Γ.Π. Πρώτες Ορμές...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλησπέρα παιδιά,

ο Savio, (γερμανικός ποιμενικός), είναι 8 μηνών και κατι τώρα και σήμερα είχε πολύ έντονα σημάδια σεξουαλικών ορμών και γενικά περίεργη συμπεριφορά!

Έρχεται συνέχεια κοντά μου, με γλύφει στο πρόσωπο, προσπαθεί να πάρει το μαξιλάρι μου και γενικά είναι ανήσυχος!

Έχει στύση και κάνει την κίνηση της 'πράξης' στον αέρα κάθε τρεις και λίγο! Παλιότερα και άλλες στιγμές είχε στύση αλλά για πολύ λίγο!

Επίσης το άλλο που πρόσεξα στη βόλτα σήμερα είναι ενώ παλιά ουρούσε μία ή δύο φορές το πολύ, σήμερα το έκανε 7-8 φορές βγάζοντας ελάχιστη ποσότητα την κάθε φορά...

Γίνεται αντράκι ο μικρός μας; Αύριο θα μιλήσω και με τον εκτροφέα μας βέβαια αλλά θα ήθελα και τις γνώμες των πιο έμπειρων εδώ! Πως πρέπει να συμπεριφερθώ σε γενικές γραμμές;

Sent from my iPhone using Tapatalk

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εφηβεια Δημητρη!!! Παρακολουθησε το διακριτικα , κι ακολουθα τις συμβουλες του εκτροφεα σου! Μεγαλωνει ο μικρος!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Μα δε θελει καμμια ιδιαιτερη μεταχειρηση. Εγω αυτο που θα σου ελεγα να προσεχεις ειναι οι συναναστροφες με αλλα αρσενικα και οσο μπορεις να αποφυγεις τυχον σκυλοκαυγαδες τωρα που γινεται η εκρηξη ορμονων.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ελπίζω με τη μικρή pugινα μας τη Salve (στειρωμένη) να μην έχουμε κανένα θεματάκι...

Τον τελευταίο καιρό τα είχαν βρει μια χαρά, δεν την ταλαιπωρεί όπως στις αρχές...

Τσπ, αυριο θα τα συζητήσω και από κοντά με τον εκτροφέα μας...

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Δε θα εχεις προβλημα με τη μεταξυ τους σχεση ,ειναι αγελη ,τα μεγαλοσωμα ξενα αρσενικα να προσεχεις,τωρα που αρχισε να μυριζει βαρβατιλα θα θελησουν να κυριαρχησουν πανω του και μπορει να εχεις απροπτα ,εγω δε μπορεσα να το αποφυγω και εχουμε δυο κακες εμπειριες στο ενεργητικο μας.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μεγαλώνει ο μικρός!

Αν δεν έχει τάσεις να επιβληθεί όλα οκ!
Συναναστροφή με μεγάλα σε ηλικία αρσενικά και θηλυκά μεστωμένα στο μυαλουδάκι που αδιαφορούν στις ορέξεις ενός νεαρού.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.769
7.965
Έτσι έκανε και ο δικός μου Δημήτρη, 2-3 μήνες αργότερα από ότι ξεκίνησε ο Savio. Mαρκάρισμα παντού, ανησυχία , καβαλάει και την έρημη την Λούση παρόλο που είναι στειρωμένη. Και τον Τζιμάκο πότε πότε. Τον κόβουμε άμεσα και στις δύο περιπτώσεις.
Αυτό που έχω παρατηρησει είναι ότι υπάρχουν περίοδοι που οι ορμές του είναι πολύ πιο αυξημένες, κάτι σαν τον οίστρο στις θηλυκές αλλά πολύ συχνότερα.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Μάλιστα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Σε λίγο θα είμαι και στον εκτροφέα οπότε θα τα συζητήσουμε και αναλυτικότερα!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Σε συνεργασία με τον εκτροφέα του και εάν οι εξετάσεις είναι καθαρές και το σκυλί συμμετέχει σε εκθέσεις και αποδειχθεί εξαίρετο δείγμα δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν κακό να το κάνει?

3 Μαϊου 2013
129
0
Οχι βέβαια...
Τοτε γιατι να μην τον στειρωσεις; Βασανίζεται έτσι. Η δικία μου η γατα δεν ειναι σατειρωμένη και πέρα απο το οτι ξεσηκώνει ολη την γειτονία στο πόδι καθε βράδυ, την βλέπω να ψάχνει αρσενικό και να βασανίζεται. Ασε που μπορεί να στο σκάσει αν του ερθουν οι μεγάλες ορέξεις!

3 Μαϊου 2013
129
0
Σε συνεργασία με τον εκτροφέα του και εάν οι εξετάσεις είναι καθαρές και το σκυλί συμμετέχει σε εκθέσεις και αποδειχθεί εξαίρετο δείγμα δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν κακό να το κάνει?
Δεν ειπα αυτό. Δεν μίλησα καν για εκτροφείς, εξαιρετικά δείγματα κλπ. Αν κριθεί άξιος αναπαραγωγής τοτε οκ. Αλλα λέει δεν θα τον ζευγαρώσει.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Στείρωσε την !!! Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Τοτε γιατι να μην τον στειρωσεις; Βασανίζεται έτσι. Η δικία μου η γατα δεν ειναι σατειρωμένη και πέρα απο το οτι ξεσηκώνει ολη την γειτονία στο πόδι καθε βράδυ, την βλέπω να ψάχνει αρσενικό και να βασανίζεται. Ασε που μπορεί να στο σκάσει αν του ερθουν οι μεγάλες ορέξεις!
Και gay προφανώς :)