ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...

Status
Κλειδωμένο θέμα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αμα κάνουμε και τέτοια μέσω φόρουμ
θα μας γράψουν οι εφημερίδες μιλάμε:D:D:D
'ακου οικονομική βοήθεια:D

Αν δείς πόσα πόστ έχουν γίνει απαρχής αυτής της συμβίωσης και προσθέσεις τις ώρες που θέλαν να γραφτούν (πρόσεξε δεν σου λέω να βάλεις και την σκέψη που θα απαιτείται-μόνο για γραφή μιλάμε) θα δείς ότι έχουμε ήδη συνεισφέρει ένα σεβαστό ποσό

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Καλημέρα σε όλους...
Κώστα έβλεπα το βίντεο και θυμόμουν τον δiκό μου 1ο σκυλο ενα ημίαιμο bob tail, δυστυχώς και το δικό μου έκανε τον ίδιο πανικό.

Τι πιστεύω οτι έφταιγε, οτι ήμουν ανίδεη από μεγάλωμα και εκαπίδευση σκύλου,ανώριμη να τον φροντίσω, οτι δεν αφιέρωνα τον απαιτούμενο χρόνο και ιδιαίτερα ότι όταν ήμουν σπίτι και έκανε ζημιές ή έδειχνε σημάδια "κακής συμπεριφοράς" του τα συγχωρούσα όλα γιατι είχα τύψεις που δεν του αφιέρωνα τον σωστό χρόνο, γενικά όταν ήμουν σπίτι όλος ο χρόνος που αφιέρωνα στον σκυλο ήταν μόνο παιχνίδια - βόλτες, εκπαίδευση τίποτα...:(:(:(
Καταλαβαίνω απόλυτα τι σημαίνει να έχεις προβλήματα με γειτόνους, σύντροφο, να μην τολμάς να καλέσεις άνθρωπο στο σπίτι γιατί 1ον αναρωτιέσαι πως θα το βρείς και 2ον γιατί ο σκύλος κατα πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να χοροπηδάει πάνω στους καλεσμένους σου και να είσαι συνεχώς με το άγχος τι κάνει το σκυλί στο σπίτι.

Ύπαρχουν 2 λύσεις κατ' εμε.
1. Δίνεις τον σκύλο σε κάποιον που γνωρίζει απο σκυλιά, αφού του έχεις δώσει να καταλάβει οτι ο σκύλος τον πρώτο καιρό θα έχει μεγάλη ανάγκη απο φροντίδα και πειθαρχία - εκπαίδευση, έχει αυλή με κήπο κατα προτίμηση και πολύ υπομονή.

2. Πάς με τον σκύλο σου σε εκπαιδευτή, μαζί όμως ώστε να καταλάβεις τι έκανες λάθος. αυτό σημαίνει όμως αυξημένα έξοδα.

Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Εγώ τον Ωρίωνα τον έδωσα, στην αρχή ήταν κάπως να μπαίνω στο σπίτι και να μην τον βλέπω αλλά εν μέρει ήταν και λύτρωση. Το "χειρότερο" συναίσθημα ήταν όταν τον επισκέφτηκα μετά από καιρό και είδα οτι είχε αλλάξει, ήταν υπάκουος και δεν μου έδωσε καμία σημασία περα από οτι έδειχνε σε έναν καλεσμένο, εκεί ένιωσα "άχρηστη" αλλά το σημαντικότερο ήταν οτι το σκυλί περνούσε καλά.

Επίσης έπαθα και έμαθα.
Κατερίνα.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Και μόνο για το γεγονός ότι δεν τον σκότωσες στο ξύλο ΚΑΙ είχες το κουράγιο να τραβήξεις βίντεο και να το ανεβάσεις στο νετ σου βγάζω το καπέλο:eek:.Αυτό κάτι λέει....μάλλον θέλεις να τα καταφέρεις,πραγματικά.Αλλά δεν γίνονται πραγματικότητα όλες οι επιθυμίες μας,δυστυχώς.Μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου:(.Εσύ έτσι όπως σε κόβω ζεις μια κόλαση,είσαι δυστυχισμένος,ο σκύλος είναι δυστυχισμένος(ε καλά όχι και τόσο....η καταστροφή ενός σπιτιού πρέπει να έχει πλάκα:D),οι γείτονες είναι δυστυχισμένοι.....

Όσον αφορά στην ιδέα που είχες για την απόκτηση δεύτερου σκύλου....τι περιμένεις αλήθεια να κάνουν ΔΥΟ ντόγκο κλεισμένα στο σπίτι όλη την ημέρα???Να παίζουν σκάκι και να κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις???:confused:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Και μόνο για το γεγονός ότι δεν τον σκότωσες στο ξύλο ΚΑΙ είχες το κουράγιο να τραβήξεις βίντεο και να το ανεβάσεις στο νετ σου βγάζω το καπέλο:eek:.Αυτό κάτι λέει....μάλλον θέλεις να τα καταφέρεις,πραγματικά.Αλλά δεν γίνονται πραγματικότητα όλες οι επιθυμίες μας,δυστυχώς.Μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου:(.Εσύ έτσι όπως σε κόβω ζεις μια κόλαση,είσαι δυστυχισμένος,ο σκύλος είναι δυστυχισμένος(ε καλά όχι και τόσο....η καταστροφή ενός σπιτιού πρέπει να έχει πλάκα:D),οι γείτονες είναι δυστυχισμένοι.....

Όσον αφορά στην ιδέα που είχες για την απόκτηση δεύτερου σκύλου....τι περιμένεις αλήθεια να κάνουν ΔΥΟ ντόγκο κλεισμένα στο σπίτι όλη την ημέρα???Να παίζουν σκάκι και να κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις???:confused:
:confused::confused::confused::confused:
έχω τους προβληματισμούς μου.... και απορίες...
΄πως ενας σκυλος ανεκπαίδευτος και με τοση ενεργεια μέσα του καθεται ησυχος στα μαξιλάρια την ώρα που κινηματογραφεί ο κώστας????:(:(
αλλά ξεχασα μετά τέτοιον πανικό μόλις βλέπει τ αφεντικό του δεν έχει κουράγιο ούτε να τον χαιρετήσει.....:mad::mad::mad:
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΝΤΟΓΚΟ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
΄πως ενας σκυλος ανεκπαίδευτος και με τοση ενεργεια μέσα του καθεται ησυχος στα μαξιλάρια την ώρα που κινηματογραφεί ο κώστας????:(:(
Εσύ γιατί λες? Είπα να μην το θίξω, αλλά επί της ευκαιρίας προκαλώ/ προσκαλώ όλους όσους πήραν μέρος στη συζήτηση να δουν το σκύλο ακριβώς στο 1:00 του βίντεο και να βγάλουν συμπέρασμα…

Ότι και να μου πούνε, η στάση του σκύλου και το βλέμμα του τα λέει όλα.
Έχει πέσει κλωτσοπατινάδα που πήγε σύννεφο…

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν ξέρω... Ο δικός μου παίρνει ακριβώς αυτό το ύφος / στάση (χαμηλά το κεφάλι, πλάγιο βλέμμα κ.λπ) με ένα απλό "τι έκανες εκεί ρε παλιόσκυλο?" χωρίς καν να σηκώσω φωνή...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
χμμμμ.. χμμμ.. εχω δει και αλλα σκυλια ετσι μονο επειδη τα αφεντικα φρικαραν και το καταλαβαν. Αλλα δεν ξερω για αυτον εδω.. χμμμμμμμ..
ακριβως Λιζα αλλα η σχεση σας ειναι πολυυ στενη. χμμ

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θα ήθελα να κλείσω και αυτό το "λαϊκό δικαστήριο"...πλέον.

Το μέλος ότι ήταν να αποκομίσει από τη δημοσίευση πιστεύω το έκανε και οι υπόλοιποι σχημάτισαν την όποια άποψη τους.

Ας μη συνεχίσουμε τον άνευ σημασίας σχολιασμό.

Το παρόν κλειδώνεται!

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog