεν έχει καμμία υποχρέωση, να εξηγήσει περισσότερα, απ'όσα ο άλλος, δύναται να αντιληφθεί :rolleyes: Και τέλος...ειλικρινά...προσωπικά μαζί σου;;;; γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω; :)

* Φτάνουν τόσα χαμογελάκια, ή έπρεπε να βάλω κι άλλα;

Αγαπητό μέλος Mareco (μιας και η γονοτυπική σου προσφώνηση παραμένει άγνωστη ακόμη σε εμένα),,

1 "το μέλος mareco, έχει κάθε δικαίωμα, να νοιώθει όπως γουστάρει, γι'αυτά που διαβάζει σε ένα δημόσιο βήμα"

έχεις απόλυτο δίκαιο επ' αυτού - καμία αντίρρηση

2 "Επίσης, δεν έχει καμμία υποχρέωση, να εξηγήσει περισσότερα, απ'όσα ο άλλος, δύναται να αντιληφθεί"

έχεις απόλυτο άδικο
όταν το σχόλιό σου είναι επί του προσωπικού, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εξηγήσεις
το τι δύναται ο καθένας να αντιληφθεί είναι συζητήσιμο - το τι δύναμαι εγώ να αντιληφθώ σίγουρα δεν το γνωρίζεις εσύ - για την οικονομία της συζήτησης αυτοπροσδιορίστηκα ως average IQ
όταν λοιπόν ο μέσης ευφυίας συνομιλητής αδυνατεί να αντιληφθεί το νόημα του (επί του προσωπικού επαναλαμβάνω) σχολίου σου τότε ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εξηγήσεις!

3 "Και τέλος...ειλικρινά...προσωπικά μαζί σου;;;; γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω;"

φυσικά και δεν γνωριζόμαστε
όταν όμως παραθέτεις (quote) σχόλιό μου και δηλώνεις ότι σου γεννά σκέψεις που δεν μπορούν να δοθούν δημόσια τότε
α προβοκάρεις
ή
β δεν έχεις επίγνωση των γραφόμενων σου

όπως και να έχει όμως είναι επί του προσωπικού αγαπητό μέλος Mareco

* " Φτάνουν τόσα χαμογελάκια, ή έπρεπε να βάλω κι άλλα;"

το χαμόγελο δεν είναι ένα emoticon ή μία σύσπαση προσωπικών μυών
είναι μια εκδήλωση ψυχής
δες λοιπόν την ψυχή σου και κρίνε αν φτάνουν ή όχι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τα έχω καταργήσει προ πολλού καιρού τα φατσάκια. Και σε καμμία περίπτωση, η χρήση ή μη χρήση τους, δεν αντικατοπτρίζει τον ψυχικό μου κόσμο.

Στο φόρουμ, κατά κανόνα, για να αναφερθείς σε κάποιον συγκεκριμένα, χρησιμοποιείς quote. Είναι μια απλή πρακτική, για να είναι νοικοκυρεμένες και ξεκάθαρες οι συζητήσεις. Αναφέρεται και στους κανονισμούς, άλλωστε. Δεν συνεπάγεται, ότι μετατρέπεις το θέμα, σε τόσο προσωπικό επίπεδο. Γι'αυτό, ενδείκνυται η χρήση των πμ. Τουτέστιν...αν αποφασίσω, ότι θέλω να σου κάνω ένα ιδιαίτερα προσωπικό σχόλιο, ασφαλώς θα το κάνω με πμ. Μέχρι τότε [που δεν...] αποφασίζω, ότι θέλω απλώς, να ποστάρω ένα μικρό μέρος των σκέψεων, που μου δημιουργούνται από τα δικά σου ποσταρίσματα. Ετσι πάει το πράγμα, σε ένα φόρουμ. Το πως εσύ, θα τα ερμηνεύσεις, είναι δικό σου θέμα...

* Να σε ενημερώσω, ότι δεν προτίθεμαι, να ασχοληθώ περαιτέρω με την ανάλυση των γραφόμενών μου [των οποίων έχω την απόλυτη επίγνωση]. Είμαστε εντελώς off topic και είναι κουραστικό για τους άλλους.

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Τα έχω καταργήσει προ πολλού καιρού τα φατσάκια. Και σε καμμία περίπτωση, η χρήση ή μη χρήση τους, δεν αντικατοπτρίζει τον ψυχικό μου κόσμο.

Στο φόρουμ, κατά κανόνα, για να αναφερθείς σε κάποιον συγκεκριμένα, χρησιμοποιείς quote. Είναι μια απλή πρακτική, για να είναι νοικοκυρεμένες και ξεκάθαρες οι συζητήσεις. Αναφέρεται και στους κανονισμούς, άλλωστε. Δεν συνεπάγεται, ότι μετατρέπεις το θέμα, σε τόσο προσωπικό επίπεδο. Γι'αυτό, ενδείκνυται η χρήση των πμ. Τουτέστιν...αν αποφασίσω, ότι θέλω να σου κάνω ένα ιδιαίτερα προσωπικό σχόλιο, ασφαλώς θα το κάνω με πμ. Μέχρι τότε [που δεν...] αποφασίζω, ότι θέλω απλώς, να ποστάρω ένα μικρό μέρος των σκέψεων, που μου δημιουργούνται από τα δικά σου ποσταρίσματα. Ετσι πάει το πράγμα, σε ένα φόρουμ. Το πως εσύ, θα τα ερμηνεύσεις, είναι δικό σου θέμα...

* Να σε ενημερώσω, ότι δεν προτίθεμαι, να ασχοληθώ περαιτέρω με την ανάλυση των γραφόμενών μου [των οποίων έχω την απόλυτη επίγνωση]. Είμαστε εντελώς off topic και είναι κουραστικό για τους άλλους.

1 "Στο φόρουμ, κατά κανόνα, για να αναφερθείς σε κάποιον συγκεκριμένα, χρησιμοποιείς quote"

άρα αναφερόσουν σε εμένα

και είναι περιττό να αποπειράσαι να με επιμορφώσεις για τα διαδικτυακά δρώμενα - η γνώση και η καλλιέργεια (διαδικτυακή ή άλλως) δεν είναι συνάρτηση του αριθμού των ποσταρισμάτων σε ένα forum

2 "Δεν συνεπάγεται, ότι μετατρέπεις το θέμα, σε τόσο προσωπικό επίπεδο"

δεν υπάρχει "τόσο" και "πόσο" προσωπικό - η έννοια του προσωπικού επιδέχεται δυο μεταβλητές, ναι και όχι - δεν είναι κάποιος ολίγον έγκυος...

3 "Τουτέστιν...αν αποφασίσω, ότι θέλω να σου κάνω"

η συνεχής, μονότονη επανάληψη "ισχυρών" ρημάτων στο πρώτο ενικό πρόσωπο είναι ασφαλώς δηλωτική ενός συγκεκριμένου ψυχισμού - και φυσικά ο ψυχισμός αυτός είναι απόλυτα συμβατός με την αυθάδεια της όλης στάσης σου

4 " θέλω απλώς, να ποστάρω ένα μικρό μέρος των σκέψεων"...

...αδιαφορώντας για την άμεση ή έμμεση αντανάκλαση που αυτές έχουν (οι δηλώσεις και οι υπαινιγμοί σου) στον αναφερόμενο ως πρωταίτιο και γενεσιουργό παράγοντά τους - χρειάζεται να εμβαθύνω λοιπόν ή να επεξηγήσω την εκτίμησή μου περί "αυθάδειας"?

5 "Ετσι πάει το πράγμα, σε ένα φόρουμ"

εδώ είσαι λάθος - απλά και ξάστερα

* "Να σε ενημερώσω, ότι δεν προτίθεμαι, να ασχοληθώ περαιτέρω με την ανάλυση των γραφόμενών μου [των οποίων έχω την απόλυτη επίγνωση]. "

αν έχεις επίγνωση των συνεπειών των πράξεών σου τότε στην αυθάδεια θα αναγκαστώ να προσθέσω και την αναλγησία

* "Είμαστε εντελώς off topic και είναι κουραστικό για τους άλλους"

ζήτησα ήδη συγγνώμη από τους υπόλοιπους αλλά ως θέμα αρχής αναγκάστηκα να σου απαντήσω

το off topic όφειλες να το σκεφτείς πριν γράψεις το προκλητικό σου σχόλιο

Εν κατακλείδι αγαπητό μέλος Mareco,

Δεν αναμένω επεξηγήσεις

Δεν προσδοκώ συγγνώμες (το απαιτούμενο ηθικό ανάστημα είναι ασύμβατο με όσα διαγιγνώσκω έστω και διαδικτυκά)

Δεν επιθυμώ περαιτέρω συζητήσεις

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ όμως να καταπατήσω τις αρχές μου και να αφήσω μια (έστω και χαμηλού επιπέδου) πρόκληση και αγένεια να περάσει αναπάντητη

ΥΓ Αν τις 20 τόσες χιλιάδες ποσταρίσματά σου τα άθροισες με πρακτικές αυτού του επιπέδου, να χαίρεσαι τον τίτλο του/της top poster

• Like
Reactions: Kimigaz

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Βρε Scalpel...ξεσφίξου λίγο αγόρι μου...

άντε μπράβο... έτσι...

πολύ πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό το σχόλιο αυτό...

επιτέλους αποκτάς μια αρμονία στην κατρακύλα...

λυπάμαι, δεν θα ακολουθήσω

• Like
Reactions: Kimigaz

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Αναφορικά με το καλωσόρισμα της κ. Καταβέλη είπαμε σχεδόν τα ίδια πράγματα. Εγώ μάλιστα έκανα και κάποιο αρνητικό σχόλιο για τις εκθέσεις. Απλά ο Scalpel ήταν πιο ενθουσιώδης.
Μήπως πρόκειται περί απλής παρεξήγησης.

Συγγνώμη αν άθελά μου σας ενέπλεξα σε μια χαμηλοτάτου επιπέδου "αντιπαράθεση"

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Παιδι(ά), κάντε ένα κόπο να τα πείτε σε π.μ. (ή να μην τα πείτε και καθολου) γιατί νομίζω ότι έπεσε κανά βίντεο από την έκθεση όταν ανάβει το θέμα κάθε φορά και είναι λίγο εκνευριστικό να βλέπω προσωπικό διά(αντί)λογο εκτός θέματος. Μερσί.

Scalpel

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
556
1.425
Sydney - Australia
Παιδι(ά), κάντε ένα κόπο να τα πείτε σε π.μ. (ή να μην τα πείτε και καθολου) γιατί νομίζω ότι έπεσε κανά βίντεο από την έκθεση όταν ανάβει το θέμα κάθε φορά και είναι λίγο εκνευριστικό να βλέπω προσωπικό διά(αντί)λογο εκτός θέματος. Μερσί.

Καλημέρα, έχετε δίκιο και συγγνώμη!

Διακινδυνεύοντας να κατηγορηθώ για παλιμπαιδισμό απλά θα πω ότι ένοιωσα προσβεβλημένος, έδωσα ευκαιρία εκτόνωσης και εισέπραξα περαιτέρω απαξίωση (όσο και αν η πηγή της είναι αμφιβόλου επιπέδου).

Επειδή είμαι αρκετά μεγάλος ηλικιακά και αρκετά (πιστεύω) δομημένος ως άνθρωπος δυσκολεύομαι να ανεχθώ αυτές τις strong arm tactics (κοινώς μαγκιές) ιδιαίτερα δε όταν αυτές προέρχονται από το υποτιθέμενο senior μέλος του forum...

Απλά λάβετε παρακαλώ υπόψιν σας ότι το εν λόγω μέλος προσέβαλε και μάλιστα ορμώμενο από ένα καθόλα επαινετικό/θετικό σχόλιό μου προς άλλο μέλος, σχόλιο μη εμπεριέχον κανενός είδους "κρυφή ατζέντα". Αυτό θεωρώ (πέρα από τους προσωπικούς διαξιφισμούς) ότι εμπίπτει στα θέματα γενικού ενδιαφέροντος - ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Αυτά και συγγνώμη και πάλι

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Πολυχρονεμένη Mareco.
Αγνή μητέρα του ωραίου, του μεγάλου και τ' αληθινού Μάρκου.
Πρώτη στ αρματα, στα πόστια και στα γράμματα.
Με περίσσιο ενθουσιασμό σου ζητάω να μην το συνεχίσεις, γιατί έχει γίνει νια-νια το thread!

Last edited:
  • Like
Reactions: Scalpel