Γειάα σας!! Έχω ένα μικρό σκυλάκι,πίντσερ με τσιουάουα, στο οποίο εν αγνοία μου έδινα pedigree τον τελευταίο καιρό νομίζοντας πως είναι αξιόλογη τροφή εως που το έψαξα λίγο παραπάνω και διαπίστωσα πως μόνο καλή δεν είναι. Έτσι, άρχισα να ψάχνω μια καλή και οικονομική τροφή και βρήκα την Brit.Η μικρή όμως είναι γύρω στα 9 χρονών πλέον οπότε έλεγα κάτι σε τροφή για ηλικιωμένους σκύλους, όπως η Brit premium senior s,την οποία τουλάχιστον στο zoofast βρήκα πολύ οικονομική ( 4,07 η συσκευασία του 1 κιλού, όμως μόνο 15,47 ευρώ τα 8 κιλά ,δηλαδή σε αυτήν την συσκευασία 1,93 ευρώ το κιλό).Το μόνο κακό είναι ότι εγώ έψαχνα συσκευασία των τριών κιλών γιατί αυτήν των 8 δεν θα την τελειώσει σίγουρα μέχρι να χαλάσει και δεν μπορώ να ξέρω αν θα της αρέσει .Τέλος πάντων. Ήθελα να ρωτήσω αν δίνει κάποιος από εσάς την αντίστοιχη η κάποια άλλη τροφή της ίδιας εταιρίας για ηλικιωμένους σκύλους και αν ναι, ποιες είναι οι εντυπώσεις του, αξίζει ή να ψάξω κάτι άλλο(π.χBRIT CARE Senior All Brees );(βέβαια ,εδώ θα μου πείτε " από pedigree σχεδόν όλες είναι καλύτερες") .Αααχ! Πραγματικά η ανταπόκριση σας θα με βοηθούσε πολύ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.