ΔΙΑΤΡOΦΗ LABRADOR

marines251

Member
1 Σεπτεμβρίου 2008
18
0
Kαλημέρα σε όλους, με λένε Αντώνη και έχω ένα υπέροχο λαμπραντοράκι 7 μηνών τη λίζα. Καταρχάς θέλω να σας πω πως είναι μεγάλη μου χάρα που μπορώ να μιλήσω καθώς και να εκφράσω τους προβληματισμούς μου με ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη για τα ζώα και ειδικότερα με τα labrador.
Το παιδί μου ( έτσι την αποκαλώ) την πήρα 2,5 μηνών από εκτροφείο και αμέσως την ξεκίνησα με royal αφού έτσι μου είχε πει και ο γιατρός της πριν από κανένα μήνα που μίλησα με τον εκτροφέα της μου είπε να το γυρίσω σε acana γιατί την θεωρεί μια από τις κορυφαιές τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο αφού φυσικά ψαχτικά και εγώ κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα, το αποτέλεσμα φυσικά κάθε άλλο πάρά καλό ήταν διάρροιες και εμετοί οπότε μπαίνω πάλι στην διαδικασία της αλλαγής μια που η συγκεκριμένη τρόφή δεν ταίριαξε στη μικρή μου.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε, μια που ασχολείστε με τη συγκεκριμένη φυλή, ποιά τροφή τους πάει καλύτερα? γιατί με όλα αυτά που έχω διαβάσει νομίζω πως έχω μπερδευτεί αρκετά.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κούρασα!!!!!

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Αντώνη,

Σε οποιοδήποτε topic σχετικό με την ξηρά τροφή, θα διαβάσεις ότι το συμπέρασμα είναι ένα : Δεν αλλάζω τροφή αν δεν συντρέχει λόγος.

Ποιός ο λόγος λοιπόν να πειραματίζεσαι. Γύρνα πάλι στη Royal :)
(και εγώ royal δίνω στην μικρή, και να μην τη ματοιάσω, 4 μηνών και δεν ξέρω τι θα πει διάροια.)

roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
κι εγω συμφωνω για τις αλλαγες.. δε χρειαζονται. εμεις τρωμε αλεβα και ειμαστε σουπερ ντουπερ η τριχα μας γυαλιζει λες και εχει γυαλιστικο επανω εχουμε ενεργεια φουλ , δυναμη και ουτε διαρροιες ουτε εμετους.. ποτε ποτε αλλαζουμε τις γευσεις. μια ψαρι μια κοτοπουλο μια μοσχαρι ... και τρελλαινονται με την ξηρη τροφη. σημαντικο αυτο. τους; αρεσει πολυ.

steloykos

New Member
6 Φεβρουαρίου 2009
2
0
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΜΟΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!ΑΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ!!!!!!!!!!