Γνώμη για royal canin skin support

berdema

Member
24 Νοεμβρίου 2010
9
0
peiraias
γεια σας.ειχα γραψει πριν απο καποιες μερες για την αλλεργικη δερματιτιδα του ενος ετους τζακ ρασελ μου.μετα απο επισκεψη στο γιατρο μου συνεστησε να δωσω για 15 μερες την royal skin support.(εδινα acana puppy small breed) απλα βλεπω καποια συστατικα που με ανησυχουν και θα ηθελα τη γνωμη σας.

Ingredients:
Rice, brown rice, Menhaden fish meal, rice gluten, chicken fat, natural flavors, cellulose powder, dried beet pulp, curcumin, vegetable oil, salmon oil, L-tyrosine, calcium carbonate, potassium chloride, sodium chloride, taurine, choline chloride, borage oil, vitamins [DL-alpha-tocopherol acetate (source of vitamin E), inositol, niacin, L-ascorbyl-2-polyphosphate (source of vitamin C), D-calcium pantothenate, biotin, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), thiamine mononitrate (vitamin B1), vitamin A acetate, folic acid, vitamin B12 supplement, vitamin D3 supplement], aloe vera extract, trace minerals [zinc amino acid chelate, zinc oxide, ferrous sulfate, manganese amino acid chelate, copper amino acid chelate, copper sulfate, manganous oxide, sodium selenite, calcium iodate], marigold extract, preserved with natural mixed tocopherols, rosemary extract, and citric acid.

Guaranteed Analysis
Crude Protein (min) 21%
Crude Fat (min) 13%
Crude Fiber (max) 5.4%
Moisture (max) 10.5%

Indicated for:
Allergic skin disease
Atopy
Contract dermatitis
Flea bit hypersensitivity
To help control secondary bacterial skin infections
To help promote wound healing and skin recovery

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Ποια συστατικα σε ανησυχουν;;;
O πολτος ζαχαροκαλαμου απο οσο ξερω δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα το βαζουν στις σκυλοτροφες, γιατι ειναι φθηνο, ως πηγη φυτικων ινων
τα φυσικα αρωματα μονο φυσικα δεν ειναι.Συνηθως παραγονται απο μυκητες
Η σκονη κυτταρινης φουσκωνει στο στομαχι και δινει αισθηση κορεσμου.Επισης ειναι φθηνη πηγη φυτικων ινων.
Ρωτα οτι αλλο θες

Last edited:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Καλά κάνεις και ανησυχείς. Την παραέχουν εύκολη τη διάγνωση τροφική αλλεργία. Και όλοι πουλάν κτηνιατρικές τροφές.

Πριν από 4 χρόνια η μια μου σκύλα είχε βγάλει κάτι κοκκινίλες. Η διάγνωση της κτηνίατρου "τροφική αλλεργία" ας δοκιμάσουμε την τάδε τροφή.
Πολύ ωραία της λέω, αλλά πριν αρχίσω να την ταΐζω αυτή τη τροφή θέλω να ξέρω σε ποια συστατικά είναι αλλεργική και μας στέλνει στην κτηνιατρική κλινική της Γάνδης για τεστ.

Η δερματολόγος ούτε καν δέχθηκε να κάνει το τεστ. Ένα κομματάκι κάτι σαν σελοτέιπ και το μικροσκόπιο ήταν αρκετά για να καταλάβει ότι είχε μύκητες. Πήρε 3 εβδομάδες χάπια nizoral και από τότε δεν έχει ξαναπαρουσιάσει καμία δερματοπάθεια και τρώει τα πάντα

berdema

Member
24 Νοεμβρίου 2010
9
0
peiraias
ουφ ρε παιδια τι προβλημα και αυτο.η τροφη αυτη ειλικρινα δεν ξερω κατα ποσο θα την βοηθησει.μου ειπε 15 μερες και βλεπουμε.αν δεν ειναι τροφικη αλλεργια πως βρισκουμε τι αλλο μπορει να ειναι?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog