Γρύλισμα όταν δοθεί εντολή

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Χωρίς να θέλω να σε....απογοητεύσω...:D..., νομίζω πως θα γάβγιζε είτε έλεγες "όρμα" είτε όχι...
Ήσασταν σ'ένα γνώριμό της χώρο, βράδυ, πλησίαζαν κάποιοι άγνωστοι....ε....τσοπανάκι είναι..., να μη βγάλει..."φύλαξη" ή έστω προειδοποίηση?
(που και τσοπανάκι να μην ήταν..., νομίζω πως πάλι θα γάβγιζε...., στις ίδιες συνθήκες)

:):)

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Ναι ισως, αλλα η γκρετα λιγο καιρο πριν δεν νομιζω να το εκανε αυτο, ηταν πιο μαζεμενη, και χωρις τοσο εντονο το αισθημα φυλαξης...Αλλα και παλι δεν επιμενω....

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Κοίτα, χωρίς να το παίζω ειδήμων...
Σιγά σιγά, όσο μεγαλώνει, θα αλλάζει..., θα ωριμάζει, να το πω πιο σωστά...
Και, από την προσωπική μου εμπειρία, τις πιο...σοβαρές αλλαγές (προς το καλύτερο εννοώ), θα αρχίσεις να τις παρατηρείς μετά τον 1,5 χρόνο...
Βέβαια, πάντα, σκυλί από σκυλί διαφέρει, ακόμα και της ίδιας φυλής...(εξαρτάται και από αυτόν που το έχει, εννοείται...)

Εσύ λοιπόν μπορείς να κρίνεις το δικό σου και αν λειτούργησε κατ'εντολή σου ή θα το έκανε ούτως ή άλλως...
(Εγώ μπορεί να λέω και βλακείες...:p)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ο Τζερυ γρυλιζοκλαψουρογαυγιζει στο θεμα φαγητου με ξενους θα μπορουσε να ειναι κινητρο για να μαθει και την εντολη η θα τα θαλασσωσω κανοντας τον πιο προστατευτικο στο θεμα φαγητου?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97