ΔΙΚΕΠΑΖ- το Dachau τον σκυλων

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μια φιλη μου δραστιριοποιτε πολυ στα φιλοζωηκα.
Φροντιζει μαζι με αλλους καποιοα αδεσποτα (τα στειρονουν, εμβολιαζουν και μετα τα ταιζουν κλπ.) και ετσι θελοντας και μη- εχει και σχεση με το ΔΙΚΕΠΑΖ.
Χτες λοιπον εισηχθει στο ΔΙΚΕΠΑΖ σκυλος απο καποιον δημο = και σε λιγοτερο απο μια ωρα θανατοθηκε, επειδη θεορουνταν επιθετικος.
Η κοπελλα που παραλαβε τον σκυλο ελεγε- οτι ισως να ηταν οτιδηποτε- μονο επιθετικος δεν ηταν!
Η φιλη μου, οταν χανει καποιο απο τα σκυλια που φροντιζει, ψαχνει παντα πρωτα στο ΔΙΚΕΠΑΖ και πολλες φορες τα εχει βρει εκει περα.
Εαν δεν τα παρει αμεσα, θανατονονται σε μικρο χρονικο διαστημα!

Καποια απο τα σκυλιο στο ΔΙΚΕΠΑΖ ειναι πολυ καιρο εκει περα-δεν τα ταιζουν επαρκος και συχνα πυκνα πεθαινουν απο ασιτια.

Μα ειναι δυνατον να γινεται κατι τετοιο????
Καλυτεα να το κλεισουν το "μαγαζι"- και να αφηζουν τα σκυλια ελευθερα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πολλα σκυλια εχουν μπει σε αυτη τη "λιστα αναμονης ":(

Το ΔΙΚΕΠΑΖ πρεπει να σταματησει να λειτουργει με τον τροπο που το κανει σημερα..... το θεμα ειναι που θα πανε ολα αυτα τα σκυλια ? Πολλα ειναι αρρωστα, αλλα με προβληματα συμπεριφορας... τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα :(

Για δειτε εδω..

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Έχω την εντύπωση ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ επιδοτείται από την ευρωπαϊκή ένωση αν αυτό ισχύει τότε θα πρέπει να φαίνεται ότι γίνεται και κάποιο έργο, γι αυτό και δεν κλείνει το μαγαζί και αφού το χρήμα πέφτει ποιος τα γ@@@ει τα μπασταρδάκια ….

Πάντως η τακτική της θανάτωσης ακόμα και σε υγιή ζώα μετά από ένα μικρό διάστημα παραμονής είναι συνήθης σε αντιστοίχους φορείς σε πολλές χώρες του εξωτερικού που θεωρητικά είναι πολύ πιο μποστά από εμάς σε θέματα φιλοζωίας.

ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟ!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος με το κλεισημο εκει στα κλουβια- δεν λυνεται κανενα προβλημα!

Καλυτερα να κυκλοφορουν στους δρομους- παρα να αργοπεθαινουν εκει περα.
Εξω εχουν και μια ελπιδα επιβιοσης, εαν ειναι λιγο τυχερα και εξυπνα.
Εκει μεσα ειναι καταδικασμενα 100%.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Επειδη ειμαι κι εγω μελος σε αναλογο σωματειο, να ξερετε πως η ευθανασια αδεσποτων απαγορευεται να γινει απο τον οποιονδηποτε κτηνιατρο περιθαλπτει το αδεσποτο ζωο κι ο,τι πρεπει να κληθει τριμελης επιτροπη απο την κτηνιατρικη υπηρεσια για να αποφασιστει η ευθανασια του ζωου. Αυτα εφοσον μιλαμε για οργανωμενο σωματειο το οποιο καλυπτει τα εξοδα περιθαλψης και στειρωσης αδεσποτων και στην εσχατη περιπτωση και ευθανασιας στους κτηνιατρους που εχουν υπογραψει συμβαση με το δημο. Το μονο που ειναι προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι για τα ζωα που υποφερουν απο σοβαρα ατυχηματα και μεσολαβει Σαββατοκυριακο ή αλλη αργια. Αλλα το νομιμο ειναι οπως ειπα πιο πανω.

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παιδιά, ωραίες οι επιστολές διαμαρτυρίας εντός Ελλάδας, αλλά πρέπει να κάνετε καταγγελία στην ΕΕ, στις ευρωπαϊκές υπηρεσίες και τα λόμπυ. ΜΟΝΟΝ έτσι θα γίνει κάτι. Αλεξία, πώς λεγόταν εκείνη η ευρωπαϊκή φιλοζωική εταιρεία στο Βέλγιο που μου είχες δώσει παλιά? Επίσης κάντε καταγγελία και στην ολλανδική υπηρεσία που πρόσφατα έβγαλε την Ελλάδα το νούμερο ένα στον κόσμο στην κακοποίηση ζώων.

Ώστε εκεί πήγανε τα λεφτά που έδινε η ΕΕ για τα αδέσποτα? Ωραία...:rolleyes::mad:

Edit: είδα μόλις ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ ξεκίνησε σελίδα στο Facebook για να μην τους κλείσουν και χάσουν το λουφέ: http://www.facebook.com/topic.php?uid=292634436055&topic=14004

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ξανά η ίδια ιστορία , ευρωπαικά χρήματα που καταλήγουν στην τσέπη κάποιων και κολαστήρια για ανθρώπους και ζώα..Εάν θέλουμε να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΕ πρέπει να μαζέψουμε στοιχεία για να είναι τεκμηριωμένη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν