ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΟΕ 16-17/10/10

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Παιδια σκεφτομαι να λαβω μερος με τον Καισαρακο και θα ειναι η πρωτη μας φορα!
να ρωτησω αν θα λαβει μερος κανενα αλλο μελος με μπουλμαστιφ και επισης εχω αλλη μια απορια: δηλωνεις οποια μερα αποτις 2 θελεις?

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Θα βρεις πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής στην σελίδα του ΚΟΕ (www.koe.gr).

Τώρα πια μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέσο νετ.

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις όποια μέρα θέλεις (ή και τις δύο μέρες).

Στέλνεις τα λεφτά με ταχ. επιταγή και μετά συμπληρώνεις την ον-λάιν αίτηση (με τον αριθμό της επιταγής σου).

Θα είμαι κι εγώ! Με ένα μεγάλο μαύρο σκύλο με πολύ τρίχωμα και μακριά μούσια! (Μαύρος Τέρριερ). Έχω μεγάλη αδυναμία στα Μπούλ Μάστιφ και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω εσένα και τον σκύλο σου....
... είμαστε και ανταγνωιστές! (Στην ίδια ομάδα). :p

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μπορεις να επιλεξεις οποια μερα θελεις?
νομιζω βγαινει προγραμμα και λεω ωρα και ημερα για
καφε κοπρο

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Είναι 2 εκθέσεις. ΤΕΛΕΙΩΣ ξεχωριστές. Απλά είναι κοντά σαν ημερομηνία για να διευκολύνουν όσους έρχονται από μακριά. Σε όποια θέλεις πας (αλλά το διευκρινήζεις στην αίτηση). Αν πας και στις δύο εκθέσεις έχεις έκπτωση.

Και οι 2 μέρες έχουν όλες τις φυλές (με άλλους κριτές φυσικά).

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Θα είμαι κι εγώ! Με ένα μεγάλο μαύρο σκύλο με πολύ τρίχωμα και μακριά μούσια! (Μαύρος Τέρριερ). Έχω μεγάλη αδυναμία στα Μπούλ Μάστιφ και θα ήθελα πολύ να γνωρίσω εσένα και τον σκύλο σου....
... είμαστε και ανταγνωιστές! (Στην ίδια ομάδα). :p
Φίλοι Dr.Zhivago και samsok, θα είμαστε κι εμείς εκεί, με τη Μόκα μας (bullmastiff) που θα λάβει μέρος και τις 2 μέρες, στην κατηγορία νέων (είναι ήδη 12 μηνών). Θα χαρώ ιδιαίτερα να σας δω.

Ξέρω ότι θα είμαι και ο φίλος Ricos (Θοδωρής) με τον υπέροχο αδελφό "μας" Solo

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις.Σημερα πηγα και πληρωσα την ταχ. επιταγη και θα λαβω μερος μια απο τις 2 ημερες (ακομη δεν εχω αποφασισει την ημερα) και θα το συνδυασω με κατι δουλιτσες που εχω Αθηνα.Ο καισαρας θα ειναι 10 μηνων και 10 ημερων αρα θα ειναι απο τους πιο μικρους της κατηγοριας τζουνιορ.Παντως πλακα θα εχει γιατι για εμενα ειναι πρωτογνωρη εμπειρια και φυσικα θα δω και απο κοντα και αλλους απο το φορουμ.Επισης θα δω και κανενα αλλο μπουλμαστιφ μιας και εκτος απο τον καισαρα ,εχω να δω μπουλμαστιφ μηνες,απο τοτε δηλαδη που τον πηρα απο τον εκτροφεα του!
Dr Zhivago και εμεις θα χαρουμε να σας γνωρισουμε και μαλλον εσεις θα ξεχωριζετε απο μακρια...οσο για τον Καισαρα ειναι ενας καφε τυπος με μαυρη μουρη που γλειφει οποιον περασει σε ακτινα βολης της μεγαααλης γλωσσας του( εκτος αν ειναι βραδυ που εχει αρχισει να κοιτα ψαρωτικα οποιον πλησιαζει τωρα τελευταια:) )

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τουλάχιστον ΤΡΙΑ Μπούλ Μάστιφ στις εκθέσεις;

ΘΑ ΣΚΑΣΩ από τη ζήλεια μου....
(Και θα φέρω και μια αλλαξιά ρούχα, γιατί προβλέπεται να γίνω χάλια από τις αγκαλιές στο γκαζόν!).:D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Τελικα θα ειμαστε και εμεις την Κυριακη μιας και καταφερα και επιβεβαιωσα την συμμετοχη του Solo. Θα χαρω πολυ να δω απο κοντα ολους τους μπουλμαστιφαδες του φορουμ.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Θα ειμαστε και εμεις για να σας γνωρισουμε και να θαυμασουμε τα σκυλια σας.
Ο Fidel θα κατσει σπιτι αυτην την φορα(θα ειναι 2,5 μηνων).

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ρε παιδια να ρωτησω κατι? εχω συμπληρωσει ηλεκτρονικα την αιτηση συμμετοχης στην σελιδα του κοε και οταν παταω το κουμπακι για να σταλει,μου βγαζει ενα File που μου λεει να το αποθηκευσω στο desktop μου.Κοινως δεν βγαζω ακρη !
μου διαφευγει κατι?τι στα σκ..α κανω λαθος ?

και κατι αλλο...που στην ευχη συμπληρωνω το mail μου για να με ειδοποιησουν αν δεχτηκαν τοην εγγραφη?
γα..τη τεχνολογια μου μεσα!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
και κατι αλλο...που στην ευχη συμπληρωνω το mail μου για να με ειδοποιησουν αν δεχτηκαν τοην εγγραφη?
γα..τη τεχνολογια μου μεσα!
καλυτερα στειλε την αιτηση συμμετοχης με φαξ και μετα παρτους και ενα τηλεφωνο ωστε να βεβαιωθεις οτι το ελαβαν.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
καλυτερα στειλε την αιτηση συμμετοχης με φαξ και μετα παρτους και ενα τηλεφωνο ωστε να βεβαιωθεις οτι το ελαβαν.
Αντε, τα κατάφερα κι εγώ. Εστειλα χτες e-mail από το σπίτι και τηλεφώνησα σήμερα και μου επιβεβαίωσαν ότι έλαβαν την αίτηση και θα μου στείλουν επιβεβαίωση με e-mail μέχρι αύριο. Είχα ξεχάσει να στείλω και την αλλαγή ιδιοκτησίας...
Θα λάβουμε, λοιπόν, μέρος

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Σε καθε εκθεση αυτο ψαχνω... δεν εχω σταθει τυχερη...:(
μπα και αυτός που έκανε εκτροφή έχει σταματήσει πια.
αν έχει ακόμα κανένα μποσερόν θα είναι μεγάλο και δεν θα το κατεβάζει σε εκθέσεις.
αν δεις τίποτα πουθενά κάνε ένα σινιάλο;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
μπα και αυτός που έκανε εκτροφή έχει σταματήσει πια.
αν έχει ακόμα κανένα μποσερόν θα είναι μεγάλο και δεν θα το κατεβάζει σε εκθέσεις.
αν δεις τίποτα πουθενά κάνε ένα σινιάλο;)
Εχω μια φιλη που εχει εναν αρσενικο και μενει στις Γαλλικες Αλπεις:D:p

Δεν πιστευω να "μας προδοσεις" και να πας απο το ασπρο στο μαυρο???